Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bnm yüzükLer 11'inde takıLcak ama nişan eğLencesi 18'inde oLcak snnLe aynı gün gaLiba =))

Hayırlı olsun canım, elbisen, ayakkabın,yüzüklerin çok güzel, peki yüzüklerinizi ne kadara aldınız canım. Bir bütçe oluşturmam gerekte merak ettim:34:

bnm yüzükLer 11'inde takıLcak ama nişan eğLencesi 18'inde oLcak snnLe aynı gün gaLiba =))

Hayırlı olsun canım elbisen ayakkabıların ve yüzüğün çok güzeller,ohh 18 haziranda bayağ bi şenlenicek istanbul desene 4 5 tane daha var aynı tarihde olan:66: ayakkabıların benm nişan ayakkabılarımdan arkası kurdaleli benmkisininde kendi açtığım konuma ekledim resmini mutluluklar diliyorum:71:

Hayırlı olsun canım elbisen ayakkabıların ve yüzüğün çok güzeller,ohh 18 haziranda bayağ bi şenlenicek istanbul desene 4 5 tane daha var aynı tarihde olan:66: ayakkabıların benm nişan ayakkabılarımdan arkası kurdaleli benmkisininde kendi açtığım konuma ekledim resmini mutluluklar diliyorum:71:

SağoL canımm benimm =) 18'inden snra heycanLa buraya koşarız artık nası geçti die =)
Hmen bakıorum snnkıLerede..bnde sana coookk mutLuLukLar diLioorumm :16:

slm kızlar benimde nişanım 25 haziranda eskişehirde olacak..kıyafetim , takılarım ve nişan yerimiz hazır ..kırda olcak nasipse :16: ufak tefek teferruatlar kaldı birde davetiyeler hazır deil bu hafta onlarıda hazır ettikmi yüküm azalacak inşallah :)

Benimde 3 Temmuzda nişanım var Allah'ın izniyle:52: bu haftasonu Allah'ın izniyle alışverişe çıkıyoruz azcık azcık heyecan basar oldu senelerdir beklediğim zamana az kaldı:64:

Son düzenleme:
Ben seccade, oyalı tülbent, kenarı dantelli havlu bunlar hep el emeği. Park bravodan bluz, ince külotlu çorap koydum.:6:

hmm tamam canim o zaman benim de aldiklarim yeterli olur heralde..

ben burdan penye aldim patik basörtü ve havluda hazir

trden bi penye & yelek & seccade & tesbih alicam

yeter dimi?

birde nevresim takimi aliniyormus onu bakicam bulabilirmiyim diye kisa zaman icinde.. :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
hmm tamam canim o zaman benim de aldiklarim yeterli olur heralde..

ben burdan penye aldim patik basörtü ve havluda hazir

trden bi penye & yelek & seccade & tesbih alicam

yeter dimi?

birde nevresim takimi aliniyormus onu bakicam bulabilirmiyim diye kisa zaman icinde.. :44:

Bence yeter, ek olarak aklıma gelen lif ve terlikte koyabilirsin. Nevresim çok şart değil canım. Bende yavaştan başlayım, nışanıma tam 1 ay var:69:

Bence yeter, ek olarak aklıma gelen lif ve terlikte koyabilirsin. Nevresim çok şart değil canım. Bende yavaştan başlayım, nışanıma tam 1 ay var:69:

canim diger bi topicte nevresim takimina dantel diktirmesi 200TL oldugunu söylediler dantelleri de almak zorunda kalirsam baya bir zorlar beni o yüzden kararimi degistim almayacagiim :)

ben tam 1 ay sonra trye gidicem ondan sonrasina safak saymiyorum cünkü hazirliklar yüzünden cabucak gecer diye düsünüyorum :))

sende yavastan basla canim iyi edersin kesinlikle :61:

canim diger bi topicte nevresim takimina dantel diktirmesi 200TL oldugunu söylediler dantelleri de almak zorunda kalirsam baya bir zorlar beni o yüzden kararimi degistim almayacagiim :)

ben tam 1 ay sonra trye gidicem ondan sonrasina safak saymiyorum cünkü hazirliklar yüzünden cabucak gecer diye düsünüyorum :))

sende yavastan basla canim iyi edersin kesinlikle :61:

Çok para, yok canım sakın öyle danteldir, işlemedir çok para verme. Kullanılmıyorki. Demek sende 1 ay sonra buradasın, bende 1 ay sonra nışanlanacam inşallah:69: Rabbim bizleri utandırmasın, mutlu, svegi dolu evlilikler versin:29:

Çok para, yok canım sakın öyle danteldir, işlemedir çok para verme. Kullanılmıyorki. Demek sende 1 ay sonra buradasın, bende 1 ay sonra nışanlanacam inşallah:69: Rabbim bizleri utandırmasın, mutlu, svegi dolu evlilikler versin:29:

Cok haklisin : )

Eveet bir ay sonra Allah nasip ederse bende TRde olucam insaAllah ve pa$ama kavusacam :69:

Amin canim insaAllah dualarimiz kabul olur bu konuda.

Bu arada bohcaliklarimi paylastim -->

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...n-bohcasi-listesine-buyruun.html#post19383737

kimilerine fikir olur kimileride eksiklerimi hatirlatirsa sevinirim :71:

canlar bana bir fikir verin..

pa$ama hediye olarak ne alsam?

bohcasi icin degil.. burdan tr'ye gidiyorum ya..

ufak ama anlamli bir hediye almak istiyorum..

bi süprizim hazir zaten : )

ajanda almistim kendime tr'ye gidene kadar her gün ben biseyler yazdim icine..

diger yarisini da onun doldurmasini istiycem :61:

ama onun di$inda ne alsam kizlar bi fikriniz varmi?? :69:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back