Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

rica edersem benide yazarmısınız 21 temmuz regl tarihim

slmlar canım benide eklermisin
benim regl tarihim de 9 temmuz haydi hayırlısı bakalım
allahım isteyen hekese nasip etsin inşallah...

gözde seni göremedim listede ne hamişte nede bekleyenlerde siz bebiş düşünmüyor musunuz?

canım benim benim regli tarihlerim belli olmuyor ve 4 aydır hapla regli oluyorum bu ayda hapla regli oluyorum bitmek üzere pek bi umudum yok çünkü hapla regli olduğum için yumurtlama olmuyor zaten yumurtlamamda problem var tedaviyede başlayamıyorum hapla regli olduğum için işte böyle karmaşık bir durum içerisindeyim ama yine her ay bi umut taşıyorum içimde belki bir mucize olur diye ...

inşALLAH tutunur bu yöntemle meleğin sana bende deneyeceğim bakalım tabi birtane yumurta üretmem gerek artık o yüzden bitkilere gömülcem

canım beniimde yumrtlayamama sorunum var dr düzenlensin diye doğum kontrol ilacı verdi ben kullanmadım bakalım bu ay şansımızı deniyoruz rabbim inşallah bizi meleklerimize kavuşturur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canım benim sende mi pko var benimde doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyodu hem regli olamıyorum hemde yumurtlama problemim var ama bende şansa bıraktım biraz daha denemek istededim bakalım olmazsa artık doğum kontrol haplarına başvurcağız senin reglilerin düzenlimi canım regli çok önemli çünkü inşALLAH kavuşuruz canım meleklerimize :Saruboceq:

evet canım benimde pko şimdilik bebiş istemiyorduk ve dr söylediğim için bana doğum kontrol ilacı verdi yoksa başka ilaç verirdi zannediyorum. ama internette biraz araştırınca ilerleyen yaşlarda zor hamile kalabilecimi öğrendik ve denemelere başladık kısmet artık temmuz ayında sonucu öğreneceğiz allah senide meleğine kavuştursun canım:Saruboceq:

kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe ve 30cm uzaktan belli oluyor çok heyecan bastı beni kafam karıştı yarın kan testi yaptırcam hayırlısı...

aaaadelikafadulden çok sevindim canımm,ama ben biliyordum aslında şaşırmadım ama çok sevindim..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..

evet arkadaşım,o akıntı yumurtanın oluştuğuna işaret,öncesi ve sonrası ilişkiye girmek çok doğru bir yol ki sizde 1 gün önce olduğunu söylemişsin..unutma ki spermin yaşama süresi 72 saat,yani doğru yoldasın kaydirigubbakcemile2

merhabalar kızlar bende 13 temmuzu bekliyorum öğrenmek için inşallah hamiş olmuşumdur ve tabiki sizlerde hamiş olursunuz yerimseniben

inşaallah mutlu haberleri hepimiz en kısa zamanda paylaşırız..benimde 3 gün var bekliyorum sabırsızlıkla :Saruboceq:

kesinlikle çok doğru bir şey yastık olayı bizim de korunmasız ilk ayımız ama bu 3 ay içinde olmasını çok istiyorum...ilk başlarda zorlandım ama şimdi nerdeyse sabaha kadar hiç kalkmadan uyuyorum öyleekaydirigubbakcemile3

bizim de ilk ay geçti işte korunmasız ..ama ilk ay hiçbirşey yapmadım ...hep akıyordu zaten ... ama artık kesin kararlıyım yastık konusunda dayanıp bekleyeceğim ..ben de önümüzdeki 3 ay içerisinde hamile kalmayı çok istiyorum ..bakalım hangimiz önce hamile kalacağız ..inş. ikimiz de biran önce hamile kalırız ...

