Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hadi hayırlısı canim sağlıkla al kucağına inşallah iki kızın olcak demek ne guzel yaa

Ya belki benimde öyledir hic agri sanci yokya sadece sitres yapiyorum çarpıntı oluyo birde biz dün cekim yaptik acaba ayakta cok kaldim yorgunluktan falan gelmis olabilir mi cunku bacaklarimda şişinde nirvanaya ulasti bu gece

Gündüz cekılıyor da gece uykusuzluk zor oluyormus yaa ☺ Senin ikinci ya alışkınsındır. Ne zaman düzene giriyor gece uykuları canım?

Değişiyor bence o, ne desem yalan olur. İlk oğlum mesela tam düzene girdi derken kolik oldu 7 ay rahat sürdü.
Ama dediğim gibi herşey geçiyor bunu unutmayın biraz sabır

Ya belki benimde öyledir hic agri sanci yokya sadece sitres yapiyorum çarpıntı oluyo birde biz dün cekim yaptik acaba ayakta cok kaldim yorgunluktan falan gelmis olabilir mi cunku bacaklarimda şişinde nirvanaya ulasti bu gece
olabilir canım bende bebişler damara falan baskı yaptı ondan oldu diye düşünmüştüm tekrar gelmeyince halada doğurmadım

B Babydust80 hayırlı olsun geri sayım başladı
M Mucizem20 cnm senin tek bebekti değil mi? Sezeryan doğumu doktor mu istedi?

Bebeklerini kucaklarina alanlar, bir zaman sonra artık bebekler kendileri saat kurmuş gibi uyanır merak etmeyin. Bide normalden fazla uyuduklari zaman bırakın uyusun demekki o an okadar uykuya ihtiyacı var. Zaten fark edersiniz sizde mesela banyodan sonra uzun bir uyku çekiyor bebekler..
Biz emzik tutuyoruz, diyelim iki göğüs de boşalttı artık sadece uyumak için tuttuğunu biliyorsam, emzik veriyorum yatağına birakyiorum. Derin uykuya daldığı zaman emzigi alıyorum bazen de kendi bırakmış oluyor..

Topiğin ikiz bebişleri sıraya girdi gelmek için öyle bir duygu yaşayacaksınki o masada hayatında tarifi olamayacak. Eşim ne hissettin diyor ilk oğlumu gördüm nefesim kesilmiş gibi bir şey oldu kalbime beş dakika geçmeden minik kızım geldi. Kuzum benim kız senin küçük kızın kilosunda kıyafetleri kayıp gidiyor haberin olsun aslında kilo aldırdım oğlumun doğum kilosunda şuan ama yapı olarak minyon olacak galiba çocuk doktoru prematüre görünümlü normal bebek diyor oysa anası neneleri uzun dayısına benziyor tipide yüzüde

Hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımıza

Doktorundan haber al cnm ne olur ne olmaz bildirmekte fayda var. benimde bacaklarin sis annem arada bir masaj yapiyor bana iyi geliyor ☺

Olmuşlarsa doğurayım, çok güldüm ya, kurabiye sanki bana da eşim bazen "bebelerimi ver bana" diyor, diyorum al, keşke olabilse öyle bi şey de pıt çıkarıp verebilsem bikaç saatliğine bile olsa az kaldı, hele senin bitti bile

Gözün aydın canım sen de kavuşuyosun bebişlerine sağlıkla doğur inşallah, bir an önce evine çık kızlarınla

Aa Ne güzel Gözün aydın kaç haftalık doğdu, kaç kilo doğdu, kendi sancınla mı doğdu diye sorsam

Kizlar hepimiz ebebekten alis veris yaptik ilginc bir haber aldim sitesi calismiyor suan. Kredi kartiniz flan kayitli ise dikkat edin derim

Eklentiler

• Screenshot_20200706-135535.png
    234,9 KB · Görüntüleme: 29
Bende birini taşımasını isterdim

Aa Ne güzel Gözün aydın kaç haftalık doğdu, kaç kilo doğdu, kendi sancınla mı doğdu diye sorsam
39+4 teydim sanırsam.3110 dogdu. Kendi t3crubemi şöyle anlatabilirim bekleemdigim derecede hızlı oldu galiba. Sancim ilk etapta ter basması şeklindeydi . Sonra takip ettim bu ter basmaları nsl diye düzenli vakitlerdeydi. Sonra baktm dk düştükce belime ve aşağı kısma ağrılar girmeye başladı 7 dk da birde banyoya kostüm sıcak duş ve son temizlenme. 7 ve 5 dk arasında değişiyordu o sıralarda hastaneye gittik acil de doktor 2 cm açılma ddi doktorumla bilgi verildi yatisim yapıldı işin kötüsü doktorumun o günlerde işi vardı yetisemeyebilirim demişti ama çok şükür yoldaydi yetişti odamda şancı çekerken ben sifasina inandgm meryem ana otunu devreye soktum artik ağrılar şiddetlenince de epidural diye soylenmelere başladım acil doktoru kontrole geldi artik 1 dk da bi falandı beni ikna ediyor vallahi kafa aşağı da sadece doktorunu bekliyrouz ameliyathane icin diye şükür girduk doktorum muayene etti önlüğünü giyerken sakin ıkınma diyor du her an dogruabilirdm demekki çatal pozisyonuna gelince ikindm 2 ya da 3 ikinma da geldi şükür epizyotomisiz suni sancısız güzel bi doğum oldu ama sonrası için tadını çıkaramıyorum şiddetli baş agrım var

Kizlar hepimiz ebebekten alis veris yaptik ilginc bir haber aldim sitesi calismiyor suan. Kredi kartiniz flan kayitli ise dikkat edin derim
Canım o yüzden sanal kart kullanın e ticarette yada kullanmıyorsanız kartı kullanıma kapatın işiniz bitince birsürü yerden eticaret alışverişi yaptık bu süreçte

Evet tek bebek doktorum illa sezeryan demedi ama bende normal dogum yapacak cesaret yok sanırım kararliyim yaparim dersen normal yaptririm dedi hakkimda hayırlısı hangisiyse o olsun tabi ama bi korkuda var her. Ikisinden de

Canim gözünaydın doğumun güzel geçmiş darisi başımıza bas agrin icin doktorunla görüştün mu genelde sezeryanda narkozdan dolayı olmaz mi bas ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…