• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Olmaz mı :) heyecandan bayılacam neredeyse :1: elbise hazır, mekan hazır, yüzükler hazır, ailem hazır.. Allah'ım sen bozma lütfenn...

masAllah canim hersey tas tamam eh nede olsa 5 güncük kalmis :nazar:

ama inanirmisin bende ancak 5 gün kala filan eksikleri tamamliycam öyle görünüyor hayirlisi insaAllah..

Allah bozmasin canim hersey gönlünce olur insaAllah :nazar:

masAllah canim hersey tas tamam eh nede olsa 5 güncük kalmis :nazar:

ama inanirmisin bende ancak 5 gün kala filan eksikleri tamamliycam öyle görünüyor hayirlisi insaAllah..

Allah bozmasin canim hersey gönlünce olur insaAllah :nazar:

İnşallah canım çook teşekkürler :71: Yalnız 3 haftadır sürekli günde 2 saat yol gidip geliyorum, bacaklarım ve ayaklarım kütük gibi şiş.. ayakkabı dün ayağıma olmadı ağlayacaktım neredeyse..

bende sanırım temmuz gibi nişanlanıcam. çeyizim şunlardan ibaret; düdüklü tencere, waffle makinesi, seccade, tülbent, yatak takımı, peçetelikler, pijama.. nişandan sonra hzırlıklara başlıcam inşallah..
:52:

bende sanırım temmuz gibi nişanlanıcam. çeyizim şunlardan ibaret; düdüklü tencere, waffle makinesi, seccade, tülbent, yatak takımı, peçetelikler, pijama.. nişandan sonra hzırlıklara başlıcam inşallah..

Benim ceyizimden cok daha seylerin varmis masAllah :nazar: :9:

Hayilri olsun öncelikle canim. Ni$an hazirliklari nasil gidiyor bu arada?

:61:

Benim ceyizimden cok daha seylerin varmis masAllah :nazar: :9:

Hayilri olsun öncelikle canim. Ni$an hazirliklari nasil gidiyor bu arada?

:61:

şekerim vala daha istemediler kendi kendime gelin oldum gidiyorum :) 15 mayısta tanışmaya gelmişlerdi bu perşembe de biz gidiyoruz iade-i ziyarete bakalım ne zmn olur bilmiyorum. sanırım isteme söz nişan birarada olucak. nişan için kafamda var bişiler evde yapmak istiyorum çünkü. nişan tarihi kesinleştikten sonra en fazla 10 günümü alır hazırlıkları tamamlamam:66:

sende ne var ne yok?

şekerim vala daha istemediler kendi kendime gelin oldum gidiyorum :) 15 mayısta tanışmaya gelmişlerdi bu perşembe de biz gidiyoruz iade-i ziyarete bakalım ne zmn olur bilmiyorum. sanırım isteme söz nişan birarada olucak. nişan için kafamda var bişiler evde yapmak istiyorum çünkü. nişan tarihi kesinleştikten sonra en fazla 10 günümü alır hazırlıkları tamamlamam:66:

sende ne var ne yok?

anladim canim insaAllah hersey istedigin gibi olur :):71:

bende iste temmuzun ikinci haftasi ni$an planlarmiz var..

ama cok sorunlar yasiyoruz ailevi olarak o yüzden tam olarak ney nasil ne zaman olacak bilmiyoruz buda dogal olarak stres yaratiyor üzerimde..

ni$an evde olacak bizim de :)

hazirlik yönünde bohcalari hazirladim ama eksiklerim var daha..

türkiyeye gidince de hall etmem gerekenler en basta bohcalari tamamlamak, sonra kuaför ayarlamak ka$ biyik sac makyaj ve manikür icin, fotografci ayarlanacak.. ondan sonra a$kim gelecek yüzükler alinacak takim elbise ayakkabi onun icin ve elbisemle ayakkabi benim icin alinacak.. nisan tepsisi hazirlanacak.. pasta yaptirmayi düsünüyorum..

misafirler davet edilecek ikramlar hazirlanacak..

ondan sonra insaAllah insaAllah güzel bir ni$an günü olur ama bakalim hayirlisi :)

ben suan stersten delirmek üzereyim :9:

anladim canim insaAllah hersey istedigin gibi olur :):71:

bende iste temmuzun ikinci haftasi ni$an planlarmiz var..

ama cok sorunlar yasiyoruz ailevi olarak o yüzden tam olarak ney nasil ne zaman olacak bilmiyoruz buda dogal olarak stres yaratiyor üzerimde..

ni$an evde olacak bizim de :)

hazirlik yönünde bohcalari hazirladim ama eksiklerim var daha..

türkiyeye gidince de hall etmem gerekenler en basta bohcalari tamamlamak, sonra kuaför ayarlamak ka$ biyik sac makyaj ve manikür icin, fotografci ayarlanacak.. ondan sonra a$kim gelecek yüzükler alinacak takim elbise ayakkabi onun icin ve elbisemle ayakkabi benim icin alinacak.. nisan tepsisi hazirlanacak.. pasta yaptirmayi düsünüyorum..

misafirler davet edilecek ikramlar hazirlanacak..

ondan sonra insaAllah insaAllah güzel bir ni$an günü olur ama bakalim hayirlisi :)

ben suan stersten delirmek üzereyim :9:

ayy okurken yoruldumm, Allah yardımcımız olsun zor işler bunlar :52:

kızlarr bendee temmuz 22 sinde nişanlanıcam inşallahhh:16:bua y davetiye ve kıyafet işini halletmem gerekiyor.acaba b.düzüne yakın davetiye için bildiğiniz matbaalar varmı yardımcı olursanızz çokk sevinirimm:31:

newborn canim hayirli olsun insaAllah tebrik ederim simdiden.. :)

ben yurt disinda yasiyorum malesef davetiye konusunda yardimci olamicam ama diger arkadaslar fikir verebilirler umarim..

Amin canım herşey gönlünce olsun inşallah..:nazar:

Teşekkürler canım :71:

Allah kolaylık versinn.. :71: Hayırlısı olsun :) çeyizle ilgili her türlü konuda minikcicek çeyiz destek hattı burada :D :1: özel mesaj atabilirsin :34:

kızlarr bendee temmuz 22 sinde nişanlanıcam inşallahhh:16:bua y davetiye ve kıyafet işini halletmem gerekiyor.acaba b.düzüne yakın davetiye için bildiğiniz matbaalar varmı yardımcı olursanızz çokk sevinirimm:31:

hayırlı olsun canım :71: maalesef ist. de olmadığım için bilmiyorum :26:

Back