kızlar selam uzun zamandır okuyorum sizleri ama artık benimde konuşmaya ihtiyacım var. bende bu yaza hamile kalmak istiyorum insallah bu isteğimiz gerçekleşir en kısa zamanda. adetime 6 gün var. göğüslerim felaket şişti hiç böyle olmazdı ama akıntımda kesildi malesef.
kızlar beni de listeye ekleyin. adet tarihim 31 mayıs.
cnm hoşgeldin hepimiz için hayırlısı olsun nedensa bu ay herkezin adetinde bir gecikme var etkileyen bir şey var sanırım
hoşgeldin canım ekledim seni listeye herkesde farlı oluyor hamilelik belirtileri üzme kendini inşllh meleğinin belirtileridir :ecrin_bebek:
hoşgeldin öncelikle hayırlı olsun canım benimde bugün itibariyle 6 gün kaldı bende beklemekteyim bakalım ne çıkacak :)) ne adet ne hamilelik hiç bir belirti yok bende bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım ekledim seni listeye herkesde farlı oluyor hamilelik belirtileri üzme kendini inşllh meleğinin belirtileridir :ecrin_bebek:
hoşbulduk canım. liste 5.sayfada dimi? ayyy insallah bu ay herkes hamile kalır (inşallah) :Saruboceq:[/Q
inşallah canım hepimiz tadarız o güzel duyguyu :Saruboceq: liste 23. sayfada canım opuyorumnanaktan
tatlışlar bende 21 temmuz ben,mkinedee çok far amaaaaaa olsun beklemeyee değer inş... rabbi tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıylaa:CüvCüv:
iki yıl önce bende eylül de olsun kız olursa da adını eylül koyarız dıye ayarlayarak başladık çalışmalara. amaaa ah ahh hiç te öyle olmuyor muş. 2 yıl geçtı artık şu ayda olsun bu ayda olsun demiyorum hayırlısıyla biran önce olsun dıyorum :)
yoncalodiii hoşgeldin aramıza cnm zemuszemus:1hug:
bana bir hafta beklemek bile zor geliyor sen nasıl bekliceksin canım birde neden özellikle temmuz ayı bahar bebeği olsun diyemi???yerimseniben :))
Hoşbulduk canımkaydirigubbakcemilea.s.
:Saruboceq:
kızlar benımde sat 12 mayıs sogan suyu yapıyorum ayın 1 ınde bıtıyor maa acayıp uyku halı tıtreme seklınde usume var hasta gbıyım kokulu akıntım var neluyo bılgısı olan varmı lutfen arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?