Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Peki ne zmn yapilmasini uygun buluyolar cnm bu ara pek bi gündemde bebek sünneti daha iyi cabuk iylesiyo falan diye oneriliyo halk arasinda mesela bende bebekken düşünüyodum ama yazini okuyunca şaşırdım
Ben görüştüm sünnet yapan ürolog ile köpük bardak koyuyoruz dedi klipsli yapıyolar mış ilk bir ay içinde olursa 4 günde klips çıkıyormuş erken yaptırıp memnun olan çok fazla insan var biz oğluşlara yaptırmayı düşünüyoruz dönmeyi öğrenmeden

Ben sıkıntı yasayanı pek görmedim. Etrafımda hep 7-8 yaş sonrası Sünnet yaptırdılar psikolojik ve iyileşme süresi açısından daha uzun sürdü zor oldu yani. Bizde darlık varmış ama olmasaydı da yaptırırdım ben büyüdüğünde hiç dayanamam

Ben bizim kliniğe gelenlerden biliyorum daralma olup genişletme ameliyatı için geliyorlar. Enfekesiyon nedeniyle yatıyorlar.

İnşallah canııım klips nasıl oluyormus bizde yarın gidicez nasipse görüşmeye canım
Dikişsiz canım kesip deriyi yapıştırdıkları yere klips takıyolar, dikişte sorun değil bu arada kendiliğinden düşen bişey. Ofiste çok fazla arkadaşım ilk 4 ayda yaptırdı ama en çok dönmeye başlamadan önerdiler. Kuzenim direk hastaneden çıkmadan yaptırdı doğar doğmaz zaten acı bile duymuyormuş yenidoğan olunca. Çocuk cerrahisi yada çocuk üroloğu olması gerekiyor doktorun. Ben hastanede yaptıramayacağım doğum yapacağım hastane yüksek bir fiyat verdi iki oğluş olunca bide Öncesinde doktor muayene edip sünnet olabileceğine onay vermeli zaten.

Ben bizim kliniğe gelenlerden biliyorum daralma olup genişletme ameliyatı için geliyorlar. Enfekesiyon nedeniyle yatıyorlar.
Ben tam tersine yenidoğan sünnetinşn ilk bir yılda oluşabilecek idrar yolu enfeksiyonunu engellediğini dinlemiştim canım devlet hastanesi olduğu içşn sorunlu oluyor olabilir mi çevremde de çok fazla yaptıran var bayada araştırdım sen öyle deyince bilemedim şimdi

1500 tl dediler hastanede doğdugu için %15 de indirim yapıyorlarmıs bakalım bizim doktor nasıl yapacak

Bende görmedim canım sünnet yapan doktorun ve hastanenin düzgün olması çok önemli ben bunada bağlıyorum sorunlu sünnetleri inşallah güzel geçer tecrübeni benimlede paylaş lütfen

1500 tl dediler hastanede doğdugu için %15 de indirim yapıyorlarmıs bakalım bizim doktor nasıl yapacak
Bende bi tekrar hastane ile görüşcem kadın yatış falan dedi ki ben bebişlerin sorunu olmazsa doktor uygun görürse hastaneden çıkmadan yaptırcaktım 2800 deyince 2 çocuk ne diyon bacım diycektim diğer doktorda sadece sünnet yapıyo 1800 dedi.

Sünnet derisi darsa ve idrar yolu enf. Geçiriyorsa bizim kliniktede yaş fark etmiyor sünnet yapılıyor. Bizim üniversite hastanesi bir çok hastaneden çok daha profesyonel çalışırlar. Benim demek istediğim çocuk sağlıklıysa bezi bırakınca tabi 3 yaş öncesi bırakırsa yada 5 yaşındandan sonra yaptırılması. Ayrıca özel hastaneleri ve kliniklerin sterilazyonuna o kadar güvenmeyin. Onlar daha çok işin para tarafına bakar ne kadar ucuza getirirsem kar hesabı. Bide bebeklerdw sünnet derisininde işlevi var. Penisin ucu daha çok taze olduğu için onu korur tahrişini önler.

İki cocuk olunca fıyatta ona göre sizin hersey x2 Allah yardımcınız olsun

Canim mevla bi melegini almis sana baska melek yollamış ınsallah hayrli sağlıklı upuzun ömrü olur ölen bebeğinde ne rahatsizlik vardi yasamayacagini falan nasil anladilar

Anladım Çok üzücü Başın sağolsun Bu evladına Allah ömür versin. Hepimiz öyle virüsten dolayı çok hareketsiz kaldık inşallah bizler de kolay atlatırız doğumu

Canim mevla bi melegini almis sana baska melek yollamış ınsallah hayrli sağlıklı upuzun ömrü olur ölen bebeğinde ne rahatsizlik vardi yasamayacagini falan nasil anladilar
Öyle amin inş. Detaylı ultrasonda 12. Hafta falan iskelet displazi hastalığı teşhisi konmuştu. Yani bütün kemikleri geriden geliyordu büyümüyordu göğüs kafesi kemiği organlarına özellikle kalbine ve cigerine baskı yaptığı için solunum skntisi çekiyordu.anne karnında da kaybetme ihtimalim yüksekti ama yone de 40. Haftada falan doğdu 5 gün sadece dayandi

Anladım Çok üzücü Başın sağolsun Bu evladına Allah ömür versin. Hepimiz öyle virüsten dolayı çok hareketsiz kaldık inşallah bizler de kolay atlatırız doğumu
Allah razı olsun. Dediğim gibi psikolojiyi ayarlamak lazım nefes çalışmak lazım sanci anında panik yapmadan nefesi uygulamak lazm. Bide inaniyorsanz meryem ana otu var doğum olacağına emin olduğunuz zaman suya koyup dua edebikrisnz

Söylediklerini değerlendireceğiz canım teşekkürler. Ama görüştüğüm hastane yada klinikler para peşinde koşacak yerler değil zaten öncesinde muayene yapılıyor. Hastane tobb etü diğeride tanıdığım en az 10 bebeği sünnet eden bir doktor çok şükür kimse sorın yaşamadı bebişler sağlıkla gelsin tekrar düşüncez

Başın sağ olsun H Helen cleopatra inşallah o melek sana şefaatçi.
Rabbim bebeğine hayırlı uzun ömürler versin..

zuzu3838 oğlum 1bucuk yaşında sünnet oldu bir zorluk yaşamadım ,yinede küçük oğlumu dönmeyi öğrenmeden sünnet ettirmek istiyorum. Bakalım.

M Mucizem20 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin nasıl olursa olsun. Korkuyu bir tarafa bırak o an kavuşmanin tadını çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…