Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

akannehiradetime 2 gün kaldı ne karın ağrısı ne göğüs hiç bir belirti yok ben annamadım hiç bişiy bu iştenkaydirigubbakcemile

inşl hamilesindir herkeste adet oluyomus gibi olcak deil ya belki senin bebğin seni üzmemek için uslu uslu geliodur:)

bayanseyma ve gezgin reglinize 2 gün kaldı güzel haberlerinizi beklyorum inşallah müjde verirsiniz :Saruboceq:

canım yaa inşallah o müjdeyi burdan vermek nasip olur,da bu ay değilde artık diğer ay sanırımbilmiyorumkismile Hele bir bakalım bu 10 gün içinde olmam lazım,benim geçiyor günlerim biraz,ondan sonra olmassam umut ederim... Yoksa şuan beklemedeyim..
Ama Bayanşeyma'dan inşallah güzel haberler alırızhihoyyyt hadi hayırlısı....

Benim bir arkadaşım aynı zamanda evlenmiştik hemen bebek istediler,ilk ay çok ugrastılar olmadı,doktoru o zaman ona ;
"ilk 6 ay bebek olmaması çok normal,yani sorun sakın aramayın,
çünkü rahimin kendini hazırlama süreci var,bu kiminde hemen oluyor hamile kalıyorlar,kimindede bir iki ay gecikiyor,yani bu sürede sitres yapmayın kesinlikle bekleyin sabredin,6 aya kadar olmassa tetkikler başlar araştırılır" demişti...
Tabi Allah'ın takdiri.. Bizde sabırla bekiyoruz...
Arkadaşım ikinci ay hamile kaldı,çok şükür iki gün önce bebişini kucağına aldı,
darısı bizlere:asigim:
İnşallah çok bekletmez bebişlerimiz...kaydirigubbakcemile2

Kızlar listede günü geçen 2-3 kişi var sanırım,onlardan ses yokmu?? ... Ne durumdalar acababilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar benim de 7 yaşında bi oğlum var tekrar hamile kalmak istiyorum 6aydır deniyoruz bişey yok geçen ay doktora gittim iltihap var dedi fitil kullandım bakalım 4 gün sonra hastalanmam gerekiyo bu gün kahverengi leke oldu ama geçti bu ayda olmıyacak heralde kısmet allah herkesin gönlüne göre versin

benimde 24 haziran bekliyorm
adet belirtilerinden tek farkı akıntım yok sürekli çamaşır değiştirirdim hiç olmadı yoksa karın ağrısı göğüs bel ağrısı aynı sadece şu akıntıdan dolayı biraz ümidim var.test yapıcam ama kayınvalidemler burda yarın dönüyolar meraktan çatlıcam

ooff offf ben 3 yıldan beri okadar yoruldum vene blim her yeni tedavide alevlendim söndümmm..bir daha nasıl yakarımmm hayallerimiiii...bu defa başka merkeze gidiyorum kızlar bugun arayacam ve randevu alacacam.muhtemelen çarşambaya gidecem.sabırla bekliyoruzzz her nekadar herayın sonunda hüsrana ugrasakta umudumuz yerle yeksan olsada ayın ortasında umutlarımız kendiliginden bu iç güdüsel olsa gerek alevleni veriyorrr.keşşkeee aalevlenmesede unutsak birazcıkk çıksaa şu aklımızdannn.haberleri yazarım sizlereee.:lepi:

MASUM PİSİ -MİSS TEACHER ve GEZGİNİM iyi dilekleriniz için çok çok tşkr ederimm opuyorumnanaktan darısı siz v e tüm isteyen anne adaylarına inş... İÇİMDE ÇOK GÜZEL hisler var inş. bebeğim benimledirr bugün adet günüm amaa ne karın ağrısı ne başka bişiy var ama bir hafta daha bekliyip test yapıcam adet olmassam inş.

inşl cnm tşk ederim iyi dileklerin için kasık ağrım da çok var bakalım hayırlısı inşl olur herkes istediği bebişine kavuşur

merhaba kızlar,
bizde 3 yılı devirdik ve artık çocuk istiyoruzopuyorumnanaktan
sat 7 haziran geçen hafta korunmayı bıraktık..
umarım en kısa zamandan hep beraber miniklerimize kavuşuruzkaydirigubbakcemile2
2 temmuza kadar bekleyip görecez anlaşılan çünkü ben henüz hiçbirşey hissetmiyorum..
hatta dişlerimde bazı problemler olduğundan tedaviye başlıyorum bu hafta 20-25 sürecek
önümüzdeki aya yine tam gaz çalışmalara devam:kedi:

bu arada tedavi için doktor antibiyotik vermişti onu kullanıyorum ama içimede kurt düştü
ya hamile kaldıysam diye,acaba antibiyotik zarar eder mi kaldıysam?

Canım folik asit dışında hiçbir ilaç içmemen gerekiyor.Hele antibiyotik hiç içmemen gerekli. Ayrıca diş tedavivi esnasında morfin kullanılıyorsa o da zararlı. Tedavi esnasında korunup sonra korunmayı bıraksan daha iyi olurdu. Ben ağrı kesici bile içmiyorum. Aslında 3 ay önceden ilaç içiminin bırakılması gerekiyormuş. Doktor öyle söylemişti.

evet canım aynı zamanda folik asitte içiyorum.Antibiyotiği hiç sevmem normalde de hatta
istemedim ısrarla ama doktor başka yolu yok dedi. Tedavi bitene kadar da korunun dedi...
artık başka seçenek yok,halbuki daha yeni başlamıştık senağlama
bende normalde ağrı kesici bile içmiyorum ama bu dişleri hamilelikten önce halletmem
gerekiyor yoksa onlar beni halledecekler,saol canıma.s.

bende yaz aylarında hamile kalmak istiyorum bu ay ilk denememizdi bakalım 4 gün kaldı regli tarihime ama bende hiçbir belirti yok sanırım hamile değilim.ama biran önce olsun istiyorum

Kızlar yumurtlama günümden beri sürekli bir bel ağrısı her an adet olacakmışım gibi geziyorum yaklaşık 15 gündür .Sat 26 mayıs bugünlerde olmam gerekiyordu.Her saat gidip kontrol ediyorum acaba adet oldummu diye ama yok 15 gündür böyleyim ben .Ne zaman test yapsam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…