Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

hoşgeldin canım ekledim seni listeye herkesde farlı oluyor hamilelik belirtileri üzme kendini inşllh meleğinin belirtileridir :ecrin_bebek:

hoşgeldin öncelikle hayırlı olsun canım benimde bugün itibariyle 6 gün kaldı bende beklemekteyim bakalım ne çıkacak :)) ne adet ne hamilelik hiç bir belirti yok bende bilmiyorumkismile

hoşbulduuukk :) desene seninle aynı adet tarihimiz. ya kızlar belirti var mı sızlerde? umutlanmak istemiyorum ama bu sabah bulantıyla uyandım hala da bulantım var. gecmiyor günleeerrrr kaydirigubbakcemile3

tatlışlar bende 21 temmuz ben,mkinedee çok far amaaaaaa olsun beklemeyee değer inş... rabbi tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıylaa:CüvCüv:

tatlışlar bende 21 temmuz ben,mkinedee çok far amaaaaaa olsun beklemeyee değer inş... rabbi tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıylaa:CüvCüv:

bana bir hafta beklemek bile zor geliyor sen nasıl bekliceksin canım birde neden özellikle temmuz ayı bahar bebeği olsun diyemi???yerimseniben :))

iki yıl önce bende eylül de olsun kız olursa da adını eylül koyarız dıye ayarlayarak başladık çalışmalara. amaaa ah ahh hiç te öyle olmuyor muş. 2 yıl geçtı artık şu ayda olsun bu ayda olsun demiyorum hayırlısıyla biran önce olsun dıyorum :)

bende öle bi hata yaptım :) 1,5 , 2 sene bebek düşünmüyorduk pko hastası olduğumu öğrenene kadar artık regli bile olamıyorum ilaçsız artık hayırlısı rabbim ne zamn verirse çünkü bizim planladığımız gibi gitmiyor hayat :1no2:

bana bir hafta beklemek bile zor geliyor sen nasıl bekliceksin canım birde neden özellikle temmuz ayı bahar bebeği olsun diyemi???yerimseniben :))

evet cnm ya hem bahar bebeği olsun hemde 1 seneyi biraz geçsin istiyorum evliliğimiz...kaydirigubbakcemile5vereliniortak aslında buradaki yazıları okuyunca hemen hamile kalasım geliyoda tutuyom kendimi bi yazın keyfini çıkaralımmmda sonraa cnm

kızlar benımde sat 12 mayıs sogan suyu yapıyorum ayın 1 ınde bıtıyor maa acayıp uyku halı tıtreme seklınde usume var hasta gbıyım kokulu akıntım var neluyo bılgısı olan varmı lutfen arkadaslar

slm kızlarr...herkes iyidir umarım....bugün de adet olmadım....akıntı fazlalığım da yok...göğüsler aynı hiiiiiç acı sızı yok...kafayı yedim...öpcüklerrrr.....liste yenileniyorsa benim ki 23 mayıs.....

belki iyice temizleniyordur dicem ama canım tam bilemedim...başka bi üşütme falan yaşamışsan belki ondan da olur....dikkat et aman...geçmişler olsunnn..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…