Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

selam millet ..gittigidiyordan 18 tane ovulasyon testi aldım :)) 18 tanesi 15 liraya ...deneyeyim testlerden memnun kalırsam hep gittigidiyordan alacağım inş. gerke kalmaz da ..en büyük güzelliği ürün geldikten sonra onay verip ödemeyi yapıyor olmanız ..ürün gelmeden görmeden ödeme yapmıyorsunuz yani ..burda gittigidiyoru yavsiye eden arkadaşlar vardı onların tavsiyesi ile aldım teşekkürler ...

HAyirli aksamlar kizlar... Net yoktu anca girebildim...
Herkez iyi mi ?? ...
Ben bugun dedigim gibi test yaptim,bir kac belirtiye ragmen NEGATIF cikti idrar testim bende sasirdim..
HAsta da olmadim.. 4 Gune kadar olmassam tekrarlarim.. Hayir olsun...bilmiyorumkismile Gorusuruzzzzopuyorumnanaktan

negatiften nefret ediyorumbilmiyorumkismile canım negatifte yanılma payı var hernekadar bende yanılmasada var olduğu yazıyordu netteki araştırmalarım sonucu herşeyin hayırlısıı .... üzülmee herşey olucağına varır inşallah önümüzdeki ay bizim için bir umut ışığı ve sevinç kaynağı olur a.s.

Yo yo canim uzulmuyorum elhamd iyiyim... Daha yolun basindayiz sonucta bu ay olmassa diger ay olur,Rabbimin takdiri... Benim moralimi bozan belirtiler olmasi,mesela bir iki gundur yemek yerken resmen icim geciyo migdem bulaniyorbilmiyorumkismile
Ve bir kac belirti daha iste...
Yoksa sorun yapmicambilmiyorumkismile
Ayrica aminn canim

Son düzenleme:
kızlar ben bugğün regl oldum ve ümidimi bu ay kestim.
hayırlısı diyorum
ilk denememizdi.zaten çokta umut etmiyordum ama üzüldüm genede.

canım bende aynı seın gibiyim bugun regl oldum ve hüzünlendim işte.. ilk ay olmasına rağmen zaten sık ilişkiye de giremedik misafir vardı yine de umutlanmıştım kısmet değilmişmafoldumben

GEZGıN---------LıFECıTY-------NAZO26 üzülmeyin arKAdaşlarım benimde ilk ayımdı bu ay ama olmadı 3 aya kadar telaş yapmayalım allahın izni ile .... allah büyük o ne derse o olur herşeyin hayırlısı olsun önemli olan pürüssüz ;sıkıntısız;sağlıklı ve hayırlı evlat olması belkide bu ay bizim için hayırlı değildi o nedenle olmadı diye düşünelim çok şükür ben 1-2 gün üzüldüm amaa sonrasında dahaa yolun başında olduğumu düşünerek kendimi dizginledim unutmayın her şerde bir hayır her hayırda bir şey olabilir...

evet canım haklısın ama insanın elinde olmuyo.....benım annemın 10 yıl olmamış 10 yıl sonra ben olmuşum tedaviyle..o yuzden de korkuyorum genetik bişi olmasın diye. ne bileyim herkes soruyo geçen biri annene benzeme sakın korunmayı bırak dedi bir sürü insanın içinde rezil oldum çok üzüldüm :gitme: Allahım kimseye aratmasın

Amin kizlar ne guzel moral veriyorsunuz saolsiniz....opuyorumnanaktan
Umutl beklemeye devam...Bakalim neler bekliyor bizi.. Ayrica nazo26 canim kimseyi takma Allah diledkten sonra kisirda olsa insan o bebegi rahme dusurur... Kimsede engel olamaz...
Ne derlerse desinler kousmak serbest.. Sen dua et en hayirlisini iste... Dmek ki o zaman olmamasi annenler icin hayirmis biz bilemeyiz... Herseyin onun kadinda bir onemi degeri var insan oglu uzulur sikinti yapar o kdar ilerisine gidemez... Ancak dua dusuyor dillerimize.. Rabbim en hayirlisini versin hepimise... Hayirsiz olacaksa bize beklemek icin en guzel sabri versin... Yeter ki en guzele ulasalim...

