- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.301
Hadi hayırlısı canim sağlıkla al kucağına inşallah iki kızın olcak demek ne guzel yaaSonunda dogum tarihi aldim kizlar bu cuma 10 Temmuz sabah saat 10da allah nasip ederse dogurcam kuzularimi :) tam 37+0 olacak ve fazla riske girmeden alalim dedik :) Bir mutluluk sardi artik gun sayacam. Kizlarim biri 2950gr digeri 2450gr olmuslar duanizi eksik etmeyin canlar ismim Gul
Bebek hareketleri normal dun cok aşırı hareketliydi kasilmam yok benim olsa anlarim doktora yazdim haber bekliyorumCanım nişanın gelmiş hareketlerini ve kasılmaları takip et. Hatta bence dr.una git.
Ya belki benimde öyledir hic agri sanci yokya sadece sitres yapiyorum çarpıntı oluyoya taa geçen haftalarda bendede oldu ama nerden olduğunu anlayamadım sancım falanda yoktu sonra kontrole falanda gittim ben hiç bişey çıkmadı, doktora söylemeyide unuttum sonrahala doğurmadığıma göre bişey olmaz heralde
Gündüz cekılıyor da gece uykusuzluk zor oluyormus yaa ☺ Senin ikinci ya alışkınsındır. Ne zaman düzene giriyor gece uykuları canım?
olabilir canım bende bebişler damara falan baskı yaptı ondan oldu diye düşünmüştüm tekrar gelmeyince halada doğurmadımYa belki benimde öyledir hic agri sanci yokya sadece sitres yapiyorum çarpıntı oluyobirde biz dün cekim yaptik acaba ayakta cok kaldim yorgunluktan falan gelmis olabilir mi cunku bacaklarimda şişinde nirvanaya ulasti bu gece
Topiğin ikiz bebişleri sıraya girdi gelmek içinSonunda dogum tarihi aldim kizlar bu cuma 10 Temmuz sabah saat 10da allah nasip ederse dogurcam kuzularimi :) tam 37+0 olacak ve fazla riske girmeden alalim dedik :) Bir mutluluk sardi artik gun sayacam. Kizlarim biri 2950gr digeri 2450gr olmuslar duanizi eksik etmeyin canlar ismim Gul
Hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımızaSonunda dogum tarihi aldim kizlar bu cuma 10 Temmuz sabah saat 10da allah nasip ederse dogurcam kuzularimi :) tam 37+0 olacak ve fazla riske girmeden alalim dedik :) Bir mutluluk sardi artik gun sayacam. Kizlarim biri 2950gr digeri 2450gr olmuslar duanizi eksik etmeyin canlar ismim Gul
Doktorundan haber al cnm ne olur ne olmaz bildirmekte fayda var. benimde bacaklarin sis annem arada bir masaj yapiyor bana iyi geliyor ☺Ya belki benimde öyledir hic agri sanci yokya sadece sitres yapiyorum çarpıntı oluyobirde biz dün cekim yaptik acaba ayakta cok kaldim yorgunluktan falan gelmis olabilir mi cunku bacaklarimda şişinde nirvanaya ulasti bu gece
Olmuşlarsa doğurayım, çok güldüm ya, kurabiye sankiValla bende sıcaktan gecede 4 5 kez uyanıyorum geride uyuyamıyorum bence hiç farkımız yokbizde hayırlısıyla doğursaydık böyle olcanı bilsem yaza gelmesin diye ayarlardık bu hafta doktora sorsammıki olmuşlarsa doğurayım ben artık
Gözün aydın canım sen de kavuşuyosun bebişlerineSonunda dogum tarihi aldim kizlar bu cuma 10 Temmuz sabah saat 10da allah nasip ederse dogurcam kuzularimi :) tam 37+0 olacak ve fazla riske girmeden alalim dedik :) Bir mutluluk sardi artik gun sayacam. Kizlarim biri 2950gr digeri 2450gr olmuslar duanizi eksik etmeyin canlar ismim Gul
Aa Ne güzel Gözün aydınMerhaba arada bi bende arada bi muhabbetinize katilmstm. Hatırlayanlar için elhamd cuma günü normal doğumla bnimde yavrum geldi. Doğum güzeldi ama sonra si ve hala devam eden berbat bi bas ağrım var . Ne yapsam fayda etmiyor. Çok verimli olamıyorum emzirirken
Bende birini taşımasını isterdimOlmuşlarsa doğurayım, çok güldüm ya, kurabiye sankibana da eşim bazen "bebelerimi ver bana" diyor, diyorum al, keşke olabilse öyle bi şey de pıt çıkarıp verebilsem bikaç saatliğine bile olsa az kaldı, hele senin bitti bile
