Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

evet gezgin garip duygular ben biraz alışverişe vurıyım kendimiii yoksa sıkıntı geliyor oyyyy çok şükürrr ben çıktım görüşürüzz bynlar

GÖZDECİM tşkr ederim listeye yazdığın için canım

önemli değil canım benim tabiki ekliyeceğim beraber bekliyeceğiz bu günleri üzme kendini lütfen herşeyin vakti zamanı var ve bize düşen görevde sabretmek bu bizim sınavımız tabi bu sınavın sonunda da Rabbim bize hediyesini verecek inşALLAAAHHH ve bol bol dua edelim birbirimize özelliklede göbüşlerinde meleklerini taşıyan anneler sizlerde unutmayın bizi dualarınıza ihtiyacımız var :Saruboceq:

test yaptımmmmmmmm az önceeeeeee:ecrin_bebek:

"muhtemel doğum tarihi 6 mart 2010"zemuszemus
canım tebrikleeer..Allah hayırlısınyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkaydirigubbakcemile2

kızlar 3 gün var dayanamıyorum test yapmak istiyorum çıkar mı acaba? çalışmalara adetten hemen sonra başladık ve belirtiler en az 15 gündür devam ediyor çatlıcammm az kaldı kafamçokkarıştı

senin listede 4 temmuz yazıyor canım regli tarihi,nasıl 3 gün var:uhm:
belirtiler 15 gündür devam ediyor diyorsun ya,sattan sonra mı yoksa ilişkiden sonra mı 15 gün,çünkü öyleyse gebelik varsa testte çıkma ihtimali yüksek..
umarım en kısa zamandan kavuşursun canım:Saruboceq:

gözdecim teşekkürler canım listeye eklediğin için...opuyorumnanaktan
ama olmayacağımı biliyorum,minicik bir umut var okadar..gelecek aya inşaaalaah!

landsarc benim düzensiz bazen 30 günde bazen 35 40 hatta 45 oluyor listede 35 gün ort. olarak 4 temmuz yazıyor 29unda da olabilir yani... zaten öyle bi yerdeyimki tarihi geçmemiş test bulamadım hepsinin son kul.tar. geçmiş ptesi kan testi yaptırırım artık :Saruboceq:

belirtiler ilişkiden 9-10 gün sonra başladı hala devam ediyor hayırlısı olsun...

öylemi,inşaaallah hamilesindir ozaman canım..
benimde 1-2 temmuz diye bekliyorumbenim kısa sürer 24 gün gibi,düzenlidir ama geneldee,benden adet günümde test yapıcam yoksa stresten geciktiririm

hay allah yaa,bunlar nasıl eczane tarihi geçmiş ürün satıyorlar,resmen insan sağlığıyla oynuyorlar alsanaalsanasmile,nerde yaşıyorsun canım?

kızlar benim de adetime 7-8 gün var ama ilaç kullanmam gerektiği için test yaptım <10 çıktı. var mı yok mu bilmiyorumbilmiyorumkismile

göğüslerime dokunamıyorum kasıklarıma bıçak sap. gibi ağrı geliyor bazen de kasılma gibi, çeşitli kokulardan mide bulantısı geliyor çok akıntım var eğilince veya ani harekette hafif baş dönmesi yaşıyorum çok gaz sorunu var ağzımda garip bir tat var içimde de bebek varmış gibi bi his var :Saruboceq:

canım çok güzel belirtiler bunlar,içindeki hisde yanılmıyordur umarıım :CüvCüv:
bende malesef bunların çoğu yok,ama gaz şikayetim çok folik asitten süphe ediyorum
onun içinde,sen içiyormusun?

folik asite başlayalı 3 gün oldu. biraz gaz yapıyor ben günde 1 kez akşamları alıyorum şimdilik. belirtiler yanıltıcı olabiliyormuş hiç belirti olmadan da bebiş olabiliyormuş... bizim de ilk denememiz zaten... olmazsa beklicez artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…