Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

sabre cnm azcıkkk biliyorum zordur amaa akannehirinş.. sabrın sonu selamet olur opuyorumnanaktan

bazrn yanlışlık olabilir diyorlar kan testi yaptırsan dogru sonuc alırsın en azından

çok mutsuzum şuanda ağlamaktan yoruldum bilmiyorum ama paylaşmazsam dahada kötü olucam ben bebek istediğimi eşime belirttim oda sen istiyosan farketmez dedi ama 2 gündür konuyu açıyorum kapatıyor çok yoruldum neden böyle yapıyor anlamıyorum boşanmayı bile düşündümmm hiç umursamıyooo allahımmmmmm nolur yardım ett bi yol göster banaaaa:gitme:

efnanim inş. bi an önce alırsın kucmirmirmirmirbenneyaptımkiağına cnm allah hayırlısıyla versin inş... ne diyim

insanlar neler çekiyor bebek sahibi olmak için bu nedir böyle isyandır bu daha 1 tane bile yokken bundan kaçmakta nedir nefret ediyorum artık ben bu hayattann kimseyi anlayamıyorum kimin ne yapıcağı belli değil arkanda olan biri yok ailenden uzak allahım sabrını ver :Saruboceq:

Canım eşin istemiyor olabilir mi? Bildiğim kadarıyla sen çok gençsin 22 yaşındaydın değil mi eşin kaç yaşında? Kendini hazır hissetmiyor olabilir. Üstelik yeni evli sayılırsınız.

canım benimde beklenen adet günüm yarın ama adet belirtiside yok hamilelik belirtiside heralde bu ayda olmadı

Canım eşin istemiyor olabilir mi? Bildiğim kadarıyla sen çok gençsin 22 yaşındaydın değil mi eşin kaç yaşında? Kendini hazır hissetmiyor olabilir. Üstelik yeni evli sayılırsınız.

24 oda benim için farketmez diyor ama konu açılınca konuyu kapatıyor bi kaç ay daha beklemek istiyor ama yaza kadar olsun istiyorum kafan oldukça karışık bendeki lanet bi huy herşeyi oluruna bırakamıyorum keşke sallamasam olanları ama beceremiyorum

canım benim bende ilk evlendiğimden beri istedim tam 2.5 yıl ama eşim istemedi aynı senin gibi işimiz iyi değildi maddi açıdan dedi ama bebek nasibiyle gelir dedim ama kabul etmedi doğru dürüst işim olsun sonra dedi şimdi oldu işimiz ama bebiş yok hala ortada çok üzülüyorum şimdiye kadar biz erteledik şimdide bebiş bizi erteliyo sabret canım belkide eşin haklıdır

Bu konu çok hassas bir konu kesinlikle iki kişininde çok istemesi lazım. Erkekler bu yaşlarda kendilerini hiç hazır hissetmiyorlar. Benim eşimde o yaşta olsa düşünmezdi. Eşim 30 yaşında ve 3 yıllık evliyiz. Daha yeni yattı kafasına ama benimde yaşım senin gibi küçük olsaydı daha en az 3 sene düşünmezdik sanırım. Hayırlısı olsun canım. Ama eşinin düşüncelerini dikkate al kesinlikle çünkü aranızda ciddi problemler olabilir. Boşanmayıda aklına getirme bence. Böyle bir konu için boşanmak doğru olmaz sanırım. Farketmez dediğine göre büyük ihtimal hazır değil yada seninle daha çok vakit geçirmek istiyor olabilir. İyi tarafından bak. Üzme kendini olumunekankayizsmile

bence haklı değil cnm çok tşkr ederim desteğin için amaa maddi olarak bi sıkıntımız yok ve kayınvalidem sürekli destekçimiz ne istersem alıyo zaten bide bebek olsaa ooooo onada alıcak galibaa ben bi hata yaptımm bikaç ay sonraa düşünelim demiştim tmmm dedi birden karar değiştirip bu hafta içinde diyince tabiii eşimde sanırım bi şaşkınlığa düştü lmaz: bizim durum çok değişik cnm sıkıntı yönünden değil yani eşimin sıkıntısı dün akşam dediğimde sen istiyosan tmm dedi amaa ben onunda ben istiyorum demesini istiyorumm bilmiyorumkismile

sağol cnm bnm bilmiyorum bende 2 sene bebek düşünmüyodum ama birden kafamda şekillendii çünki yanlızım canım çok sıkılıyor birine ihtiyacım var onunda bebek olduğunu düşünüyorum ... ben çok hızlı kaarar verdim sanırım oda bi boşlukta sanırım insan sinirliyken mantıksız düşünüyor galiba

canım ya sen kararlı ol ve çok üsteleme bence daha çok naz a çeker kendini benşmmkocam bebeğimizi kaybedince biraz anlamıştır Rabbim inşallah eşinede aynı şeyleri yaşatmadan en kısa zamanda kendi kendine anlar olanları

inş. cnmcım çok tşkr ederim oluruna bırakıcam yapıcak bişey yok cnm inş. sende hayırlısıyla hamile kalırsın bebişine ne zaman düşünüyosun

Kesinlikle sakinleşince onada hak vereceksin canım. Aslında biz böyle kararımızı değiştirince onlarda şaşırıyorlar. Gerçekten isteyip istemediğimize emin olmak istiyorlar sanırım. Çünkü çocuk gerçekten büyük sorumluluk. Biz belirli bir yaşa gelmiş olmamıza rağmen eşim bile beni denemiş sonradan öğrendim gerçekten hazırmışsın dedi. Çünkü kolay değil anneler bütün sorumluluğu hemen hemen hepsini üstleniyorlar. Eşim bu konuda çok hassas. Bu konuda beni bende daha çok düşünüyor. Çünkü çalışan bir anne olcam kısmetse Eşinden senden emin olmak istiyordur. Henüz çok gençsin sorumluluğu üstlenebilecekmisin diye...Hakkında ne hayırlısı ise o olsun canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…