kesinlikle hazır olmak çok önemli bakamıyacak olduktan sonra bebeği yapmanın bi anlamı yok Allah hakkımızda hayırlısını versın:Saruboceq:
spermiyogram sayısı 228 milyon ama emin olamıyom:çok üzgünüm:
bende 5 yıllık evliyim ama bebeğim yok
:1no2:
kızlar siz yorumlayabilirmisiniz bilginiz varmı acaba
bende 5 yıllık evliyim ama bebeğim yok
:1no2:
bende sizin gibi düşünüyorum temmuzda 3yıl olacak evleneli doğudaydık şimdiye kadar hep bu yüzden erteledim herkes ne zamana kadar bekliceksin hadi demekten bıkmadı ben cevap vermekten bıkmıştımalsanaalsanasmile sanki orda cocuk yapsam gelıp bakacaklardısona olmaz pişman olursun diyenlerede Allahım istediği zamanda verir diyorum sonucta korunupta hamile kalan hiç korunmadan hamile kalamayan o kadar çok insan var ki...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
çok üzüldüm canım bundan sonraki bebeişlerine uzun ömür versin Allah. folık asıtı gidip eczaneden alabılırmyız yoksa doktorun mu yazması gerekır bu konuları daha yenı yenı öğreniyorumda:kedi:
çok üzüldüm canım bundan sonraki bebeişlerine uzun ömür versin Allah. folık asıtı gidip eczaneden alabılırmyız yoksa doktorun mu yazması gerekır bu konuları daha yenı yenı öğreniyorumda:kedi:
ceygül aynı şeyleri bende yaşadım ve aynı senin sözlerini sarfettim sonra bebek düşünmeye başladık bu kezde kimseye söyleyemedim daha olmuyo mu demesinler diye sonra bebeğim oldu düştü soranlara şimdi söylüyorum alın size bebek diye ee hayat böyle sürüp gidecek bigün bebeğimiz olacak ona kardeş dicekler milletin ağzı torba değil valla büzemiyosun bebğimi kaybedince anladım benim için yalnız ben önemliyim ve kimseyi takmamya başladım sende takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?