- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #4.541
Inşallah bi terslik yoktur Rabbim korusun hepimiziProfil bölümde üzgün yazıyor. Gri renginde. Bende gün icinde kaç kere girip bakıyorum. Yazdı mı diye çok. Merak ediyorum ama Son görülme bugün yazıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah bi terslik yoktur Rabbim korusun hepimiziProfil bölümde üzgün yazıyor. Gri renginde. Bende gün icinde kaç kere girip bakıyorum. Yazdı mı diye çok. Merak ediyorum ama Son görülme bugün yazıyor.
site tarafından engellenmiş falan olabilir mi acabaProfil bölümde üzgün yazıyor. Gri renginde. Bende gün icinde kaç kere girip bakıyorum. Yazdı mı diye çok. Merak ediyorum ama Son görülme bugün yazıyor.
site tarafından engellenmiş falan olabilir mi acaba
Cok şükür canm. Bebisler iyi olsunda ban falan önemli değilBanlanmak değilde dün ilk defa bebeğimin biri karnıma dokundu onu yazamadığıma çok üzüldüm. Bugün öğleden sonrada bence ikiside vurdu aynı anda hareketlilerdi. Yaklaşık iki üç dakika sürdü. Hem çok müthiş bir duyguymuş ayrıca korkutucu. Allahım sen çok büyüksün diyecek bir mucize![]()
Zaman geçtikçe daha da hissedilir oluyorBanlanmak değilde dün ilk defa bebeğimin biri karnıma dokundu onu yazamadığıma çok üzüldüm. Bugün öğleden sonrada bence ikiside vurdu aynı anda hareketlilerdi. Yaklaşık iki üç dakika sürdü. Hem çok müthiş bir duyguymuş ayrıca korkutucu. Allahım sen çok büyüksün diyecek bir mucize![]()
İyim kızlar çok şükür bebişlerlik durum değil ban yedim :) birgün askıya alındım. Kendine saygısı olmayan bir konu sahibine yaptığım yorumdan ban yedim. Gerçi yorum yapanların yarısı rahat yedi banı![]()
Bir 20 sayfa direndim yazmamak için tutamadım kendimiKız Allah iyiliğini versinboșver milletin derdini gel sevinçlerimizi Paylaşalım kaç zamandır bu Günleri bekledik
Aynen yoksa kontrol için bu cuma gidecektim. Plesenta kara kedi gibi araya girmiş bundan diyorum ama korkuda oluyor. Şükür iki gündür tıklama varZaman geçtikçe daha da hissedilir oluyorcok guzel bir duyguymus gercekten
iyi oldugunu biliyorsun için rahat
![]()
Aynen canim yok şükür Minnakların keyfi yerindeCok şükür canm. Bebisler iyi olsunda ban falan önemli değil![]()
Yaa ben şimdidwn bişeyler hissediyorum sanki içerden biri bana dokunuyo gibiAynen canim yok şükür Minnakların keyfi yerinde![]()
Çok tatlışlar ya senin plasenta konumu arkadaysa hissedersin bir haftaya çok daha net vururlarYaa ben şimdidwn bişeyler hissediyorum sanki içerden biri bana dokunuyo gibiçok değişik bişey
konu neydi ay merak ettim şimdi
Plesanta nerde tam bilmiyorum geçen gittiğimde doktor bişeyler dedi ama anlamamıştım cumartesi sorcamÇok tatlışlar ya senin plasenta konumu arkadaysa hissedersin bir haftaya çok daha net vururlarcanım çok ilginç bir durum kadın eşiyle boşanıp evleniyor eşi bu arada başka kadınlara gidiyor hamile bırakıp aldırıp kadına geri dönüyor. 3. Defa boşanma davası vardı dün 6 yıldır topik açıyormuş aynı konu eşine karşı saplantılı bir durum var
iki kızı var ikinci çocuğu ikinci boşanma sonrası barışınca yapmışlar. Çok değişik hayatlar. Ben bakıyorum gündem olan konulara ağzım açık kalıyor.
Boşandı mı onu da yazmadı nikaha takıntısı var nikahı vermeyeyim de ne olursa olsun diyor. Bilmiyorum kadını eskiden beri takip edenler hasta olduğunu düşünüyorlar. Ben kızlarına üzüldüm böyle bir model ile karşılarına çıkan erkek ne yaparsa yapsın annelerini göre göre onlarda her şeye eyvallah eder olacaklar. Allah herkese akıl fikir versinPlesanta nerde tam bilmiyorum geçen gittiğimde doktor bişeyler dedi ama anlamamıştım cumartesi sorcamüçüncüyü yapar o zaman kadın bu boşanmadan sonra ne değişik insanlar yarebbim
Bende nasıl bişey olcaklar merak ediyorumKızlar ben bebeklerimi rüyamda gördüm. Sizden gören var mı? İnşallah doğum sonrası rüyamdaki bebeklermiş demeyi de nasip eder Allah. Bu günleri gösteren o günlere de ulaştırır![]()
Bende çoğu zaman gün içinde yasadiklarimi kabus olarak görüyorum uykum bölünüyor.Ne güzel bende görmek istiyorumKızlar ben bebeklerimi rüyamda gördüm. Sizden gören var mı? İnşallah doğum sonrası rüyamdaki bebeklermiş demeyi de nasip eder Allah. Bu günleri gösteren o günlere de ulaştırır![]()