Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

birkaç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam o zamanda çift çizgiyi görürsem doktora gidicem. cesartim gelmedi hala gerçekle yüzleşmeye sanırım.Bu arada gezgin sen hamilelik düşüyormusun?

hadi bakalımmm hayırlısııı almayı düşünüyomusun canım ohhh kızz neşemi yerine getirdiinn şıkıdım şıkıdım :):):)...

bilmiyorum ya aaama bi süre doktora gitmek istemiyorum testin sonucunu öğrenirsem hemen gitmem gerekir rahat duramam çünki çok merak edersem alabilirimm çok heyecanlı adrenaline bayılıyorum:)

benim sat 26 mayıstı haziran 21 gibi falan bekliyorum olursa.Biz adetten sonra başladık artık çalışmalara ama içim bi garip olur mu olmaz mı bilmiyorum.

cnm ben nettenn yumurtlama zamanımı öğrendim 1haziranda başlıyo 8 hazirana kadar bu zamanlarda gebe kalma ihtimali dah yüksek ikimizinde bizde 1inde başladık cnm

Canım emin olmadan neden bu işe giriştiniz. Bu çok önemli bir karar. Şuan senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var. Sevinmelisin bence. Ayrıca arkadaşını takma kafana. Bizde kuzenimle bu zamanlarda hamile kalırız diye planlamıştık . Ben 3 o ise 1 yıllık evli daha ama bu ay doğuracak bile :))kaydirigubbakcemile3 Hayırlısı olsun en önemlisi o bence. Üstelik eşin de istiyormuş. Çok mutlu olacaktır eminim. Sevdiğin adamın biran önce çocuğunu dünyaya getirmek istemez misin? İkinizin parçası küçücük tatlı bir bebiş hayali bile güzel...

slm kızlar bende 3 aydır uğrasıyorum temennim haırlısı ile haziranda hamile bugün 4 haziran adet oldum ama yinede hazirandan umutluyum hep bana şans getirdi bu ayyy

birkaç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam o zamanda çift çizgiyi görürsem doktora gidicem. cesartim gelmedi hala gerçekle yüzleşmeye sanırım.Bu arada gezgin sen hamilelik düşüyormusun?

çesaretini topla canım süper bir duygu bu yaa opuyorumnanaktan
Evet bizde bu ay karar verdik,daha iki hafta olmadı çalışmalara başlayalı :kedi:
Bakalım ne zaman bebişimiz gelicek :Saruboceq:

Son düzenleme:

evet eşim istiyor ve bana çok yardımcı olacağına da eminim üstelik çokta anlayışlı biri ama işte anne olmak beni biraz korkutuyor.Annelerimize gıpta ediyorum ilerisini gerisini düşünmeden üçer beşer yapmışlar.Biz bi tanede daha tereddütlüyüz.

slm kızlar bende 3 aydır uğrasıyorum temennim haırlısı ile haziranda hamile bugün 4 haziran adet oldum ama yinede hazirandan umutluyum hep bana şans getirdi bu ayyy

inş. bu ay olur cnmcım haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile...

çesaretini topla canım süper bir duygu bu yaa opuyorumnanaktan
Evet bizde bu ay karar verdik,daha iki hafta olması çalışmalara başlayalı :kedi:
Bakalım ne zaman bebişimiz gelicek :Saruboceq:

senin kararlı ve pozitif olmana çok sevindim gezgin.Aslında bende hayat dolu ve pozitif bir insanımdır. İnş seninde hemen olur sende çok mutlu olursun.Senin için dua edicem ve tüm isteyenler için opuyorumnanaktan

bilmiyorum ya aaama bi süre doktora gitmek istemiyorum testin sonucunu öğrenirsem hemen gitmem gerekir rahat duramam çünki çok merak edersem alabilirimm çok heyecanlı adrenaline bayılıyorum:)

çok güzel enerji verdin bana canım sağol vallahi hayırlısı bakalım biraz daha bekle

Bazı şeyler düşündüğümde bende korkuyorum. Ama hep derler ya yüzünü görünce hiç bir şey zor gelmiyecek diye. Öyle olacak eminim. Ayrıca hemen olmuyor diye bizde başladık bu ay. Senin gibi ilk aydan tutarsa benimde gitti şubata tatili :))hihoyyyt

senin kararlı ve pozitif olmana çok sevindim gezgin.Aslında bende hayat dolu ve pozitif bir insanımdır. İnş seninde hemen olur sende çok mutlu olursun.Senin için dua edicem ve tüm isteyenler için opuyorumnanaktan

Amiinnn canım teşekkür ederimm.... :Saruboceq:
valla ben ileriyi düşününce,yani hamile oldugumu öğrendiğimi vs,kalbim durucak gibi oluyor hihoyyyt Çok heycanlanıyorum....
Çocukları çok seviyorum... Helede bana ait olması bilmem nasıl duygudur,düşünmesi bile heyecanlandırıyor... opuyorumnanaktan Dualara ve umutla beklemeye devamm... yerimseniben

Son düzenleme:
manik şimdi hesapladım senin şubat tatilin nasıl gidiyor ben anlamadım 39 ve 40. haftan şubat tatiline geliyor ve zaten bu haftalarda mecburi izinli olmak zorunda değilmisin 37. haftadan sonra istesende çalışamıyor ve izni ekletemiyosun.

evet doğum 11 şubat görünüyor.Normalde ben şubat tatilinden sonra doğum izniminde son 3 haftasını kullanarak mart başı doğum yapmayı düşünüyodum ama şimdi son üç haftanın içine tatil giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…