inş. cnm bu sefer hayırlısıyla ve sağlıklı bie bebişin olur sıkma canını :teselli:
idrarda çıkabiliyor canım...çok silik çıkabilir ve gölge gibi bile çıksa pozitif...benim adet günümün ertesinde çıkmıştı valla...öylesine almıştım testi...çok içimden gelmişti almak ikinci denemeydi hiç beklemiyordum çok şaşırmıştım (sonra 8. haftada kaybettimmafoldumben)
ama lütfen kimse sana acıyarak hamile değilsin demez öyle düşünme....bence sen acıyorsun kendine ki onu sakııınnn düşünme..... bekleme bakalım başla şeylerle uğraş zihnini meşgul et gün içinde uğraşlar bul kendine...o zaman vakit daha çabuk geçer ve dilerimmmmm bu iki gün çoook güzel birşeyin habercisidir...zemuszemus
kızlar ya bısey sorcam hamılelıkde karın agrısı olurmu
bıde bgun benım mıdemde bulandı tuzlu veya eksı bıseyler yıyınce duzelıyo hafıften adetıme 10 gun var normalmıdır
kızlar ya bısey sorcam hamılelıkde karın agrısı olurmu
bıde bgun benım mıdemde bulandı tuzlu veya eksı bıseyler yıyınce duzelıyo hafıften adetıme 10 gun var normalmıdır
ayyy ınsallah arkadasım ama ne bılıyım hamıleymısım gbı gelıyor bana farkında olmadan karnımı tutuyorum falan halısılasyon goruyorum galıba benbilmiyorumkismile
inşallah canım. Allah isteyen herkese versin. başta stresten uzak kalabilsek iyi olcak da.. 1 yıldır korunduğum için kafam çok rahattı şimdi eskiye geri döndüm sanki. bu ay ilk olduğu için heyecandan hep aklımda ama gelecek aydan itibaren kafamı rahatlatmaya başlayacağım.
naber kısçeler nasıl gidiyor bakalım yoğunluktan giremedim vallahi
iyi cnm senden nbr berrecimm napıyosun bakalım??yerimseniben
yok sadece sen değilsin bende öyleyimboshayallersmile allahtan kimse sormadı dahaa neden karnını tutuon diee sanki koruma dürtüsü çok garip bişey umarım hamileyizdir cnm allah büyük hayırlısı olsuna.s
YA kızlar hayırlı günler.. Off... Şaşırdım kaldım,evdede tekim sizden başkasına soramam,sanırım geçen arkadaşın paylaştıklarını yaşıyorm,ama ilk defa oldu yaa,ben bir hafta önce adetimden temizlenmiştim,az önce gördüm ki kahverengi leke varbilmiyorumkismile Ne şimdi bu sizce?... Ne yapmam gerekiyor?... Ymurtlama dönemimi de çözemedim henüz... Şaşırdım kaldım.... eyvahedigeldismile
bişey olmaz takma kafanaa ben dün netten araştırdım eğer 1 kere olduysa problem yok amaa devam ederse doktora görün cnm banada dün oldu amaa bir kere sadecee ondan endişelenme cnm ben annemede danıştım korkma dediii üşütmekten olabilir amaa doktor düşük tehlikeside olabiliceğini yazmış internettee hamile misin ????
internette yumurtlama dönemini göstren test var cnm son 3 ayki adet tarihini yazıosun ve ne zamanlarda hamile kalma olasılığının yüksek olduğu zamanı yazıyo sana
Canım bir yerde denedim bunları,ama ben 40 günde bir oluyorm nerdeyse,dengesiz biraz.. ondan sonucu düzgün alamamıştım...
cnm bide mantar başlangıcı olabilirmiş amaa kokusundan anlaşılıyo mantar olunca ağır kokuyo ona bak sen bi bikeremi oldu yoksa devam ediyomu halaabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?