folik asite başlayalı 3 gün oldu. biraz gaz yapıyor ben günde 1 kez akşamları alıyorum şimdilik. belirtiler yanıltıcı olabiliyormuş hiç belirti olmadan da bebiş olabiliyormuş... bizim de ilk denememiz zaten... olmazsa beklicez artık...
inşallah güzel haberler alırız en yakın zamanda. Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah.
göğüslerime dokunamıyorum kasıklarıma bıçak sap. gibi ağrı geliyor bazen de kasılma gibi, çeşitli kokulardan mide bulantısı geliyor çok akıntım var eğilince veya ani harekette hafif baş dönmesi yaşıyorum çok gaz sorunu var ağzımda garip bir tat var içimde de bebek varmış gibi bi his var :Saruboceq:
ayy inşallah öyledir. ağzından bal damlıyor :) şuan o kadar mide bulantısı yaşıyorum ki anlatamam. son günlerde iyice sıklaştı...her şeyin hayırlısı olsun...
kaç günün varki adetine?
tuğba bizim aynıydı adet günümüz... sonucu paylaşırsan sevinirim ben de yarın kan testi yaptıracağım. güzel haberler verirsin inşallah.
canım benim adet günüm aslında 23 hazirandı ben pazartesi test yapıcam dediğim için listeye 28 haziran yazdılar benim günüm geçti aslında dışarı çıkıp nöbetçi eczane arıycam merak ediyorum çünkü sonucu hemen haber vericem
o güzel haberını beklıyoruz arkadaşım. hadı bakalım hayırlısı.
bende az önce hastaneden randevu aldım, yarın kan testını tekrarlatıcam. bakalım değerımız yüksek çıkacak mı?:ecrin_bebek: :uhm::uhm::uhm:
maalesef güzel haber veremiyorum test negatif çıktı bir dahaki aya artık
kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe ve 30cm uzaktan belli oluyor çok heyecan bastı beni kafam karıştı yarın kan testi yaptırcam hayırlısı...
kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe ve 30cm uzaktan belli oluyor çok heyecan bastı beni kafam karıştı yarın kan testi yaptırcam hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?