Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dün regl oldum millet ( genel kontrolumde de birşey çıkmadı ..temiz...bu ay ovulasyon testi alıp kullanacağım inş.
Selam kizlar...Guzel haber veren arkasimizi tebrik ediyorum. Darisi bizlere Insallaahh..:Saruboceq:
Ben bu gunler kotuyum giremedim de.Esim 20 gunlugune gitti. Ayrilik ne zor mafoldumben...
Gun saymak dustu bana... Arada gelicem insallaah.. Bu arada gunum doldu bundan sonrasi beklemek.. Hanuz birsey yok dua edin... ;bilmiyorumkismile..
temiz çıkmış ne güzel ... inş. hayırlı haberlerinide duyarın cnm bnm üzülme ..:1hug:
üzülmedim desem yalan olur ama hayırlısı ALLAHIN takdiri demekki
sultan sena hayırlı olsun opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım.Seninle satlarımız aynıydı,bende testte belli olmaz diye korkuyordum ama çok netti ikinci çizgi.Hadi sende yap varsa bebiş çıkacaktır beklemeye gerek yok hadi canım.
Selamlar,
Burada yaz aylarında hamile kalmak isteyen hanımların arasına ilk adımımı atıyorum:)
Bu bile garip bir heyecan:)
Sağlık ocağına gittim doktoruma danışmak için ama izinliymiş;
beklemedim bende eczaneye gidip folic plus aldım bi tane. Ama nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum.
Burada hamile kalmadan önce folic plus kullanan var mı diye merak ettim.
Daha evvel kontrol için gittiğimde doktor hanım hamile kalmadan üç ay önce gün aşırı kullanmayı tavsiye ediyoruz demişti. Sizler ne yapıyorsunuz. Şimdiden çok teşekkürler:))
Kızlar bugün adet günümdü dayanamadım ve gidip test alıp yaptım.Sonuç çift çizgi.
Sultansena hayırlı olsun canım,
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkaydirigubbakcemile2
Şeymacığım biz 31 mayıstan itibaren çalışmalardayız .Belim 15 gündür sürekli belim ağrıyordu hala da hafiften ağrıyor anlamıştım bişeyler olduğunu.Dün adet günümdü yaptım çıktı evvelki gün yapsam yine çıkardı çünkü dün çok netti.
ah canım yaa naptın şimpik meraktan ölimmi .... bizde 2 haziranda karar verdik bende ne karın ne bel ağrısı yok sadece başım dönüyo arada bilmem belirtimidir ama bide nefesim tıkanıyo sanki içime daral geliyo boshayallersmilebilmiyorumkismile
bayanseyma aynı benimde biraz ev işi yapsam hemen başım dönüyo hatta şimdi bile normal değilim yani... bende ara ara bel ağrısı da var hayırlısı olsun tüm isteyenler en yakın zamanda müjdeli haberleri duyarız inşallah.
Ölme hayatım meraktan git bi test al ve yap.Dün bu saatler birden bi fırladım evden doğru eczaneye gittim aldım ve yaptım.Oysa ben haftasonu yapmayı planlamıştım çıkmaz diye.Bence bekleme 4 tl ye bi test aldım ve akşamüstü yaptım üstelik.