• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

YOK GECİKMEDİ ...reglde düzensizlik var ..normalde her ay 15 inde oluyordum ..son iki ay değişti..iki ay önce 11 inde geçtiğimiz ay da 23 ünde oldum ..her ay 15 inde oluyorum ama bu iki ay mevsimsel stresten filan değişmiş olabilir diye bu ay için de 15 inde olurum diyordum ama sanırım regl tarihim 23 üne attı anlaşılan ...15 inde olmadığıma göre ...gecikme yok yani ..23 ünden sonra gecikmeden bahsedebilrim ancak..

anladım tatlım zaten bu stres ve mevsimler bizi alt üst etti inşALLAH herşey yoluna girerde meleklerimize kavuşuruz ...

inş.gözde ...bu ay bakalım ne olacak ..olmazsa ovulasyon testine hemen :)) dün öğrendik kızkardeşim hamileymiş..hem de korunurken hamile kaldı ...hem de 1 ayda 2 kere mi ne beraber olmuşlar ...olaya bak ceket atsan hamile kalıyor ..bir çocuğu var ..gerçi o şuanda çocuk istemiyrdu şoka uğradı ..ben de diyorumki kardeşime sen 3.hamile kalmadan biz bir tane çıkartsak yoksa ayıp olacak rezil ettin bizi elaleme diyorum :)) şans işte ALLAHIN takdiri demekki...benim daha ilk ayım inş. olur ..hayırlısı

gezgin sen ikinci çizgiyi silik görmüştün hamile değilsin tarzında bişiyler yazmışsın neler oldu cnm :/:bbo:

gezgin sen ikinci çizgiyi silik görmüştün hamile değilsin tarzında bişiyler yazmışsın neler oldu cnm :/:bbo:

canım sen erken yaptın testi ama bende yapıcaktım amaa annem yapma hayal kırıklığına uğrarsın gününün geçmesini bekle dedii bende bekliyorum 4 günüm kaldı hadi hayırlısııı :/ :uhm::çok üzgünüm:

Evet canım silik çizgiyi 3 kez gördümbilmiyorumkismile
Ama kan testi yaptırdık dün NEGATİF çıktı... 21'i adet günüm 30 günden hesaplarsak,seninle aynı gün,ama ben 5-10 gün geçikiyorum,bakalım ne zaman olucam....
Sende annenin dediğini yap bence,ben eşimin gönlü rahat olsun diye yaptım,çok umutlandım,zaten az kaldı günün geçince yaparsan varsada daha belirgin olur zaten...
Yoksa benim gibi kalırsın siliklerden sonrakaydirigubbakcemile3
Ama eşime dedim 3 haftada bebek mi olur dinletemedimkaydirigubbakcemile3
Allahın takdiri tabi,ol dese olur... Ama yolun başındayız daha...
Çok Üzülmedik elhamd.beklemeye geçtik tekrarhihoyyyt Hadi hayırlısı...
Senin için duacıyım İNŞALLAH görürsün çift çizgileri :lepi:

Son düzenleme:

Ama kan testi yaptırdık dün NEGATİF çıktı... 21'i adet günüm 30 günden hesaplarsak,seninle aynı gün,ama ben 5-10 gün geçikiyorum,bakalım ne zaman olucam....
Sende annenin dediğini yap bence,ben eşimin gönlü rahat olsun diye yaptım,çok umutlandım,zaten az kaldı günün geçince yaparsan varsada daha belirgin olur zaten...

-----------allah herkese herşeyin hayırlısını versin bu gece regaip kandili tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın allah gönlüne göre versin:Saruboceq: kimseyi evlat hasretiyle yakmasın inş... sende neşeye devam gezginim nasılsa yolun başındayız gerçekten sağol güzel duaların için arkadaşım amin diyelim gerisi allahaa kalmış cnmm ...a.s

-----------allah herkese herşeyin hayırlısını versin bu gece regaip kandili tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın allah gönlüne göre versin:Saruboceq: kimseyi evlat hasretiyle yakmasın inş... sende neşeye devam gezginim nasılsa yolun başındayız gerçekten sağol güzel duaların için arkadaşım amin diyelim gerisi allahaa kalmış cnmm ...a.s

Amiinn canımm:Saruboceq: Rabbim yüreklerimizden gelen dualarımızı işitecektir inşallah...
Az sabır,bebişimiz gelicek inşallah buna inanıyorummopuyorumnanaktan

Amiinn canımm:Saruboceq: Rabbim yüreklerimizden gelen dualarımızı işitecektir inşallah...
Az sabır,bebişimiz gelicek inşallah buna inanıyorummopuyorumnanaktan

--- inş. cnm benim bu arada nicklerin altında çıkan yok bebiş doğum zamanı yok bebeğin yaşıı tablosu varya cnm sende yapmışsın huzurum sensin diye nasıl yapılıyor bu ben anlayamadım :çok üzgünüm::uhm:

günaydın kızlaaarrrr :) nasılsınız bakalım??? daha benım günüme çoookkk var (26 hazıran)hadı bakalım hayırlısı :1:

hayırlısı olsun ...dün akşam da benim çok aniden başım döndü ..ama ne baş dönmesi ..gözüm karardı resmen bayılacak gibi oldum ..saat 23:30 filan gibydi ..ben yorgunluğa verdim ama eşim hemen hamilemisin yoksa inş. inş.demeye başladı bile :))

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzz.... umarım bu ay hepimize hayırlı gelirrrboshayallersmile

--- inş. cnm benim bu arada nicklerin altında çıkan yok bebiş doğum zamanı yok bebeğin yaşıı tablosu varya cnm sende yapmışsın huzurum sensin diye nasıl yapılıyor bu ben anlayamadım :çok üzgünüm::uhm:

Canım sitede anlatılıyordu ordan baktıktan sonra başka sitelerde yaptım ben,linki atayım

Bu yapımı anlatılan link;
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124346-evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
orada siteyi veriyor,resim ve çizim olarak beyenmessen başka sitelerden alabilirsin...
Ben şurdan aldım;
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
yerimseniben

hayırlısı olsun ...dün akşam da benim çok aniden başım döndü ..ama ne baş dönmesi ..gözüm karardı resmen bayılacak gibi oldum ..saat 23:30 filan gibydi ..ben yorgunluğa verdim ama eşim hemen hamilemisin yoksa inş. inş.demeye başladı bile :))

Hadi yaaa,ayy inşallaah bebişinin belirtisidir:Saruboceq:
Rabbim heyecanınızı boşa çevirmesinnopuyorumnanaktan
Gününe ne kadar var ? yada geçti mi ??

Hadi yaaa,ayy inşallaah bebişinin belirtisidir:Saruboceq:
Rabbim heyecanınızı boşa çevirmesinnopuyorumnanaktan
Gününe ne kadar var ? yada geçti mi ??

valla 23 ünde olmam lazım ama bilmiyorum ..2 aydır adetlerim sapıttı da ..bugün de çok açık pembe bir damla leke geldi ...şuanda da başım dönüyor ..tansiyonumu ölçtüreceğim ..tansiyon düşüklüğü filandır belki... hemen umutlanmak istemiyorum..

Back