inşaallaaah canım inşaaaalaah!çok garip bir duyguymuş,böyle hissedeceğimi hiç tahmin etmemiştim..bütün konsantrem onda,hiç aklımadan çıkmıyor,daha ilk aydan böylee,umarım hep birlikte sıkıntı çekmeden kavuşuruz meleklerimizee:Saruboceq:

inş hamilesindir canım landsarc az kalmış senin benim 15 gün var dahaa :Saruboceq:

eveet az kaldı,ama ben ümitsizim biraz bir yanımda hala acabaa dese de..test yapıp görecez bakalımboshayallersmile

evet canım bende hemen düşünmüyordum ama bu hastalığı öğrenir öğrenmez bıraktım korunmayı 8,9 aydır korunmuyorum bakalım hayırlısı hepimiz kavuşalım meleklerimize uçalım onlarla birliktee inşALLAAHH :Saruboceq:

evet canım en kısa zamanda meleklerimize kavuşup uçalım biz 15 gündür korunmuyoruz senin epey olmuş dr sana bu konu ile ilgili ne dedi ben devlet hastanasine gittiğimde söylemedi en son özeline gittim orada söyledi ama hiç bişey anlatmadı bana biraz bilgi verir misin bu konu ile ilgili:Saruboceq::Saruboceq:

canım 4 kere ayrı ayrı devlet hastanesine gittim 2 kere ayrı ayrı özele gittim hepside farklı konuştu biri pko var biri pko yok biri yumurtlama olmuyo biri şöyle biri böyle dedi hastanelerden ve doktorlardan hiç yüzüm gülmedi en son özelle gittim ama doktorum ameliyat geçirdiği için şuan gidemiyorum en son gittiğim doktorum bana 2 ay klomen kullanarak tedavi uygulayacaktı 2 ay gebelik oluşmazsa eşimi çağırcaktı muane için ama olmadı
doktorum bana 2 seçenek vermişti reglimi düzenlemek mi istiyorsun gebe mi kalmak istiyorsun dedi bende gebe kalmak istediğimi söyledim gebe kalmak için şöyle bi tedavi uygulayacaktı
reglinin 5 günü klomene başlayacaktım ve 5 gün bu ilaçı kullanacaktım reglinin başladığı günden itibaren sayarak 12.13.14.15.16. günleri ilşki yaşanacaktı ve reglinin 21.ve ya 22. günü progesteron testi yapılcaktı bu testin amacıda yumurtlamanın olduğunu yada yumurtlamanın olacağını gösterir
benim anlamadığım gittiğin doktor neden sana bilgi vermedi en azından biraz kendiniz deneyin eğer olmazsa tedaviye başlayalım demesi gerekirdi çünkü pko tedaviyle gebelik elde edilebilen bi hastalık tabi doğal yolla gebe kalanlarda var biraz şans birazda pkoya bağlı mesela bende hem yumurtlamada sorun var hemde reglilerim düzensiz hatta 4 aydır ilaçla regli oluyorum ama hormonlarımda bir sorun yok ALLAH A şükür bu yüzden benim ancak tedaviyle gebelik şansım var eğer reglilerin düzenliyse
ve daha yeni korunmayı bırakmışsınız o yüzden 3,4 ay doğal yolla deneyin tabi bu süreyi uzatabilirsinizde siz nasıl uygun görürseniz inşALLAH hiç doktorla tedaviyle uğraşmadan hamile kalırsın doğal yolla hamile kalan pkolulardan olursunn gerçekten doktorla tedaviyle uğraşmak çok zor ALLAH yardımcımız olsun :Saruboceq:

benim ayrı bi problemim var 3 aydır eşim yanımda olmadığı için ilişkiye giremiyoruz ayrıca her ay düzenli adet oldum son adetrim 5 haziran nerden baksanız 1 hafta var ancak 4 gündür kahveregi lekeler olmaya başladı ayrıca idrarımda kahverengi noktalar oluyo sağ kasığım ağrıyo başkada bişey yok ki ben adet belirtilerini çok şiddetli yaşardım burda gidebileceğim iki tane fdoktor var diğerleri muayene hanelerini kapattılar onlarda birisi perşembeye diğerihaftaya pztesine gün verdi bu nedir şimdi hamile değilimdir heralde çünkü adet oldum 2 ayda günü gününe ve normaldi napcam ben şimdi ayrıca testte yaptım negatif çıktı üstüne görme böle bişeymi

kızlar ya bügünde hastalanmadım test yaptım negatif çıktı ama hastalanmıyorum nedense idrar testinin yanlış çıkma ihtimali var mı acaba?

canım stresden geçikmiş olabilir kendini gebeliğe yoğunlaştırdıysan hormonlarını etkilemiş olabilir biraz daha bekle gelmezse bi kadın doğuma git neden olmuyorum diyede stres yapma takma kafana eğer idrar testinden emin değilsen kan testi yaptır bazı idrar testlerinde yanılma payı olabiliyor çok nadirde olsa bazı kadınların gebeliği idrar testinde çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…