Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Evet canim benim tanidigim sifir belirti ile hamile oldugunu ogrenmisti :lepi:
Ama iste insan umutlanmak icin biseyler bekliyor... Hayr olsun..
Aramiza yeni gelen arkadaslarda insallah en kisa zamanda bu duyguyu tadarlar:Saruboceq:
Bizde dahil tabi:Saruboceq:...
Ayrica bende senin gibi oluyorum canim yani gunum gecebiliyor,bugun 5.i gunum...
Artik olmazsam haftaya test yapmayi dusunuyorum.... Insallah hayirli sonucla karsilasirim/karsilasiriz:Saruboceq:...

canım ya bunlar hamilelik belirtisi inşallah hailesindir

ayy inşallah öyledir. ağzından bal damlıyor :) şuan o kadar mide bulantısı yaşıyorum ki anlatamam. son günlerde iyice sıklaştı...her şeyin hayırlısı olsun...

listeye eklenmek istiyoruuumm, ilk defa adımı yazdırıyorum. yazalım bakalım belki o zaman gördün müüü nasıl da hamişim bak derim kırmızılarıma.

17 temmuz beklenmeyen adet tarihim efenim. hiç beklemiyorum kendisini. 2 temmuzda da çatır çatır yumurtlayayım da görsün o kırmızı ! deve yumurtası gibi kocaman yapçam bi tane, oh mis gibi.

evet, ben şimdi hamileliğimi düşünmücem, hiç aklıma bile getirmicem, onun için listede siz takip edin, bana haber verin 17 temmuz geçince huuu hatun senin kırmızılar gelmedi haberin var mı hamişsin kız deyin, aaa valla ya diyeyim ben de, kendime bi süprüz yapayım. şimdi bu entryi girdikten hemen sonra, keyfime bakıcam, yok şu saatmiş bu günmüş hadi şimdiymiş deyip düşünmücem, çalışayım gitsin ya ben çalışayım da olursa olur diyeyim, güleyim bitireyim bu entry i de. sonra hamiş olalım hepimiz. oley.

unutmayın bak, listeyye eklencem ve ekli yüklü olarak devam edicem hayatıma, inşallah amin.

tuğba bizim aynıydı adet günümüz... sonucu paylaşırsan sevinirim ben de yarın kan testi yaptıracağım. güzel haberler verirsin inşallah.

merhabalar kızlar bende 13 temmuzu bekliyorum öğrenmek için inşallah hamiş olmuşumdur ve tabiki sizlerde hamiş olursunuz yerimseniben

tuğba bizim aynıydı adet günümüz... sonucu paylaşırsan sevinirim ben de yarın kan testi yaptıracağım. güzel haberler verirsin inşallah.

canım benim adet günüm aslında 23 hazirandı ben pazartesi test yapıcam dediğim için listeye 28 haziran yazdılar benim günüm geçti aslında dışarı çıkıp nöbetçi eczane arıycam merak ediyorum çünkü sonucu hemen haber vericem

o güzel haberını beklıyoruz arkadaşım. hadı bakalım hayırlısı.
bende az önce hastaneden randevu aldım, yarın kan testını tekrarlatıcam. bakalım değerımız yüksek çıkacak mı?:ecrin_bebek: :uhm::uhm::uhm:

benim SAT 19 haziran. beklenmeyen adet tarihi de 17 temmuz. son adet tarihimin bugün 9. günü. ve ben vajinamın girişinden sıvıyı parmağımla baktığımda, sanki içerden bir yumurta kırmışlar da, beyaz kısmı akmış gibi, beyaz cıvık ve yapışkan bildiğin yumurtanın beyazı gibi bir salgı ile karşılaştım. bu yumurtladığıma işaret mi? 8. gün ilişkide bulunmuştuk bu hamileliğimi gerçekleştirir mi? Bugün çalışma yapmam mümkün değil, eşim müsait değil, ama 10.gün olabilir, bu durumda geç kalmış olmam değil mi?. gün aşırı ilişkide bulunmaya çalışıyoruz. Sizce hamiş kalmam mümkün müdür bu takvim ile ve belirtilerle? hamiş olma olasılığım yaklaşıyor mu, geliyor mu o şanlı günler yakında inşallah :)

Hayirli gunler kizlarkaydirigubbakcemile2
Bende bugun agir bir kasik agrisi ile uyandim,birseyler hissettim dedim kesin adet oldum..
Ama olmamisimbilmiyorumkismile yani akintim acayip fazlalasti sanki.anlamiyorum artik hastami oldum yoksa akinti mi hep kontrol etmek zorunda kaliyorum... Birde akinti cok garip renki koyulugu vs. Bunu adetten once yasayaniniz var mi normalde?? .. Yada belirti olarak buda yer ediyor mu ?? ... Ilk defa yasiyorum bu kada fazlasini... Ve belim agriyr kalktigimdan beri,aslinda kac gun agridi durdu,gene basladi.. Ara ara kasik agrim da var,olursam bugun hasta olurum belki,hos normalde benim adet belirtim yok ondan zaten kafam karisti,ben pat diye olanlardanim..sempatiksalakcinni
Neyse insallah hayr olur..

kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe ve 30cm uzaktan belli oluyor çok heyecan bastı beni kafam karıştı yarın kan testi yaptırcam hayırlısı...

kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe ve 30cm uzaktan belli oluyor çok heyecan bastı beni kafam karıştı yarın kan testi yaptırcam hayırlısı...

ayyy hadı bakalım hayırlısı çok sevindım ilk ayındı senın dı mı? eger öyleyse çok sanslısınkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…