Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

kızlar benden müjde var...hamileyimmm....ama korkuyorum ..ilki düşmüştü...bişe olacak diye sevinemedim bile dooru dürüst...

gözünaydın ...öyle düşünme ..hepsi düşecek diye bir şart yok ...benim yengemin de bebeği 3 aylıkken düştü ...1-2 ay sonra hemen hamile kaldı ...doğurdu ...şimdi bebişi 7 aylık

kızlar benden müjde var...hamileyimmm....ama korkuyorum ..ilki düşmüştü...bişe olacak diye sevinemedim bile dooru dürüst...

korkma bebeğim korkmaa rabbimn izniyle bişey olmaz inşllh içini ferah tut olumsuz düşünme lütfen ayyyyy topigimizin ilk hamişiiiiiiiiiiii kızlar hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin içim kıpır kıpır olduuuuu hihoyyyt alkisalkisalkis :sm_cool: hihoyyyt tebrikler canım benimmm hihoyyyt

çook sevindim canım yaa nur topu gibi ilk hamişimiz oldu hehhee kötü şeyler getirme aklına iyi şeyler düşünkü herşey iyi gitsin tebrikler canım

Canım tebrik ederim. Olumsuz düşünme Allah hayırlısını nasip etsin. Bence sevinmelisin çok güzel bir haber. Allah bizlerede nasip eder İnşaallah :dance:

Amiinn canım,Rabbim hepimizi sevindirsin....ağustosta evlendin dimi?
Valla canım evlenince geçiyor derdi herkez,ama nafile..
Ne ağrılarım geçti..Nede düzenim geldi... Artık bakalım bu ay beni neler bekliyor,gene adet olursam sanırım doktora bir kontrole giderm,ilk aydan bakalım ki neler var neler yok,ona göre devam ederim inşallaah... opuyorumnanaktan

Maşallaah canım,Rabbim beraberliğinizi daim tutsun....
Sakın öyle düşünme,Rabbim herşeyin kolaylığını veriyor...İslam dini kolaylık dini,ramazanda orucunu tutamassan doğum olup iyileştikten sonra kazasını yaparsın inşallah... Yada hamileliğin kolay geçerse diğer zamanlarında... Bunun için sakın sıkıntı yapma... Her güzelliğin bir zorlugu var... Anne olmak kolay değil...Sabredicez.. Bende bunu çok düşündüm,evlendim ve ilk ramazanım sayılır,geçen ramazan eşim yurt dışındaydı,bu ramazan evimdeyim elhamd... İnşallah hayır ile geçer...Bebişim karnımda olsun da gerisi kolaylıklarla gelir inşallah.... opuyorumnanaktan

Ayy canım maşallaaah.... Gözün aydın canımmm...:teytey:
.Rabbim korusun bebeğini,sakın korkma...Kendine çok dikkat et..
. Yaşayacak ömrü varsa ne olursa olsun düşmez Rabbim korur onu...
Sen sıkıntı yapma...
Darısı bizlere inşalaaahhopuyorumnanaktan

kızlar çok teşekkür ederim hepinize...allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh...seviyorum sizleri....öpüldünüzzz.....

kızlar bende kızıma haziranda başlamıştık eylülde hamileydim bakalım bide oğlum olsun istiyorum haziranda başlıycaz gene artık hayırlısı herkesin gönlüne göre versin rabbim

kızlar bide tavsiye çok uzun süre beklemeyin kendi gelsin diye mutlaka kontrollerinize gidin siz ve eşiniz çekup yaptırın sonra ufak bir şeyden çok beklemek olmasın tedbir alınsın baştan

dün girememiştim siteye bir anda çoğalmışız ne güzel. bende kendi yaşımı yazayım arkadaşlar yazmış madem. 23 yaşındayım vee evlilikte de 3 yılı bitiriyoruz. 2 seneye yakındır da bebiş için çabalıyoruz.
ya kızlar size bişi sorabilir miyim? göğüslerde koyulaşma bir gebelik belirtisi diyorlar bazen de 2. - 3. aylarda başlar renk değişimi deniyor. hangisi doğru? ümitlenmek istemiyorum ama benm koyulaşma başladı gibi...bilmiyorumkismile

kızlaarrrr bugün doktorumdan hormn testlerinin sonuçlarını öğrendim gayet güzel dedi gebelik yok dedi biliyodum zaten guatr erkeklk hormonunda filan bi sorun yok bide yumurtlama için i zamndasın dedi sanırım progestornum yükselmiş biraz oda yumurtlayacğımı gösteriyo ayy nasıl sevindim uzun zamndır yumurtlayamıyordum inşllh yumurtlyacağım kötü haber alcağımı düşünmüştüm doktorumdan ama bana çok güzel haberler verdiiii çççoooookkk mutluyum yaaa hihoyyyt

canım benim herkezde değişiyor belirtiler bazıların daha 1 aylıkken bulantıları baş dönmelri oluyo bazılarının hiç olmuyo bazıların 2,3 ayında yaşıyo bu sorunları gögüslerin koyulaşması güzel hadi hayırlısııı inşllh bebişin gemiştir

canım çok sevindim senin adına belki bu moralle tutar hiç belli olmaz hadi bakalım hayırlısı olsun gelsin bebişler :))

canım çok sevindim senin adına belki bu moralle tutar hiç belli olmaz hadi bakalım hayırlısı olsun gelsin bebişler :))

ayyy canım inşllh öyle mutluyum ki daha önce gittiğim doktorlardan hep olumsuz konuştular ama bu son doktorum çok güzel şeyler söyledi yaa o yüzden bu kadar çok seviniyorum görende hamiş sancak benii inşllh canıııımm gelsin bebişlerimizzz valla moral çok önemli ya artık o kadr karamsar bakmıyorum morallerr hep yüksek kalsıınnnn sonra inşllh meleklerimiz konar göbüşümüzee hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…