Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözde seni göremedim listede ne hamişte nede bekleyenlerde siz bebiş düşünmüyor musunuz?
:))) valla bu ara karışıkya benim regl ,thmini söylüyorum sapabilir de :)) yastık olayı bence tutuyor gibi geliyor bana bu ay her defasında yastık koyacağım valla hiç üşenmeden de 1 saat öylece bekleyeceğim :))
canım benim benim regli tarihlerim belli olmuyor ve 4 aydır hapla regli oluyorum bu ayda hapla regli oluyorum bitmek üzere pek bi umudum yok çünkü hapla regli olduğum için yumurtlama olmuyor zaten yumurtlamamda problem var tedaviyede başlayamıyorum hapla regli olduğum için işte böyle karmaşık bir durum içerisindeyim ama yine her ay bi umut taşıyorum içimde belki bir mucize olur diye ...
canım beniimde yumrtlayamama sorunum var dr düzenlensin diye doğum kontrol ilacı verdi ben kullanmadım bakalım bu ay şansımızı deniyoruz rabbim inşallah bizi meleklerimize kavuşturur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun canım benim sende mi pko var benimde doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyodu hem regli olamıyorum hemde yumurtlama problemim var ama bende şansa bıraktım biraz daha denemek istededim bakalım olmazsa artık doğum kontrol haplarına başvurcağız senin reglilerin düzenlimi canım regli çok önemli çünkü inşALLAH kavuşuruz canım meleklerimize :Saruboceq:
kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe ve 30cm uzaktan belli oluyor çok heyecan bastı beni kafam karıştı yarın kan testi yaptırcam hayırlısı...
benim SAT 19 haziran. beklenmeyen adet tarihi de 17 temmuz. son adet tarihimin bugün 9. günü. ve ben vajinamın girişinden sıvıyı parmağımla baktığımda, sanki içerden bir yumurta kırmışlar da, beyaz kısmı akmış gibi, beyaz cıvık ve yapışkan bildiğin yumurtanın beyazı gibi bir salgı ile karşılaştım. bu yumurtladığıma işaret mi? 8. gün ilişkide bulunmuştuk bu hamileliğimi gerçekleştirir mi? Bugün çalışma yapmam mümkün değil, eşim müsait değil, ama 10.gün olabilir, bu durumda geç kalmış olmam değil mi?. gün aşırı ilişkide bulunmaya çalışıyoruz. Sizce hamiş kalmam mümkün müdür bu takvim ile ve belirtilerle? hamiş olma olasılığım yaklaşıyor mu, geliyor mu o şanlı günler yakında inşallah :)
merhabalar kızlar bende 13 temmuzu bekliyorum öğrenmek için inşallah hamiş olmuşumdur ve tabiki sizlerde hamiş olursunuz yerimseniben
:))) valla bu ara karışıkya benim regl ,thmini söylüyorum sapabilir de :)) yastık olayı bence tutuyor gibi geliyor bana bu ay her defasında yastık koyacağım valla hiç üşenmeden de 1 saat öylece bekleyeceğim :))
kesinlikle çok doğru bir şey yastık olayı bizim de korunmasız ilk ayımız ama bu 3 ay içinde olmasını çok istiyorum...ilk başlarda zorlandım ama şimdi nerdeyse sabaha kadar hiç kalkmadan uyuyorum öyleekaydirigubbakcemile3
inşaallaaah canım inşaaaalaah!çok garip bir duyguymuş,böyle hissedeceğimi hiç tahmin etmemiştim..bütün konsantrem onda,hiç aklımadan çıkmıyor,daha ilk aydan böylee,umarım hep birlikte sıkıntı çekmeden kavuşuruz meleklerimizee:Saruboceq:
bizim de ilk ay geçti işte korunmasız ..ama ilk ay hiçbirşey yapmadım ...hep akıyordu zaten ... ama artık kesin kararlıyım yastık konusunda dayanıp bekleyeceğim ..ben de önümüzdeki 3 ay içerisinde hamile kalmayı çok istiyorum ..bakalım hangimiz önce hamile kalacağız ..inş. ikimiz de biran önce hamile kalırız ...
inş hamilesindir canım landsarc az kalmış senin benim 15 gün var dahaa :Saruboceq:
evet canım benimde pko şimdilik bebiş istemiyorduk ve dr söylediğim için bana doğum kontrol ilacı verdi yoksa başka ilaç verirdi zannediyorum. ama internette biraz araştırınca ilerleyen yaşlarda zor hamile kalabilecimi öğrendik ve denemelere başladık kısmet artık temmuz ayında sonucu öğreneceğiz allah senide meleğine kavuştursun canım:Saruboceq:
evet canım bende hemen düşünmüyordum ama bu hastalığı öğrenir öğrenmez bıraktım korunmayı 8,9 aydır korunmuyorum bakalım hayırlısı hepimiz kavuşalım meleklerimize uçalım onlarla birliktee inşALLAAHH :Saruboceq:
evet canım en kısa zamanda meleklerimize kavuşup uçalım biz 15 gündür korunmuyoruz senin epey olmuş dr sana bu konu ile ilgili ne dedi ben devlet hastanasine gittiğimde söylemedi en son özeline gittim orada söyledi ama hiç bişey anlatmadı bana biraz bilgi verir misin bu konu ile ilgili:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ya bügünde hastalanmadım test yaptım negatif çıktı ama hastalanmıyorum nedense idrar testinin yanlış çıkma ihtimali var mı acaba?