hamiiileee kaaaalll maaaak istiiiyoo ruuuz hamiiii leeee kaaaalll maaakk isss tiii yooo ruuum!
Haaaaaaaaa miiileee ollluuuyooozzz doğuuuruuyoozz negüüzeeel oluyooozzzzzz haaa miileeee ollluuyoozzz doğuuuruuuyooozzz ne güüüzell oluuuyoozzz heeey !
hepimiz hamile kalalım inşallaaah :))
hamiiileee kaaaalll maaaak istiiiyoo ruuuz hamiiii leeee kaaaalll maaakk isss tiii yooo ruuum!
Haaaaaaaaa miiileee ollluuuyooozzz doğuuuruuyoozz negüüzeeel oluyooozzzzzz haaa miileeee ollluuyoozzz doğuuuruuuyooozzz ne güüüzell oluuuyoozzz heeey !
hepimiz hamile kalalım inşallaaah :))
slm kızlarbnde uzun zamndır hamile klamak isteyenlerdenim insallh bnde hamileler listesinde yerimi alırım bn gecen sene hazıranda dıs gebelk yasadım ve tek tüpüm alındı bi dahada hamile kalmadım bu ayki beklenmeyen adetm 18 haz
bu ne enerji kendime geldim valla. evvveeettttt iiissstttttiiiiiyoooorruuuzzzzzzzzzzz..hihoyyyt
acıkcası çok belirtim olmadı bir şey olduğundada ben hep psikolijık diyordum batma bende de var ama geçen ayda çok batma olmuştu :ecrin_bebek: göğüslerim adet olmadan önce dolgunlaşırdı şimdi 10 gün önce falan oldu ama damar falan yok adetten 2,3 gün önce aynı adet olcakmışım gibi hissettim sadce adetten 1gün önce çok akıntım olurdu o olmadı ozaman dedım kesın bende bişey var pazar günü olcaktım ama olmadı umarım senınkılerde bebişin habercisidir
kirpiklerin karışmışa benziyor, gözlerinde ışıltılar doğuyor,
sabahları güneş misin ey güzel, geceleri ay gibi parıldıyor,
kirpiklerin karışmış gibi güzelsin, yanakların, kiraz gibi kırmızılanıyor
söyle sevgili güzel, canına can katmışa benziyorsun,
gebe misin, eş misin : )
evet beklerken, boş zamanlarımızı değerlendirip, ozanlığa başlıyorum,
ilham geldi, bebek de gelsin, ilhamla doğsun sevinç getirsin hadi bakalım :)
sempatiksalakcinni
Aaaa ne öyle kızlar hadi toplanın bakiyim, gülün güldürün yanakları ohh ohh yandan yapın, aynaya bakarak deyin ki " kız bana bak bu ay hamile kalcaksın yoksa saçını başını yolarım" senin deyin, sonra gülün kendi kendinize, deli olun yani. ne bu ciddiyet bu celal. kalamam edemem diye bişey yok. olacak hepimizin olacak. sonra hepsi bizi delirticek, bi ayndan kocişler bağırıcak çorabım nerdeeeeeeeeee diye bi yandan bebişler ağlıcak, o zaman yine gülmeye başlıcaz. onun için delirme provası yapıyoruz hadi bakalım ;
hhaaaa miii leeee kalmak isss tiiiyoruuuzzz (bakın burda çok melodik söylüyoruz bunu ve mutlu oluyoruz hadi bakalım ) hamiiileee hamilee kalmaaaaak hamilee kalmaaak için haamillee kalmaaaa içiiiiiiiin hamiileeee olmaaaak istiyoruuuzz lay lay lay laaay laaaayy lay layy laaayy :)))
bize koymaz tek çizgiler, ne yapar ne eder çift çizgi yaparız,
gözleriniz bozulmuş sizin deyip dalga geçenlere,
hamilelik testinin kırmızılarına boyarız.
hamile kalacağız, açtık ellerimizi dua ediyoruz,
bize deli diyenlere gülüp geçip de hamile kalıyoruz hıh :)=
kıslar bıde hıc halımm yok ya kolumu kaldıramıyorummmmm uyumak ıstıyorummm sureklı yatsam bı aksama kadar kendme gelemıyorum yemek yemesemde olur yeterkı yatıp uyuyayım bıraz.......
kirpiklerin karışmışa benziyor, gözlerinde ışıltılar doğuyor,
sabahları güneş misin ey güzel, geceleri ay gibi parıldıyor,
kirpiklerin karışmış gibi güzelsin, yanakların, kiraz gibi kırmızılanıyor
söyle sevgili güzel, canına can katmışa benziyorsun,
gebe misin, eş misin : )
evet beklerken, boş zamanlarımızı değerlendirip, ozanlığa başlıyorum,
ilham geldi, bebek de gelsin, ilhamla doğsun sevinç getirsin hadi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?