- Konu Sahibi Ezberbozan
-
balböcüğüü çeyizini çok özenle hazırlamışsınn..hepsi de takım takımm güzel günlerde kullan inşalahh...yaa fincan takımlarına bayıldım tugralı olan..nerden aldın bende istiyorum çok begendimmm
canım çok teşekkür ederim evet her zaman istediğimiz olmuyor açıkçası bu durum dan sonra nişan yapma isteği kalmadı bende düğünü erkene alıcaz biraz daha çeyiz e gelince nişan yapmayacağım için yüklü bir alışveriş yapıcam tabii aldıklarım da var yakın zamanda bende bir topic oluşturucam inş... çok öpüyorummm....Canım öncelikle geçmiş olsun, allah acil şifalar versin. Bazen hayal kuruyoruz bişeyler belli tarihte olsun istiyolar ama sağlık hastalık çıkabiliyor, bunalrı göz ardı edebiliyoruz.
Canım sen istemişsin anlaşılan acele etme bence biraz zamana yay onalrda toparlansın, içine sinen şekilde olsun. Sonuçta bir kez başına gelcek böyle durumalr.
Çeyiz demişsin çeyizde ne alemdesin bende bi toıpik açmıştım nacizane
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/412679-bal-bocununnn-ceyizi.html belki fikir olur tatlım, öpüyorum sıkma canını allah yolunu açık etsin inş., herşey gönlünce olsun...
ezberbozan sözde bohça yapmadık çünkü nişanda yapıcaz .. Biz kalabalık onlar kalabalık sözüm de bir 50 60 kişi vardı. Söz mendili yaptırdık kenarına isimlerimizi yazdırdık çok harika bir anı oldu misafirlerimize. Çok heyecanaldım kahveleri ben dağıtmadım düşün :)):)::):)): benim gibi varmıdır bilmiyorum ama heyecandan ellerim titredi hemde sözlümün ailesiyle çok iyi tanıştığım halde. çok güzel heyecanlar bunlar çok mutluluk verici .
maya55 bence şimdiden başla o kadar çok şey varki alınacak keşke dantellerle sınırlı olsa al al bitmiyor , kız tarafı hep ayrıntılı şeyleri aldığı için beğenmesi ayrı dert alması ayrı eve sığdırması ayrı dert :):):):):)
Evet şimdiden alırsak sonra başka bir kıyafet görürsek kesin içimizde kalır..
Ama ben bolca model topluyorum internetten insanın kafasında bir model beliriyor böylelikle
Kimsede bi hazırlık yok mu fikir alışverişleri yapalım
pink 12.04. benim doğum
ama 2011 sözlenmiş olamazsın herhalde 2010 olmalı :85::85:
darısı düğün günlerinize inşallah
çok tşk ederim inş. ama çok pardon :26: 12.03.2011 de sözlendim diyecektim :) yani aslında çok yeni ama ben her şeyimi tamamlamaya bakıyorum. mendiller hakkında bir bilgin var mı sence nişanıma magnet veya mendil yaptırsam saçma mı olur :18:
dün nişantaşında aysira gelinlik mağazasında abiye sordum indirimli 800 dedi vee çok güzeldi yaa :26:
belki kiralık daha uygun olur
TABİ bide öyle kiralık fiyat sorun
modeli nasıldı bakıyımvar mı resmi
şimdi ben fotoğraf yükleme özürlüsüyüm canm ya beceremedim bir türlü
eğer aysira internet sitesine girersen nişanlıklardan MRB0063 modeli 800 tl dedi
gördüm canım pembe dimi. hafif kabarık
benimde aysira ile nişanlığım için konuşmuştum oraya satacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?