kızlar benide aranıza alırmısınız bende bu ay hamile kalmak istiyordum ama geçen hafta hsg çektirdiğim için temmuza kaldı artık
hadi bakalımmm hayırlısııı almayı düşünüyomusun canım ohhh kızz neşemi yerine getirdiinn şıkıdım şıkıdım :):):)...
kızlar bugünlük bana müsade yarın görüşürüz inşallah hepinize iyi akşamlar öpüyorum opuyorumnanaktan
benim sat 26 mayıstı haziran 21 gibi falan bekliyorum olursa.Biz adetten sonra başladık artık çalışmalara ama içim bi garip olur mu olmaz mı bilmiyorum.
merhabalar kızlar bende bayanseyma gibi yapalımmı yapmayalımmı diye düşünür duruken bu ay hadi bi deneyelim dedik.Ben hemen olcağına ihtimal vermemiştim SAT 6 mayıs dayanamayıp 2 gün önce teset yaptım 2.çizgi silikte olsa çıktı.Ama çok moralim bozuldu bir sürü endişe kapladı beni.Tekrar pozitif çıkar diye test bile yapmadım tekrar.Eşime söylemiyorum ama bir yandan da adet olayım istiyorum.Bebek için çok bekleyen arkadaşlar bana kızcaklar ama kendimi hiç mutlu hissedemiyorum
birkaç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam o zamanda çift çizgiyi görürsem doktora gidicem. cesartim gelmedi hala gerçekle yüzleşmeye sanırım.Bu arada gezgin sen hamilelik düşüyormusun?
Canım emin olmadan neden bu işe giriştiniz. Bu çok önemli bir karar. Şuan senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var. Sevinmelisin bence. Ayrıca arkadaşını takma kafana. Bizde kuzenimle bu zamanlarda hamile kalırız diye planlamıştık . Ben 3 o ise 1 yıllık evli daha ama bu ay doğuracak bile :))kaydirigubbakcemile3 Hayırlısı olsun en önemlisi o bence. Üstelik eşin de istiyormuş. Çok mutlu olacaktır eminim. Sevdiğin adamın biran önce çocuğunu dünyaya getirmek istemez misin? İkinizin parçası küçücük tatlı bir bebiş hayali bile güzel...
slm kızlar bende 3 aydır uğrasıyorum temennim haırlısı ile haziranda hamile bugün 4 haziran adet oldum ama yinede hazirandan umutluyum hep bana şans getirdi bu ayyy
çesaretini topla canım süper bir duygu bu yaa opuyorumnanaktan
Evet bizde bu ay karar verdik,daha iki hafta olması çalışmalara başlayalı :kedi:
Bakalım ne zaman bebişimiz gelicek :Saruboceq:
bilmiyorum ya aaama bi süre doktora gitmek istemiyorum testin sonucunu öğrenirsem hemen gitmem gerekir rahat duramam çünki çok merak edersem alabilirimm çok heyecanlı adrenaline bayılıyorum:)
evet eşim istiyor ve bana çok yardımcı olacağına da eminim üstelik çokta anlayışlı biri ama işte anne olmak beni biraz korkutuyor.Annelerimize gıpta ediyorum ilerisini gerisini düşünmeden üçer beşer yapmışlar.Biz bi tanede daha tereddütlüyüz.
senin kararlı ve pozitif olmana çok sevindim gezgin.Aslında bende hayat dolu ve pozitif bir insanımdır. İnş seninde hemen olur sende çok mutlu olursun.Senin için dua edicem ve tüm isteyenler için opuyorumnanaktan
gunaydın kızlar nasılsınız adetıme 9 gun kaldı cok heyecanlıyımmmmmmm
manyak oldum ıyıce psıkolojıkmıdır bılemıyorum ama bazı belırtıler var kızlar....
1-goguslerım sıs ucları acıyo
2-kabızlık
3-asabıyet-
4-karın agrısı (dun basladı)
5-kendımı hamıle gbı hıssedıyorum hareketlerımı yaptıgım zaman kosturdugum zaman mesela sankı hamıleymıs gbı ıcımden bıs ses yapma dıyor yemek yerken mesela sankı hamıleyımde bebgım beslensın dıyorum yanı enterasan bısey yaaaaa[/QUOT
adet gününe daha çok varmış canım benim ama sen adet belirtileri yaşıyosun demekki hamilesin eee bizede hayırlı olsun demek düşer adına çokk sevindim zaten kabızlık varsa ve göğüslerin ağrıyosa 9 gün önceden kesindir hamileliğin test yaptın mı gördün mü çift çizgiyi ama görmeyebilirsin henüz genelde adet geçtikten sonra görülüyo derler ama kanda çıkar ama tavsiyem acele etme hele bi geçsin adetin
ayyy ınsallah canımcım ınsallah agzından bal damlıyooo
senın agzını yırım ben bu zamana kadar nerelerdeydın seeeeennnnnnsempatiksalakcinni
bıde canım daha test yapmadım ben varsada cıkmaz dıye gecsınde gunum yaparım kandada yaptırmak ıstemıyorum bana ozel kalsın dıyeeee
yoncalodi senin sat kaçtı? ılk denemeniz mi bu ay?
çok güzel enerji verdin bana canım sağol vallahihayırlısı bakalım biraz daha bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?