Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

hihoyyyt
hadi gözün aydın...
ikinci çizgi gölge gibi olsa bile sonuç pozitiftir canım....
testin yanıltma ihtimali tabiki var kesin sonuç kan testi...ama pozitif çıktığında yanılma payı çoooook çok düşük diye biliyorum yani vücuttaki beta HCG yi artıran bebekten başka bişey yok :))))

bir hafta beklemene gerek yok bikaç gün sonra yine yap..hatta bir sağlık ocağında kan testi yaptır......adetin geçtiğinde, testte de sonuç pozitifse e hadi bakalım sağlıkla....

Ayy canım süper moral vermişsin teşekkür ederiimmopuyorumnanaktan
Artık bir iki güne tekrarlıyacam testi,günüm daha gelmedi ama ben sabırsızım,eşim ise benden sabırsız... Artık gene çift çizgiyi görürsek direk kan testine gidicez inşallaaahh:Saruboceq: Rabbim yardım etsin,ordada güzel haberler alayım... :Saruboceq:
Bakalım beni neler bekliyor,bebişim erkenden mi sevindiricek bizi:asigim:
Hadi hayırlısıı:Saruboceq:

gezgin hayırlı olsun canım çok sevindim.Benimkide testte silik çıkmıştı ama bak hamileyim. Çok sevindim çok beraber büyütürüz inş bebişlerimizi :teytey:

gezgin hayırlı olsun canım çok sevindim.Benimkide testte silik çıkmıştı ama bak hamileyim. Çok sevindim çok beraber büyütürüz inş bebişlerimizi :teytey:

ayy canım valla hiç sorma eşimin ısrarı üzerine yaptıgım test dünden beri mahfetti beni heyecandan:lepi: ınşallaaah ilerki günlerdede aynı heyecanı yaşarım,hiç dinmez ve hayırlı haberler alırım dua et canımmm,valla inanmak istemiyorum,bakalım doğru çıkacak mı :asigim:

canım hamılesın bence sen hormonlara baglı olarak cıkabılıyor tabı erkenden bunyeden bunyeye farkedıyor tatlım

canım ıdrar testlerı pozıtıfde hatalı sonuc vermıyolarrrr negatıfde verıyolar ama oyuzden kendıne ılk 3 ay cok dııkkat et kan tetsı yaptırsana tatlım nıye beklıyosun

ya yaptırıcam da daha erken gibi bilmiyorumkismile Yani bir kaç güne tekrar test yapıcam eğer oda pozitif çıkarsa o zaman direk hastaneye uçucam inşallaaahhh:Saruboceq:
Hızlı gelişince olaylar insan oturup kalıyo kaydirigubbakcemile3
iki üç gün daha beklemeye devaaammhihoyyyt

kızlar topiğe girmeyeli hamiş sayımız artmış ne kadar güzel kaydirigubbakcemile3 manikk ve ceygul tebrik ediyorum sizi kızlar. İnşaalah bizlerde çabuk kavuşuruz bebeklerimize opuyorumnanaktan

canım sen büyük ihtimal hamilesin 2,5 hafta çok uzun bir zaman. Evde yapılan testlerin bazıları erken gebelik testleri oluyor onlarda erken sonuç veriyor. Sen yurtdışındaydın değil mi? Muhtemelen oradaki testler daha kalitelidir ve hamileliğini erken test etmiştir diye düşünüyorum. :CüvCüv: Bence hiç beklemeden test yap ve yine silikte olsa ikinci çizgi çıkarsa doğru doktoro koş. :dance: Güzel haberlerini bekliyoruz. kaydirigubbakcemile5

kızlar topiğe girmeyeli hamiş sayımız artmış ne kadar güzel kaydirigubbakcemile3 manikk ve ceygul tebrik ediyorum sizi kızlar. İnşaalah bizlerde çabuk kavuşuruz bebeklerimize opuyorumnanaktan

sagol canım Allah dıleyıp ısteyen herkese versın kucaklarını boş koymasın:Saruboceq:

evet canım yurt dışındayım,eczanecide aldıgımız testin yeni geldiğini ve daha etkili oldugunu söyledi,tabi bilemem ne kadar doğrudur... bilmiyorumkismile
Ben dayanamam zaten testi tekrarlıcam inşallah oda pozitif çıkar:Saruboceq:
ne güzel heyecanlarmış bunlar,Rabbim herkeze nasip etsinnn aynı heyecanlarıopuyorumnanaktan

canım adetinin geçmediğini söylemişsin yanlış anlamadıysam...bence adetin geçene kadar bekle...sonra test yap tekrar...en kesin belirti adet gecikmesidir...

yemene içmene dikkat et..şimdiden bol bol dinlen ki çok uykun gelmesin..:))) bi de çok önemli hep mutlu olmaya çalış..

teşekkür ederiz opuyorumnanaktan darısı tez zamanda sizin başınıza inş

evet canım normalde beklerdim ama işte bizde bu heyecan oluncakaydirigubbakcemile3
ayrıca bu aralar uyku ve halsizlik çok var bende,yani ne kadar dinlensemde faydası yok,gene oturup kalıyorumboshayallersmile Hayır olsun... İlerliyen günlerde var mı yokmu inşallah öğrenicem artık,sabır düşüyor gene bize kaydirigubbakcemile
Tabi ne kadar sabredebilirsekkaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun gezgin darısı bizim başımıza artık.. burda okuduğum hamileyim yazılarına çok seviniyorum ..erken gebelik testlerinde regli önce si de çıkıyor
bi test daha yaparsın daha rahat olursun

amin canım,hepimiz için bu ay hayır getirsin inşallaah:Saruboceq:
Ben çok sabırsızlanıyorum,öğrenmeden rahat edemicembilmiyorumkismile
Hadi hayırlısı,yatsam iyi olur,bakarsın bebiş vardır ona haksızlık yapıyorumdurkaydirigubbakcemile3 Bakarmısın bendeki umudakaydirigubbakcemile3
Yarın görüşmek üzere... Hayırlı geceleropuyorumnanaktan

ınsallah canım bıze dua ette bebısımız gelsın artık saglıkla anne olmak ıstıyorum artık bendeeeeee........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…