Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Canım, ben ve panik yapmamak ah ah becerebilsem keşke..

bohçayı hallettim.. Gücümün yettiği kadar aldım.

gömlek kravat kol düğmesi, 3lü damat pijama takımı ,1 adet rob, 1 adet günlük pijama, seccade, traş makinası ( bakım kiti olandan ) iç çamaşırları, ev terliği, kemer, takım elbise, deri traş malz. kutusu, içine de traş bıçağı sabun, traş köpüğü, parfüm seti,tarak, diş fırçası, traş sonrası bakım seti.. polo'dan valiz aldım bir de.. Hepsini güzel beyaz bir bohçaya koydum sardım, sonra valizin içine yerleştirdim..
Bir de bulursam tırnak makası seti alacam bakalım..

o da benimkini tamamladı.. hemen hemen aynı şeyler var bende traş makinası yerine ayna seti var. şu ayna tarak fırça pudralık olanlardan..

biz bohçaları 1 hafta önce verecez öyle kararlaştırdık canım..Nişana 52 gün var bohçaya 45 felan işte

Son düzenleme:
Selam Kızlar..! Ben de Temmuzda (söz-nişan birarada olacak) nişanlanıyorum. Ben de çeyiz ve bohça konusunda çok dertliyim. Çeyizleri modası geçer korkusuyla almak istemiyorum. Her sene daha güzel yemek takımları çıkıyor mesela :).. Ama bir taraftan da aklım hep onlarda!! İnternette dolaşıp çeyiz bakmadığım çok azdır. :) Siz ne düşünüyorsunuz alsam mı şimdiden? Bir de Bohça kimlere götürülür bu arada, Çekirdek ailenin dışında? Fikirlerinizi bekliyorum. Hepinizin en mutlu günü olmasını dilerim...

ooo

hepsini tamamlamışsın işte senin adına sevindim gerçekten çok stres oluyor insana galiba artık benim panik yapmam lazım. anneme alalım koyalım bir kenara diyorum ama daha nişana çok var yaylım yaylım yaylanıyor diyor. bende gerildikçe geriliyorum. bu arada traş makinasının markasını ve kaça aldığını söyleyebilir misin benimde almam gerekiyor yaa araştırıyorum. sözlüme sordum hangisinden alayım dedim. ben bilmem sen bilirsin dedi bana ya sanki ben traş olacağımmm

mrb canım inş. hayırlı uğurlu olurr sana...seninde dedigin gibi her sene yenisi çıkıyor yetişemezsin ki ona ama her sene tabaklarının deseni değişiyor tabak aynı tabak işlev aynı yeterki içine koyacağın yemekler lezzetli olsun kimse o zaman tabağı desenine bakmaz. içine sinenleri al, o zaman digerlerinde aklın kalmaz..ben aldım haziranda nişanım ama ben taaa 2010 yılında aldım..tencere takımımı çok eskiden almıştım..beyaz eşyamı 2009 da aldık koyduk kenara şimdilik onların sıkıntısı yok. hiç birinde de ya daha iyisi vardır diye aklımda yok valla..çünkü aldıklarımın hepsi içime siniyor benim.bence al koy kenara çünkü düğüne hazırlanırken ayrı ev açıyorsan her şeyi iğneden ipliğe kadar düşünmek zorunda kalıyorsun. bir sürü ayrıntın çıkıyorr. ben her şeyi liste yaptım.ne eksik alacağım ne fazla...bohça konusunu da annen ile k.validen kendi aralarında görüşsünler derim.çünkü o isteğe bağlı k.validen çıkar derse çıkarırsın. gerek yok derse ohhh ne güzel :)... şuanda bende bilmiyorum..kime bohça çıkaracağımı

19 Haziranda da benim nişanım olacak :)

minik cicek'e ithafen ; tırnak makası takımı bulursun büyük temzilikçi dükkanlarına ya da büyük alışveriş markatlerinin bakım reyonlarında mutlaka oluyor.

1 adet rob demişsin ama o ne oluyor ben bilmiyorumda
bu arada herkez kendi bildigi gibi hazırlar bohçyı ama siz tesbihlik tesbih kuran ve dışlığı koymuyor musun? bizde bohçanın en üstünde gider kuran bohçayı açınca ilk o çıkarr :26:

çok güzel heyecanlar yaşıyoruz kızlar inş. hepimiz güzel evlilikler yapar. mutlu yuva kurarız.. rabbim her şeyi gönlünüze göre versin.

