Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

kesinlikle hazır olmak çok önemli bakamıyacak olduktan sonra bebeği yapmanın bi anlamı yok Allah hakkımızda hayırlısını versın:Saruboceq:

benim anladığım kadarıyla bu sitede lolan herkişi hazır . hazır olmasa bu site kimsenin aklına gelmezdi bence Rabbim herkese gönlündekini anlına kader diye yazsın inşallah tez vakitte

inşallah oyledir cnm sabahtan beri bakıyom ama lökasitler kafamı karıştırıyo herkesin değerleri farklı yaf

kızlar siz yorumlayabilirmisiniz bilginiz varmı acaba

normal değerlerin böyle olması gerekiyor

Meni hacmi: 1.5-5.0 ml.

Sperm sayısı: >20 milyon /ml (fazla olmalı)

canlı sperm sayısı: >%60 (fazla olmalı)

hareketlilik: birinci saatte %50 ya da daha fazla ileri hareketli, %25 ya da daha fazla hızlı hareketli

morfoloji (yapı): >%60 normal yapıda (fazla)

pH değeri: 7.0-8.0 arası

lökosit sayısı: <1milyon /ml ( az olmalı)

aslında istemedik sonra dan korunbmadık ama olmadı ben doktoru gittim herşey normal dedi zmana bırak tık eşim yeni gitti işte sonucu çarşamba gostericek o yuzden merak edşyom

ceygül aynı şeyleri bende yaşadım ve aynı senin sözlerini sarfettim sonra bebek düşünmeye başladık bu kezde kimseye söyleyemedim daha olmuyo mu demesinler diye sonra bebeğim oldu düştü soranlara şimdi söylüyorum alın size bebek diye ee hayat böyle sürüp gidecek bigün bebeğimiz olacak ona kardeş dicekler milletin ağzı torba değil valla büzemiyosun bebğimi kaybedince anladım benim için yalnız ben önemliyim ve kimseyi takmamya başladım sende takma

eczanedende alabilirsin ama ben doktoro gidip muayene oldum ve doktorum hamile kalmadan 3ay önce başlarsın demişti. 3 aydır kullanıyorum.

hayırlısı olsun canım ya ne kadar çok kafana takarsan okadar zorlaşır diyor herkes sanırım çok düşünmemek gerekiyor(nasıl yapabilceksekbilmiyorumkismile)

benim bebek düşünce doktor kendi verdi eczaneden de alısın sanırsam ama bence bebk düşünmeye başladıysan önce doktora git bebek düşünüyorum de eşinde sende muayene ol ve sonra kötü bi sürprizle başalam benim gibi okuduk öğretmen olduk eşimde bende ama eşime bu fikri açtığımda gerek yok dedi ve şuan çok pişmanım keşke önceden muayene olsaydık diye en azından kötü bi tecrübe yaşamazdık

yok zaten takmıyorum kımseyı allahtan herkesede zamanı gelınce olur dıyorum sağlıklı sıhhatli olsun zamanını en iyi Allah bilir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…