Son düzenleme:

canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim bu araada benım adetimhala gelemedi kehverengi lekelenme oldu gerisi gelmediÇok üzgünüm çoook

kızlar, sabah testi yaptım büyük bir umutla aşkıma süpriz olsun diye amaa
ne yazıkki negatif...:gitme:
ama olsun,zaten gerçekten süpriz olacaktı,
ilk ayımızdı,bundan sonra daha dikkatli olacam..
sizlerde üzülmeyin kızlaa,Allah hayırlısı ne zamansa ozaman versin...:Saruboceq:

QUOTE=mutfak_robotu_muyum_neyim;13995442]selam millet ..gittigidiyordan 18 tane ovulasyon testi aldım :)) 18 tanesi 15 liraya ...deneyeyim testlerden memnun kalırsam hep gittigidiyordan alacağım inş. gerke kalmaz da ..en büyük güzelliği ürün geldikten sonra onay verip ödemeyi yapıyor olmanız ..ürün gelmeden görmeden ödeme yapmıyorsunuz yani ..burda gittigidiyoru yavsiye eden arkadaşlar vardı onların tavsiyesi ile aldım teşekkürler ...[/QUOTE]

canım,şu ovulasyon testi nasıl kullanılıyor,nasıl çalışıyor bir anlat bakeem,fiyatı da oldukça uygunmuş eczanelerde daha pahalı diye biliyorum ama ggda da güvenilir ürün bulmak zor,umarım sen memnun kalırsın da biz de faydalaanabiliriz...

amin canım Allah herkesin gönlüne göre hayırlısı neyse öyle versin..:Saruboceq:

valla bana gelenlerin son kullanma tarihi geçmemişti ...üretim tarihi de daha yeni idi ..

gitti gidiyordan alıp da kullananlar varmış ama ..
kullanma kılavuzunda adet siklus sayısına göre adetin hangi gününden itibraen testi yapman gerektiği yazıyor.ona göre testi o tarihten itibaren yapmaya başlıyorsun ..testi pozitif çıkana kadar yapacaksın her gün..pozitif çıktığı andan itibaren 24-36 saat içerisinde yumurtlama gerçekleşecek demektir..dolayısı ile o vakitlerde ilşkiye girersen hamile kalma olasılığın çok yüksek oluyor ...
genel hatları ile kullanımı böyle ..ben de bugün yapmaya başlayacağım testi inş.

evet cnm aynen öyle. llah hayırlısını versinn bizlere her zaman.
canım bende aynı seın gibiyim bugun regl oldum ve hüzünlendim işte.. ilk ay olmasına rağmen zaten sık ilişkiye de giremedik misafir vardı yine de umutlanmıştım kısmet değilmişmafoldumben
bizdede sadece korunmasız iki ilişki olmuştu.
hyrlısı böyleymiş diyorum.
ben de seninle aynı durumdayım canım.insan ne de olsa hevesleniyo.Allah tez zamanda isteyenleri bebeğine kavuştursun.
amin cnm hepimizi inş.

-- insanlar ne tuhaf yaa ne meraklı herşeye burun sokmayı ne çok seviyoruz ...canım inşallah dua et allah büyükk ...birde bebek allahaa beni dünyaya gönderirmisin demeden bizde kendi kendimize çocuk yapamıyoruz canımmm bebek istiyicekki allahtaa bizleri elçi kılsın demekki bebişler bizi bu ay istemediii bir dünyaya gelsinlerr dövicess onlarııı neden beklettiler bizii diye kaydirigubbakcemile3

Sat 19 haziran.

hanımlar, sol göğsümde bi ufak sızılar var. sol kasığım da pıt pıt atıyor, kaç gündür batıyordu. idrar yapma isteğime engel olamıyor sanki olduğum yerde yapıverecekmişim gibi hissetmekten bi hal oldum ve idrarımı yapıp bitirdiğim sırada ince bi sızı bi acımsı bişey oluyor anlık..
delice uyuyorum,gözlerimi açamıyorum. hiç bişey yapmak canım istemiyor ama çok mutluyum, bi huzur var içimde sanki. eğer normalde 14. gün yumurtlama vakası olmuş olsa, daha yumurtlamam 2 temmuzda.. evvelden olduysa yani 27 haziran-26 haziran ve 24 haziran yaramazlıklarıyla hamiş olmuş olur muyum ki? 27 haziranda yumurta akı salgılarım olmuştu, kasığım çok batıyordu, şu an öyle değil. dediğim gibi diğer halleri yaşıyorum. gebe miyim ay yoksam ki :)))

kızlar şimdi test yaptım. 2.çizgi de belirgin çıktı. Şımdi hastaneye gitsem kan testi yaptırabilir miyim sizce CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…