• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

5 ay önce buralarda benide listeye ekleyin diye bekliyordum :) 9 ay doğum kontrol hapı kullandım nerden baksan 1 sene olmaz diye umutsuzluğa kapılmıştım 4. ayda bende hamileler kervanına katılıyorum.kan testi yaptırdım 3028 çıktı :))))

hamilelre hayırlı olsun darısı başımıza inş..ben de ilk defa dün şu yatakta bekleme olayını denedim ...bekleyeyim dedim uyuyakalmışım öylece :)) bir saat filan sızmışım :)) ama gerçekten de yastık koyunca akma olmuyormuş onu anladım bundan sonra hep bu metodu devam ettireceğim ..inş. tutar :Saruboceq:

hamile kalanları tebrik ederim darısı başımıza yastık koymayı bende denedim inş tutar yaa bol bol dua ediyorum inş olur diyee :Saruboceq:

yastık olayını bende denemiştim ondan oldumu olmadı bilmiyorum ama :) bu siteden pek çok yöntem öğrendim :))) Allah herkesin gönlüne göre versin

lal hangi yöntemleri öğrendin bize de söylermisin :)) yastık olayı bana mantıklı geliyor ..çünkü eskiden hemen akma olurdu e aktığı için de tutma olmayabiliyor ..fakat akma olmayınca içerde kalınca bir gün tutmasa öbür gün tutar diye düşünüyorum inş..

lal bişey sorabilir miyim sat 13 haziran ve 3 gün sürdü ve sonrasında korunmasız ilişkiye girdik ve son iki gündür sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor belim ağrıyor ve gögüslerim sızlıyor adet öncesi hiç olmazdı hamilelik belirtisi olabilir mi canım yardımcı olur musun?bebiş istiyoruz da

hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt

:nazar: xenalix :nazar: :CüvCüv:
:nazar: manikk :nazar: :CüvCüv:
:nazar: ceygul :nazar: :CüvCüv:
:nazar: ecegün :nazar: :CüvCüv:
:nazar: cigdem_k :nazar: :CüvCüv:
:nazar: sultansena :nazar: :CüvCüv:
:nazar: miss_teacher :nazar: :CüvCüv:
:nazar: dillerim_lal :nazar: :CüvCüv:

BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti

gezgin : 21 haziran :Saruboceq:
denizden : 25 haziran :Saruboceq:
life_city : 30 haziran :Saruboceq:
angelic : 9 temmuz :Saruboceq:
moonlight : 11 temmuz :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
gulşah84 : 15 temmuz :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
masum_pisi06 : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:
tugbaakyavaş : 28 haziran :Saruboceq:
landsarc : 1 temmuz :Saruboceq:
muntazam : 17 temmuz :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 19 temmuz :Saruboceq:
dlg : 21 temmuz :Saruboceq:
eylemsevcan : 9 temmuz :Saruboceq:
ceylin33 : 13 temmuz : :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe ve 30cm uzaktan belli oluyor çok heyecan bastı beni kafam karıştı yarın kan testi yaptırcam hayırlısı...

hihoyyyt tebrik ederim canım hihoyyyt inşALLAH sağlıklı bi şekilde de kucağınada alırsın kendine çok dikkat et minik meleğimize iyi bak tamam mı tatlım :D

bu akşam doktordan randevu aldım.aaaaa üstümdede elbise var :D ilk defa gidicem arkadaşlar ne diyim doktora :D ayy salak gibi oldum valla

hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt

:nazar: xenalix :nazar: :CüvCüv:
:nazar: manikk :nazar: :CüvCüv:
:nazar: ceygul :nazar: :CüvCüv:
:nazar: ecegün :nazar: :CüvCüv:
:nazar: cigdem_k :nazar: :CüvCüv:
:nazar: sultansena :nazar: :CüvCüv:
:nazar: miss_teacher :nazar: :CüvCüv:
:nazar: dillerim_lal :nazar: :CüvCüv:

BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti

gezgin : 21 haziran :Saruboceq:
denizden : 25 haziran :Saruboceq:
life_city : 30 haziran :Saruboceq:
angelic : 9 temmuz :Saruboceq:
moonlight : 11 temmuz :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
gulşah84 : 15 temmuz :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
masum_pisi06 : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:
tugbaakyavaş : 28 haziran :Saruboceq:
landsarc : 1 temmuz :Saruboceq:
muntazam : 17 temmuz :Saruboceq:
ceylin33 : 13 temmuz : :Saruboceq:
dlg : 21 temmuz :Saruboceq:
eylemsevcan : 9 temmuz :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 19 temmuz :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
canım benim bende sana tam regli tarihini soracaktım :D bende yastık olayını denicem tabi morallerimizinde yüksek olması gerekiyor inşALLAH bu yeni ay bize meleklerimizi getirir :Saruboceq:

:))) valla bu ara karışıkya benim regl ,thmini söylüyorum sapabilir de :)) yastık olayı bence tutuyor gibi geliyor bana bu ay her defasında yastık koyacağım valla hiç üşenmeden de 1 saat öylece bekleyeceğim :))

Back