- Konu Sahibi Ezberbozan
çok güzeller ayrı bir başlık bile açabilirsin canım bunlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm yüzükLer 11'inde takıLcak ama nişan eğLencesi 18'inde oLcak snnLe aynı gün gaLiba =))
çok güzeller ayrı bir başlık bile açabilirsin canım bunlara
Hayırlı olsun canım, elbisen, ayakkabın,yüzüklerin çok güzel, peki yüzüklerinizi ne kadara aldınız canım. Bir bütçe oluşturmam gerekte merak ettim
bnm yüzükLer 11'inde takıLcak ama nişan eğLencesi 18'inde oLcak snnLe aynı gün gaLiba =))
Hayırlı olsun canım elbisen ayakkabıların ve yüzüğün çok güzeller,ohh 18 haziranda bayağ bi şenlenicek istanbul desene 4 5 tane daha var aynı tarihde olan ayakkabıların benm nişan ayakkabılarımdan arkası kurdaleli benmkisininde kendi açtığım konuma ekledim resmini mutluluklar diliyorum
Benimde 3 Temmuzda nişanım var Allah'ın izniyle bu haftasonu Allah'ın izniyle alışverişe çıkıyoruz azcık azcık heyecan basar oldu senelerdir beklediğim zamana az kaldı
kizlar kayinvalidenize bohcalik olarak ne aldinizzz?
Ben seccade, oyalı tülbent, kenarı dantelli havlu bunlar hep el emeği. Park bravodan bluz, ince külotlu çorap koydum.
hmm tamam canim o zaman benim de aldiklarim yeterli olur heralde..
ben burdan penye aldim patik basörtü ve havluda hazir
trden bi penye & yelek & seccade & tesbih alicam
yeter dimi?
birde nevresim takimi aliniyormus onu bakicam bulabilirmiyim diye kisa zaman icinde.. :44:
Bence yeter, ek olarak aklıma gelen lif ve terlikte koyabilirsin. Nevresim çok şart değil canım. Bende yavaştan başlayım, nışanıma tam 1 ay var
canim diger bi topicte nevresim takimina dantel diktirmesi 200TL oldugunu söylediler dantelleri de almak zorunda kalirsam baya bir zorlar beni o yüzden kararimi degistim almayacagiim :)
ben tam 1 ay sonra trye gidicem ondan sonrasina safak saymiyorum cünkü hazirliklar yüzünden cabucak gecer diye düsünüyorum :))
sende yavastan basla canim iyi edersin kesinlikle
Çok para, yok canım sakın öyle danteldir, işlemedir çok para verme. Kullanılmıyorki. Demek sende 1 ay sonra buradasın, bende 1 ay sonra nışanlanacam inşallah Rabbim bizleri utandırmasın, mutlu, svegi dolu evlilikler versin
Gözün aydın opracım mutluluklar