canım adetin kaç gün geçti ?? bence hemen yap,bakarsın pozitif çıkar hihoyyyt
Ya kızlar size demiştim eşim nerdeyse her gün test yaptıracak diye,akşam burdan çıkınca çok ısrar etti
dayanamadım gönlü olsn diye yaptım,ama bende şoka girdim:1shok:
daha ilk dakikalarda ikinci cizgi silik çıktı,ama bariz belli,uzaktan bakıncada görüyorum:1shok:
makinem yanımda değil çekip size göstermek istedim birde siz bakın diye...
Daha çok erken aslında,yani inanmak istemiyorum,kaç başlık gezdim burda,başka sitelerde...
. Kafam karıştı,ne demek sizce bu ?? testlerin yanlış çıkma payı var mı ?? bilmiyorumkismile
Haftaya tekrar edicem,fazla heyecan da yapmak istemiyorum kafamçokkarıştı
hihoyyyt
hadi gözün aydın...
ikinci çizgi gölge gibi olsa bile sonuç pozitiftir canım....
testin yanıltma ihtimali tabiki var kesin sonuç kan testi...ama pozitif çıktığında yanılma payı çoooook çok düşük diye biliyorum yani vücuttaki beta HCG yi artıran bebekten başka bişey yok :))))
bir hafta beklemene gerek yok bikaç gün sonra yine yap..hatta bir sağlık ocağında kan testi yaptır......adetin geçtiğinde, testte de sonuç pozitifse e hadi bakalım sağlıkla....
Ayy canım süper moral vermişsin teşekkür ederiimmopuyorumnanaktan
Artık bir iki güne tekrarlıyacam testi,günüm daha gelmedi ama ben sabırsızım,eşim ise benden sabırsız... Artık gene çift çizgiyi görürsek direk kan testine gidicez inşallaaahh:Saruboceq: Rabbim yardım etsin,ordada güzel haberler alayım... :Saruboceq:
Bakalım beni neler bekliyor,bebişim erkenden mi sevindiricek bizi:asigim:
Hadi hayırlısıı:Saruboceq:
gezgin hayırlı olsun canım çok sevindim.Benimkide testte silik çıkmıştı ama bak hamileyim. Çok sevindim çok beraber büyütürüz inş bebişlerimizi :teytey:
canım hamılesın bence sen hormonlara baglı olarak cıkabılıyor tabı erkenden bunyeden bunyeye farkedıyor tatlım
İnşallaaahh canım yaaa umutluyummm:Saruboceq: opuyorumnanaktan
canım ıdrar testlerı pozıtıfde hatalı sonuc vermıyolarrrr negatıfde verıyolar ama oyuzden kendıne ılk 3 ay cok dııkkat et kan tetsı yaptırsana tatlım nıye beklıyosun
gözünüz aydın cnmallah analı babalı büyütsün inş.. darısı seninde başınavereliniortak
gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı sana, bana hepinize olsun arkadaşlar :)) :Saruboceq:
ümidini yitirme canım bekle inşallah bakarasın süpriz yapar opuyorumnanaktan
benim adetim geçmedi ki bilmiyorumkismile Yani daha olmama çok var gibi...
çalışmalara başlayalı 2 buçuk hafta kadar oldu,yani bende anlamadım neden öyle çıktıbilmiyorumkismile
heyecanlandım,ama konduramıyorum kendime tabi kaydirigubbakcemile3
Hele bir hafta daha sabredicem,sonra tekrar edicem testi,bakalım o zaman ne çıkıcak,dua edin kızlaar:Saruboceq:
kızlar topiğe girmeyeli hamiş sayımız artmış ne kadar güzel kaydirigubbakcemile3 manikk ve ceygul tebrik ediyorum sizi kızlar. İnşaalah bizlerde çabuk kavuşuruz bebeklerimize opuyorumnanaktan
canım sen büyük ihtimal hamilesin 2,5 hafta çok uzun bir zaman. Evde yapılan testlerin bazıları erken gebelik testleri oluyor onlarda erken sonuç veriyor. Sen yurtdışındaydın değil mi? Muhtemelen oradaki testler daha kalitelidir ve hamileliğini erken test etmiştir diye düşünüyorum. :CüvCüv: Bence hiç beklemeden test yap ve yine silikte olsa ikinci çizgi çıkarsa doğru doktoro koş. :dance: Güzel haberlerini bekliyoruz. kaydirigubbakcemile5
evet canım yurt dışındayım,eczanecide aldıgımız testin yeni geldiğini ve daha etkili oldugunu söyledi,tabi bilemem ne kadar doğrudur... bilmiyorumkismile
Ben dayanamam zaten testi tekrarlıcam inşallah oda pozitif çıkar:Saruboceq:
ne güzel heyecanlarmış bunlar,Rabbim herkeze nasip etsinnn aynı heyecanlarıopuyorumnanaktan
kızlar topiğe girmeyeli hamiş sayımız artmış ne kadar güzel kaydirigubbakcemile3 manikk ve ceygul tebrik ediyorum sizi kızlar. İnşaalah bizlerde çabuk kavuşuruz bebeklerimize opuyorumnanaktan
canım adetinin geçmediğini söylemişsin yanlış anlamadıysam...bence adetin geçene kadar bekle...sonra test yap tekrar...en kesin belirti adet gecikmesidir...
yemene içmene dikkat et..şimdiden bol bol dinlen ki çok uykun gelmesin..:))) bi de çok önemli hep mutlu olmaya çalış..
hayırlısı olsun gezgin darısı bizim başımıza artık.. burda okuduğum hamileyim yazılarına çok seviniyorum ..erken gebelik testlerinde regli önce si de çıkıyor
bi test daha yaparsın daha rahat olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?