39+4 teydim sanırsam.3110 dogdu. Kendi t3crubemi şöyle anlatabilirim bekleemdigim derecede hızlı oldu galiba. Sancim ilk etapta ter basması şeklindeydi . Sonra takip ettim bu ter basmaları nsl diye düzenli vakitlerdeydi. Sonra baktm dk düştükce belime ve aşağı kısma ağrılar girmeye başladı 7 dk da birde banyoya kostüm sıcak duş ve son temizlenme. 7 ve 5 dk arasında değişiyordu o sıralarda hastaneye gittik acil de doktor 2 cm açılma ddi doktorumla bilgi verildi yatisim yapıldı işin kötüsü doktorumun o günlerde işi vardı yetisemeyebilirim demişti ama çok şükür yoldaydi yetiştiAa Ne güzel Gözün aydınkaç haftalık doğdu, kaç kilo doğdu, kendi sancınla mı doğdu diye sorsam
Canım o yüzden sanal kart kullanın e ticarette yada kullanmıyorsanız kartı kullanıma kapatın işiniz bitince birsürü yerden eticaret alışverişi yaptık bu süreçteKizlar hepimiz ebebekten alis veris yaptik ilginc bir haber aldim sitesi calismiyor suan. Kredi kartiniz flan kayitli ise dikkat edin derim
Evet tek bebek doktorum illa sezeryan demedi ama bende normal dogum yapacak cesaret yok sanırım kararliyim yaparim dersen normal yaptririm dedi hakkimda hayırlısı hangisiyse o olsun tabi ama bi korkuda var her. Ikisinden deB Babydust80 hayırlı olsungeri sayım başladı
M Mucizem20 cnm senin tek bebekti değil mi? Sezeryan doğumu doktor mu istedi?
Bebeklerini kucaklarina alanlar, bir zaman sonra artık bebekler kendileri saat kurmuş gibi uyanır merak etmeyin. Bide normalden fazla uyuduklari zaman bırakın uyusun demekki o an okadar uykuya ihtiyacı var. Zaten fark edersiniz sizde mesela banyodan sonra uzun bir uyku çekiyor bebekler..
Biz emzik tutuyoruz, diyelim iki göğüs de boşalttı artık sadece uyumak için tuttuğunu biliyorsam, emzik veriyorum yatağına birakyiorum. Derin uykuya daldığı zaman emzigi alıyorum bazen de kendi bırakmış oluyor..
Aynen dogru diyorsun cnm sanal kart kullanilmaliCanım o yüzden sanal kart kullanın e ticarette yada kullanmıyorsanız kartı kullanıma kapatın işiniz bitince birsürü yerden eticaret alışverişi yaptık bu süreçte
Canim gözünaydın doğumun güzel geçmiş darisi başımıza bas agrin icin doktorunla görüştün mu genelde sezeryanda narkozdan dolayı olmaz mi bas ağrısı39+4 teydim sanırsam.3110 dogdu. Kendi t3crubemi şöyle anlatabilirim bekleemdigim derecede hızlı oldu galiba. Sancim ilk etapta ter basması şeklindeydi . Sonra takip ettim bu ter basmaları nsl diye düzenli vakitlerdeydi. Sonra baktm dk düştükce belime ve aşağı kısma ağrılar girmeye başladı 7 dk da birde banyoya kostüm sıcak duş ve son temizlenme. 7 ve 5 dk arasında değişiyordu o sıralarda hastaneye gittik acil de doktor 2 cm açılma ddi doktorumla bilgi verildi yatisim yapıldı işin kötüsü doktorumun o günlerde işi vardı yetisemeyebilirim demişti ama çok şükür yoldaydi yetiştiodamda şancı çekerken ben sifasina inandgm meryem ana otunu devreye soktum artik ağrılar şiddetlenince de epidural diye soylenmelere başladım acil doktoru kontrole geldi artik 1 dk da bi falandı beni ikna ediyor vallahi kafa aşağı da sadece doktorunu bekliyrouz ameliyathane icin diye şükür girduk doktorum muayene etti önlüğünü giyerken sakin ıkınma diyor du her an dogruabilirdm demekki çatal pozisyonuna gelince ikindm 2 ya da 3 ikinma da geldi şükür epizyotomisiz suni sancısız güzel bi doğum oldu ama sonrası için tadını çıkaramıyorum şiddetli baş agrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?