test yaptımmmmmmmm az önceeeeeee:ecrin_bebek:
"muhtemel doğum tarihi 6 mart 2010"zemuszemus
evet gezgin garip duygular ben biraz alışverişe vurıyım kendimiii yoksa sıkıntı geliyor oyyyy çok şükürrr ben çıktım görüşürüzz bynlar
GÖZDECİM tşkr ederim listeye yazdığın için canım
Teşekkür ederim canım.Ben 3 hafta 5 günlükken öğrendim.Şimdi 4hafta 3 günlüğüz.
canım tebrikleeer..Allah hayırlısınyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkaydirigubbakcemile2test yaptımmmmmmmm az önceeeeeee:ecrin_bebek:
"muhtemel doğum tarihi 6 mart 2010"zemuszemus
kızlar 3 gün var dayanamıyorum test yapmak istiyorum çıkar mı acaba? çalışmalara adetten hemen sonra başladık ve belirtiler en az 15 gündür devam ediyor çatlıcammm az kaldı kafamçokkarıştı
sevilceğinden şüphen olmasın nur yüzlü bebeğim ben seni pes etmeden bekleyeceğim ...
belirtiler ilişkiden 9-10 gün sonra başladı hala devam ediyor hayırlısı olsun...
öğretmenim ağrının bi ilçesindeyim...
göğüslerime dokunamıyorum kasıklarıma bıçak sap. gibi ağrı geliyor bazen de kasılma gibi, çeşitli kokulardan mide bulantısı geliyor çok akıntım var eğilince veya ani harekette hafif baş dönmesi yaşıyorum çok gaz sorunu var ağzımda garip bir tat var içimde de bebek varmış gibi bi his var :Saruboceq:
ama belirtilere aldanmamak gerek pazartesi test en doğrusunu söyler...[/QUOT STRES YAPMADIM O YÜZDEN PSİKOLOJİK OLARAK GECİKMEMİŞTİR İNŞALLAH REGLİM GERÇİ DAHA KORUNMASIZ İLK AYIMIZDI BU AY OLMAZSA ARTIK BİR DAHAKİ AYA DENİYCEZ NAPALIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?