cnm bekle 1-2 saat tekrar olmazsa rahatla birazzz bişey olmazzz yok cnm başka bilgim netten öğrendiklerimi söyledim sana sadece
Sağolasın canım...opuyorumnanaktan Hayır olur inşallah yerimseniben
YA kızlar hayırlı günler.. Off... Şaşırdım kaldım,evdede tekim sizden başkasına soramam,sanırım geçen arkadaşın paylaştıklarını yaşıyorm,ama ilk defa oldu yaa,ben bir hafta önce adetimden temizlenmiştim,az önce gördüm ki kahverengi leke varbilmiyorumkismile Ne şimdi bu sizce?... Ne yapmam gerekiyor?... Ymurtlama dönemimi de çözemedim henüz... Şaşırdım kaldım.... eyvahedigeldismile
Canım yerleşme kanaması olabilir. Tahminen adetten bir hafta sonrası yumurtlama dönemine denk geliyor. Ayrıca bazı kişilerde yumurtlama dönemindede böyle lekelenmeler oluyormuş . Geçtiğimiz yaz bendede olmuştu. Doktoro gittim herhangibir problem olmadığını söyledi.
iyi akşamlar kızlar bugünlerde canım cok sıkkınhiçbirşey yok ama herşeyı kafaya takmaya başladım sinirlerim had safhada ve sanırım adet olcam:çok üzgünüm:
iyi akşamlar canım niye canın sıkkın? Hiç üzme kendini bu sefer olmasada bi daha sefer olur inşaallah
yoncalodi'ye katılıyorum...Umutlarımızı yitirmemeliyiz..
Daha yolun başındayız,inşallah o günleride görücez... Az sabır... :Saruboceq:
inşallah canııımmmm. valla kızlar bişi duydum teyzemden sizlerle de paylaşmak istedim tabiii ne derece doğru bilemiyorum...
eskiden hamile kalamayanlar eşine vikis sürüpte ilişkiye girerlermiş. hem kadının içini temizlermiş, hem de spermlerin hareketlerini kolaylaştırıyormuş.
ben artık her yolu denemeye karar verdim bunu da denemekte sakınca yoktur di mi?CADIARZU
inşallah canııımmmm. valla kızlar bişi duydum teyzemden sizlerle de paylaşmak istedim tabiii ne derece doğru bilemiyorum...
eskiden hamile kalamayanlar eşine vikis sürüpte ilişkiye girerlermiş. hem kadının içini temizlermiş, hem de spermlerin hareketlerini kolaylaştırıyormuş.
ben artık her yolu denemeye karar verdim bunu da denemekte sakınca yoktur di mi?CADIARZU
yoncalodi'ye katılıyorum...Umutlarımızı yitirmemeliyiz..
Daha yolun başındayız,inşallah o günleride görücez... Az sabır... :Saruboceq:
günaydııınnnn kızlaarrrrr bu ayın hamişi kim acaba kim o şanslıhadi bakalım hayırlısıııı inşllh o güzel haberleri alırızda şu topiğimizde sevinç mutluluk olur bi heycan olurrr inşllllllaaahhhhhh hihoyyyt
sağolun kızlar dünden beri adet belirtilerim var ama daha olmadım en belirgin belirti sinir oluyo bende malesef::gitme:eşimin yanım da olmaması falan daha biçok şey canımı sıktı işte Allahım hayırlısını versin:Saruboceq:
merakda insanı deli ediyor dimi benimde 3 gün geçti bugün sadece göğüslerimde şişlik var ve vücudum yanıyor... eşinin yanda olması uzaktamı yoksa sana destekmi olmuyor onu anlamadım ???? umarım hamilesindir canım
gunaydın kızlar nasılsınız adetıme 9 gun kaldı cok heyecanlıyımmmmmmm
manyak oldum ıyıce psıkolojıkmıdır bılemıyorum ama bazı belırtıler var kızlar....
1-goguslerım sıs ucları acıyo
2-kabızlık
3-asabıyet-
4-karın agrısı (dun basladı)
5-kendımı hamıle gbı hıssedıyorum hareketlerımı yaptıgım zaman kosturdugum zaman mesela sankı hamıleymıs gbı ıcımden bıs ses yapma dıyor yemek yerken mesela sankı hamıleyımde bebgım beslensın dıyorum yanı enterasan bısey yaaaaa[/QUOT
adet gününe daha çok varmış canım benim ama sen adet belirtileri yaşıyosun demekki hamilesin eee bizede hayırlı olsun demek düşer adına çokk sevindim zaten kabızlık varsa ve göğüslerin ağrıyosa 9 gün önceden kesindir hamileliğin test yaptın mı gördün mü çift çizgiyi ama görmeyebilirsin henüz genelde adet geçtikten sonra görülüyo derler ama kanda çıkar ama tavsiyem acele etme hele bi geçsin adetin
KIZLAR bişiy sorucak bu gebelik testleri tek tipmi yoksa daha iyi sonuç veren markaları varmı b? bide fiyatları nedir:uhm:
sağolun kızlar dünden beri adet belirtilerim var ama daha olmadım en belirgin belirti sinir oluyo bende malesef::gitme:eşimin yanım da olmaması falan daha biçok şey canımı sıktı işte Allahım hayırlısını versin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?