Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

slm kızlarbnde uzun zamndır hamile klamak isteyenlerdenim insallh bnde hamileler listesinde yerimi alırım bn gecen sene hazıranda dıs gebelk yasadım ve tek tüpüm alındı bi dahada hamile kalmadım bu ayki beklenmeyen adetm 18 haz

inşALLAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH canım inşALLAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH :Saruboceq:

bu ne enerji kendime geldim valla. evvveeettttt iiissstttttiiiiiyoooorruuuzzzzzzzzzzz..hihoyyyt

çok geçmiş olsun canım. benim de 3 arkadaşımda dış gebelik geçirdi. hepsinin kucağında bebişleri var. tek tüp hamile kalmaya engel değil biliyorsun sen sadece strese girme yeter. herkes gibi seninde bizimde bir gün bebişlerimiz olacaaakkk inşallah.
a.s.

sempatiksalakcinni
bu ne enerji kendime geldim valla. evvveeettttt iiissstttttiiiiiyoooorruuuzzzzzzzzzzz..hihoyyyt

Aaaa ne öyle kızlar hadi toplanın bakiyim, gülün güldürün yanakları ohh ohh yandan yapın, aynaya bakarak deyin ki " kız bana bak bu ay hamile kalcaksın yoksa saçını başını yolarım" senin deyin, sonra gülün kendi kendinize, deli olun yani. ne bu ciddiyet bu celal. kalamam edemem diye bişey yok. olacak hepimizin olacak. sonra hepsi bizi delirticek, bi ayndan kocişler bağırıcak çorabım nerdeeeeeeeeee diye bi yandan bebişler ağlıcak, o zaman yine gülmeye başlıcaz. onun için delirme provası yapıyoruz hadi bakalım ;

hhaaaa miii leeee kalmak isss tiiiyoruuuzzz (bakın burda çok melodik söylüyoruz bunu ve mutlu oluyoruz hadi bakalım ) hamiiileee hamilee kalmaaaaak hamilee kalmaaak için haamillee kalmaaaa içiiiiiiiin hamiileeee olmaaaak istiyoruuuzz lay lay lay laaay laaaayy lay layy laaayy :)))

bize koymaz tek çizgiler, ne yapar ne eder çift çizgi yaparız,
gözleriniz bozulmuş sizin deyip dalga geçenlere,
hamilelik testinin kırmızılarına boyarız.
hamile kalacağız, açtık ellerimizi dua ediyoruz,
bize deli diyenlere gülüp geçip de hamile kalıyoruz hıh :)=

kızlar beni de eklermisiniz listeye acaba beknene regli tarihim 26 haziran.. Tabii gelmez İnşallahhh... Kırmızılar Hayııırrr Bebek Eveeett...

anladım canım suan bende kuruyum akıntım yok ama kırpık karısması ogle sattlerınder mıde bulantısı gogusler aynı ınsallah hamıleyımdır canım bırazda sık ıdrara cıkma gbı bısey var ama cok deıl oda sabahları oluyoooooeyvahedigeldismilecok heyecanlıyım yaaaaaeyvahedigeldismile

kirpiklerin karışmışa benziyor, gözlerinde ışıltılar doğuyor,
sabahları güneş misin ey güzel, geceleri ay gibi parıldıyor,
kirpiklerin karışmış gibi güzelsin, yanakların, kiraz gibi kırmızılanıyor
söyle sevgili güzel, canına can katmışa benziyorsun,
gebe misin, eş misin : )

evet beklerken, boş zamanlarımızı değerlendirip, ozanlığa başlıyorum,
ilham geldi, bebek de gelsin, ilhamla doğsun sevinç getirsin hadi bakalım :)

:teytey:
:teytey:bu ne enerjı kıslar yaaa valla morallendım su anda .......:lepi:zemuszemus

önümüzdeki aylarda hamile kalmak isteyenler listesine beni de alırsanız sevinirim...tam 1 yıldır istiyorum bu gebeliği...allahım hepimizin duasını kabul edecek inşallah ben bütün kalbimle inanıyorum buna...sevgiyle kalın...

ceygüllll tebrik ederim canımm hamişlerin duası kabul olur dua et emiii bizzeee bzde kalalım tezz zamanda

kaydirigubbakcemile3 süpersin. valla sayende yüzüm güldü. kaydirigubbakcemile3 inşallah verdiğin pozitif enerjiyle bu aya hamile kalırızzzz. amiiiiinnnn. allahım isteyen herkeslere ver,kimseyi aratma kaydirigubbakcemile3:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıslarrrrr gunaydın nasılsınız bakalımmmmmm
ben bıraz bgun moralım kotuuuuu kılo almısım.........

kıslar bıde hıc halımm yok ya kolumu kaldıramıyorummmmm uyumak ıstıyorummm sureklı yatsam bı aksama kadar kendme gelemıyorum yemek yemesemde olur yeterkı yatıp uyuyayım bıraz.......

kıslar bıde hıc halımm yok ya kolumu kaldıramıyorummmmm uyumak ıstıyorummm sureklı yatsam bı aksama kadar kendme gelemıyorum yemek yemesemde olur yeterkı yatıp uyuyayım bıraz.......

hadi bakalım tez zamanda güzel haberlerini de bekliyoruz. hamile ol sen bol bol uyu hiç rahatsız etmeyeceğiz :))))

içimizde ne cevherler var. ne güzel de anlatıyorsun bizi yüreğine sağlık. sen bu moralle üçüz doğurursun valla. bize de moral oluyor...

ceygülcüm hayırlı olsun inş. hayırlısıyla kavuşursun bebişine..:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3kızlar sonuçları aldım bthcg 847.9 çıktı doktor olmadığı içi görüşemedim cmrtesi randevu alıp özele gitcem Allahım isteyip dileyen herkese bu duyguyu tattırsın kucaklarımız boş bırakmasın hayırlsıyla saglıklı sıhhatlı kucagımıza almak nasip etsın tüm hamişleri :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…