HAyirli aksamlar kizlar... Net yoktu anca girebildim...
Herkez iyi mi ?? ...
Ben bugun dedigim gibi test yaptim,bir kac belirtiye ragmen NEGATIF cikti idrar testim bende sasirdim..
HAsta da olmadim.. 4 Gune kadar olmassam tekrarlarim.. Hayir olsun...bilmiyorumkismile Gorusuruzzzzopuyorumnanaktan
negatiften nefret ediyorumbilmiyorumkismile canım negatifte yanılma payı var hernekadar bende yanılmasada var olduğu yazıyordu netteki araştırmalarım sonucu herşeyin hayırlısıı .... üzülmee herşey olucağına varır inşallah önümüzdeki ay bizim için bir umut ışığı ve sevinç kaynağı olur a.s.
kızlar ben bugğün regl oldum ve ümidimi bu ay kestim.
hayırlısı diyorum
ilk denememizdi.zaten çokta umut etmiyordum ama üzüldüm genede.
kızlar ben bugğün regl oldum ve ümidimi bu ay kestim.
hayırlısı diyorum
ilk denememizdi.zaten çokta umut etmiyordum ama üzüldüm genede.
GEZGİN---------LİFECİTY-------NAZO26 üzülmeyin arKAdaşlarım benimde ilk ayımdı bu ay ama olmadı 3 aya kadar telaş yapmayalım allahın izni ile .... allah büyük o ne derse o olur herşeyin hayırlısı olsun önemli olan pürüssüz ;sıkıntısız;sağlıklı ve hayırlı evlat olması belkide bu ay bizim için hayırlı değildi o nedenle olmadı diye düşünelim çok şükür ben 1-2 gün üzüldüm amaa sonrasında dahaa yolun başında olduğumu düşünerek kendimi dizginledim unutmayın her şerde bir hayır her hayırda bir şey olabilir...
Amin kizlar ne guzel moral veriyorsunuz saolsiniz....opuyorumnanaktan
Umutl beklemeye devam...Bakalim neler bekliyor bizi.. Ayrica nazo26 canim kimseyi takma Allah diledkten sonra kisirda olsa insan o bebegi rahme dusurur... Kimsede engel olamaz...
Ne derlerse desinler kousmak serbest.. Sen dua et en hayirlisini iste... Dmek ki o zaman olmamasi annenler icin hayirmis biz bilemeyiz... Herseyin onun kadinda bir onemi degeri var insan oglu uzulur sikinti yapar o kdar ilerisine gidemez... Ancak dua dusuyor dillerimize.. Rabbim en hayirlisini versin hepimise... Hayirsiz olacaksa bize beklemek icin en guzel sabri versin... Yeter ki en guzele ulasalim...
Amin kizlar ne guzel moral veriyorsunuz saolsiniz....opuyorumnanaktan
Umutl beklemeye devam...Bakalim neler bekliyor bizi.. Ayrica nazo26 canim kimseyi takma Allah diledkten sonra kisirda olsa insan o bebegi rahme dusurur... Kimsede engel olamaz...
Ne derlerse desinler kousmak serbest.. Sen dua et en hayirlisini iste... Dmek ki o zaman olmamasi annenler icin hayirmis biz bilemeyiz... Herseyin onun kadinda bir onemi degeri var insan oglu uzulur sikinti yapar o kdar ilerisine gidemez... Ancak dua dusuyor dillerimize.. Rabbim en hayirlisini versin hepimise... Hayirsiz olacaksa bize beklemek icin en guzel sabri versin... Yeter ki en guzele ulasalim...
canım,şu ovulasyon testi nasıl kullanılıyor,nasıl çalışıyor bir anlat bakeem,fiyatı da oldukça uygunmuş eczanelerde daha pahalı diye biliyorum ama ggda da güvenilir ürün bulmak zor,umarım sen memnun kalırsın da biz de faydalaanabiliriz...
[/B][/COLOR]
evet cnm aynen öyle. llah hayırlısını versinn bizlere her zaman.GEZGİN---------LİFECİTY-------NAZO26 üzülmeyin arKAdaşlarım benimde ilk ayımdı bu ay ama olmadı 3 aya kadar telaş yapmayalım allahın izni ile .... allah büyük o ne derse o olur herşeyin hayırlısı olsun önemli olan pürüssüz ;sıkıntısız;sağlıklı ve hayırlı evlat olması belkide bu ay bizim için hayırlı değildi o nedenle olmadı diye düşünelim çok şükür ben 1-2 gün üzüldüm amaa sonrasında dahaa yolun başında olduğumu düşünerek kendimi dizginledim unutmayın her şerde bir hayır her hayırda bir şey olabilir...
bizdede sadece korunmasız iki ilişki olmuştu.canım bende aynı seın gibiyim bugun regl oldum ve hüzünlendim işte.. ilk ay olmasına rağmen zaten sık ilişkiye de giremedik misafir vardı yine de umutlanmıştım kısmet değilmişmafoldumben
amin cnm hepimizi inş.ben de seninle aynı durumdayım canım.insan ne de olsa hevesleniyo.Allah tez zamanda isteyenleri bebeğine kavuştursun.
evet canım haklısın ama insanın elinde olmuyo.....benım annemın 10 yıl olmamış10 yıl sonra ben olmuşum tedaviyle..o yuzden de korkuyorum genetik bişi olmasın diye. ne bileyim herkes soruyo geçen biri annene benzeme sakın korunmayı bırak dedi bir sürü insanın içinde rezil oldum çok üzüldüm :gitme: Allahım kimseye aratmasın
canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim bu araada benım adetimhala gelemedi kehverengi lekelenme oldu gerisi gelmediÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?