kızlar benden müjde var...hamileyimmm....ama korkuyorum ..ilki düşmüştü...bişe olacak diye sevinemedim bile dooru dürüst...
kızlar benden müjde var...hamileyimmm....ama korkuyorum ..ilki düşmüştü...bişe olacak diye sevinemedim bile dooru dürüst...
canım bende evliliğimde 10. ayımdayım benimde 3,4 aydır reglilerim düzensiz daha doğrusu adet söktürücü kullanıyorum olmak için daha öncesinden kendiliğinden geliyodu geçte olsa herkes evlilikte olur diyorlar ama benim polikistik over hastalığından kaynaklıyo
ALLAH a şükür yine oluyosun reglini inşllh hamişte kalırsın :Saruboceq:
GEZGİN cim bende 1 sene 17 günlük evliyim 22 yaşındayım vee ben kararımı değiştiriyorum sanırım ben hemennn hamile kalmak istiyorum yaa amaa yazın tatile gidebilirmiyimmm die endişeleniyorum bideee bide ramazannn geliyoo orucumu tutamamaktan korkuyorummm midem bulanır diee ne bilim yahhh:sm_confused:
kızlar çok teşekkür ederim hepinize...allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh...seviyorum sizleri....öpüldünüzzz.....
Ben adetime bir hafta kala görmüştüm çift çizgiyi üç haftalıkken :)
dün girememiştim siteye bir anda çoğalmışız ne güzel. bende kendi yaşımı yazayım arkadaşlar yazmış madem. 23 yaşındayım vee evlilikte de 3 yılı bitiriyoruz. 2 seneye yakındır da bebiş için çabalıyoruz.
ya kızlar size bişi sorabilir miyim? göğüslerde koyulaşma bir gebelik belirtisi diyorlar bazen de 2. - 3. aylarda başlar renk değişimi deniyor. hangisi doğru? ümitlenmek istemiyorum ama benm koyulaşma başladı gibi...bilmiyorumkismile
kızlaarrrr bugün doktorumdan hormn testlerinin sonuçlarını öğrendim gayet güzel dedi gebelik yok dedi biliyodum zatenguatr erkeklk hormonunda filan bi sorun yok bide yumurtlama için i zamndasın dedi sanırım progestornum yükselmiş biraz oda yumurtlayacğımı gösteriyo ayy nasıl sevindim uzun zamndır yumurtlayamıyordum inşllh yumurtlyacağım kötü haber alcağımı düşünmüştüm doktorumdan ama bana çok güzel haberler verdiiii çççoooookkk mutluyum yaaa hihoyyyt
canım çok sevindim senin adına belki bu moralle tutar hiç belli olmaz hadi bakalım hayırlısı olsun gelsin bebişler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?