günaydın millet..bugün kadın doğumcuya gidecektim ..bebiş çalışmalarına başlamadan önce kontrol için ..ama bayan doktor yarın varmış ..yarına kaldı... inş.. herşey normaldir de bir sıkıntı çıkmaz
MERHABALAR BENDE YANİ KATILDIM ARANIZA BU 2. AY ÇOCUK İSTİYORUM BEN DAHA 1 YILLIK EVLİYİM Bİ SORUNUMDA YOK AMA ZAMAN GEÇMİYO BİDE RAHAT EDELİM BİRAZ DİYİP ERTELEDİM BEN ÇOK UMARIM HEPİMİZ BU YAZ HAMİLE KALIRIZ :Saruboceq:
melisacım bende 1 yıllık evliyim amaa istiyomuyum istemiyomuyum inan kafam çok karışık maddi durumum çocuğa müsait amaa neden kafam bukadar karışık anlamıyorum bi bu ay istiyorum diyorum bide bu senee beklemeliyimmm bir sene dahaa diyorum nolur banaaa bi akılll verin ne dersinizz KIZLAR Bİ TAVSİYEDE BULUNUN BANAA ÇOK KARARSIZINNN:/bilmiyorumkismile
herkese gunaydın gözdecım ınsallah bebısım benımledır cunku resmen öküzün ceyreyını yıyorum o kadar ıstahım acıldıkı akıntım tekrar basladı bıde alt krnımda bı sertlıık hıssedıyorum bazen batmalar oluyo bu sabah hafıf sancıyla uyandım mesela
bu arada kızlar ben hala regli olamadım doktorum bi 15 gün beklememi söyledi zaten 15 gün geçmiştiyani tam dolu dolu 2 ay olcak tabi bu 15 içinde regli olamazsam ay ne yapcağımı şaşırdım stresde yapmıyorum niye olmuyorum diye kafamada takmıyorm bebiş düşüncesinide attım kafamdam hormonlarda bi sorunda yok neden böyle oluyor anlam veremedim doktorum yumurtlama olur gibisinden konuştu tam emin konuşmadı ama acaba yumurtam çatlamadımı yada yumurta gelişmedimi o yüzden mi olmuyorum bilmiyorum hayırlısı bakalım regli olmayı unuttum ya sempatiksalakcinni
doktor ne diyor strestenmi diyor ...demekki bende de aynısı oldu
ahh ahh doktorumda anlamadı zaten tedavi olmam gerekiyor ama normal bi şekilde regli olmamı bekliyor adet söktürücüyle tedaviden olumlu cevap alamıyız dedi senin geçtimi şimdi düzene girdimi reglin canım
hep öyle olur zaten ..biz 2 sene çift maaşlı olmamıza rağmen borçları ödeyelim de öyle çocuk yapalım diye bekledik ...eşim iş değiştirdi maaşının 2 katını alıyor ama bu sefer de biraz daha beklesek mi dedik ..en iisi bekletmemek ..aklım olsa 1 sene önce yapardım bebeği ..şimdiye büyümüş olurdu ..ne kadar genç yaparsanız o kadar erken büyütür hayata devam edersiniz ..ama ne kadar ertelerseniz o derece gözünüzde büyür bir bakmışsınız yaş da ilerlemiş ..hiç tahammülünüz kalmaz çocuğa ...yeri gelecek çocukla oynayacaksın ..30 u geçince çok zor oluyor oturup oynamak ...
günaydın millet..bugün kadın doğumcuya gidecektim ..bebiş çalışmalarına başlamadan önce kontrol için ..ama bayan doktor yarın varmış ..yarına kaldı... inş.. herşey normaldir de bir sıkıntı çıkmaz
evet cnm doğru söylüyosun çünki bizim borcumuzda yok şükür bütün evee alınan eşyaları kayınpederim ödedi şuan sıkıntımız yok rabbime çok şükür ne bekliyorum değilmii çok sağol inankii çok garip düşüncelermiş bunlar insan karar veremiyoo amaa demekki herkeste yaşanan duygular bunlarr rabbim herkese tattırsın anne olmayı inş. sanada versin hayırlısıyla inş. cnm bnmmm sanırımmm yok şuanlık bebişinfisfisfis
ben daha çalışmalara başlamadımki bebiş olsun kaydirigubbakcemile3 bu ay başlayacağım inş..doktor kontrolünden sonra ..amin cümlemize :Saruboceq:
inş. cnm hayırlısı olur senin içinboshayallersmile
benim sadece bu ay düzensizdi işte ..bir hafta gecikti ama regl oldum ..bir sonraki regl ne zaman olacak bilmiyorum artık ...
merhaba kızlar bende artık bu yaz bebek düşünüyorum.Ama doğum iznini de ayarlamam gerek çünkü sözleşmeliyim.Son adet tarihim 26 mayıs henüz başlamadık çalışmalara ama hala kararsızım acaba bi daha ki aya mı başlasam diyorum .Çünkü burda doğum izni çok sıkı.İnternetten hesaplattım eğer hamile kalırsam 2 mart doğum diyor.Peki bu hesaplayıcılar doğru çıkıyor mu.Fikirlerinize ç.ok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?