19 Haziranda da benim nişanım olacak :)
bende ya 18 haziran ya 19 haziranda istenmiş olucam bi hafta sonrada nişan.ayyy burda şafak tutalım mı
çok güzel heyecanlar yaşıyoruz kızlar inş. hepimiz güzel evlilikler yapar. mutlu yuva kurarız.. rabbim her şeyi gönlünüze göre versin.

amin canım amiiiinnnnnnnnnn.allah hepimize bu heveslerin tadını çıkarabileceğimiz günler göstersin

canım hepsiburada'dan aldım 80 tl ye geldi. Şimdi biraz daha artmış fiyatı ama yine de iyi

modeli: Remington PG400 Hıgh Precision Nano Gümüş Yıkanabilir 7'Sİ 1 Arada Bakım Kiti

linki Hepsiburada.com : Remington PG400 Hıgh Precision Nano Gümüş Yıkanabilir 7'Sİ 1 Arada Bakım Kiti | Sağlık ve Kişisel Bakım

Alanlar çok memnunmuş bakalım..

Evet canım bakacam oralara da param kalmadı, mayısta alırım artık onu da..

Bizde öyle bi adet yok.. Sadece seccade koydum o yüzden.

Rob dedim röpteşambır sabahlık yani.

inşallah canım.. Hepimize

iyi aksamlar herkeze..
öncelikle hepinize hayirli ugurlu olsun kizlar ins hersey dilediginiz gibi olur...
bende foruma yeni katildim ve ilk basta bu bölüm dikkatimi cekti.
temmuzda bende nisanlaniyorum ins...almanyada yasadigim icin o aya denk getirdik ama tam günü belli degil henüz.önümüzdeki ay büyüklerimiz bir ara gelip belirleyecekler gününü ona göre yer tutulacak.
bende ama heyecan simdiden basladi ama bir hazirlik yok henüz.sizce gec mi kaldim.bir tek yaptigim net den elbiselere bakyiorum..

ooo herkes de hazırlıklar tam gaz gidiyo nisanın ortası oldu ben hala netten elbise bakmaktan başka hiç bişey yapamadım

kızlar benim geçen hafta istemem oldu. temmuza da nişan günü alındı. hala elbise yok, bohça yok. ailelerimiz izmirde biz istanbulda yaşıyoruz. birlikte de olmayınca bi türlü hazırlayamıyorum. tek başıma kaldım

Hayatduru;

Valla bohçalar hazır, nişan elbiselerimiz hazır. Sözlümün ayakkabısı hazır, henüz benimkini almadık.
Mekan zaten belli, pasta kurabiye içecek işini onlar ayarlayacak, alyanslarımızı beğendik. Takı olarak bileklik istedim onu gidip beğenmedik henüz.. Bir ara ona da bakarız.

Bohça getirirken alacakları yapay çiçeği beğendim, gümüş gondol beğenecez, içine güllü lokum istedim ( en sevdiğimden ) fotoğrafçıyı ayarladık sayılır, son bir teyit edecez. Kuaförde henüz kararsızım 1-2 yer var kafamda gidip bakmam lazım.. Bu hafta sonu güneş açarsa artık bakarım.

atladığım bir şey var mı ?

:)) oooo sen baya bitirmişsin tebrikler hayırlısı olsun inşallah,
benimde kuaför fotoğrafçı damat bohçası elbisesi takılar mekanyiyecek içecek hazır. Benim elbisemde dün dikilmeye başlandı benim alışverişime mayıs 16 gibi gidicekmişiz kayınvalidem öyle söyledi.
ama sanırım benim çiçeğimle çikolatamı bana beğendirmezler(((nazar:

Bende burada yeniyim. Benim sözüm kasımda oldu, söz ve istemeyi ayrı günlerde yaptık o yüzden sözüm nişan gibi oldu ama nişanım haziranda tarih ve yer kesinleşti. Kayınvalidemle takılarımı seçtim bohçama koyulacaklarıda begendim. Elbisem dikilmeye başladı ilk provam alındı. hemen hemen herşey tamam davetiyelerde basılıyor. Benimle alakalı herşey tamam fakat damat bohçasına neler koyulur bilmiyorum. Cok heyecanlıym. Aslında herşey yolunda gidiyor fakat hep bi aksilik olucakmış bi sorun çıkacakmış gibi geliyor. Pastamızın renginide elbisemin renginde sipariş vermeyi planlıyorum. İnsallah herşey güzel olucak.

peki damat bohçasında neler var. benim bohçamda henüz hazır degil ama neler koyucaklarınıda pek bilmiyorum ben sadece camasr gecelik makyaj seti terlik falan begendm digerleri süpriz olsun dedi. traş seti koyulucakmıs sanırım ama benm pek bilgim yok. bide biz biraz adetleride degistirdik herkes kendi elbisesini alıyor. tesekkür ederim

Sende bayaa halletmişsin canım. Biz kimseyi karıştırmadık valla canımız nasıl istiyorsa ne istiyorsa onu aldık..

yukarıda da yazmıştım yine yazayım

Damat pijaması
günlük pijama
rob
deri ev terliği
cüzdan kemer deri
iç çamaşırları
parfüm seti
traş seti
ben traş makinası da aldım
gömlek kravat kol düğmesi
seccade
çorap
takım elbise
ıvır zıvırları koymak için küçük siyah deri sandık
süslü bohça
valiz aldım ben büyük sandık istemedik

aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…