- Konu Sahibi Ezberbozan
kız minikçiçek bu topikteki ilk nişan senin olacak biz 4 ünde yer bulamadık 5 hazirana salon tuttuk![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba ben daha yenı gırdım sayılır bu sıteye.sozum subatta oldu nisanımda temmuzun ılk haftasında olucak.daha o kadar cok eksık var kı sız neler yapıyorsunuz.
Hoşgeldin canımm hayırLı oLsun sanada...Valla benım 11 Haziranda söz-nişan bir arada oLucak sımdıLık sadece yüzük ve takıLarı aLdık...
saol cnm ben senın benden onceymıs.bız takıların hepsını aldık bohcaları hazırlamaya calısıyorum bende.temmuzun 2 sınde benımde olacak ınsallah.baska tamamladıgın bıseyler varmı
Benimde, tam netleşmesede 26 Haziran nişanım![]()
Merhaba arkadaşlar öncelikle şimdiden hepinizi tebrik ederim ve bir ömür mutluluklar dilerim.Şöyle biraz göz attığımda tüm hazırlıklar tamam ama hiç kimse fotoğraf çekiminden söz etmemiş.Düğün kadar nişanda önemli ve bir ömür hatırlanmak istenen özel günlerden biridir.Artık hiç kimse studyoda fotoğraf çektirmek istemiyor bunun yerine dışarıda doğal bir ortamda doğal pozlar vererek fotoğrafları olsun istiyor.Eğer sizde bu şekilde fotoğraflarınız ve güzel bir albümünüz olsun isterseniz size yardımcı olmak ve bu özel gününüzde yanınızda olmak isterim
xxxxxxxxxx
27 gün kaldı nişanımıza heyecanda artmaya başladııı![]()