- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.281
Valla bende sıcaktan gecede 4 5 kez uyanıyorum geride uyuyamıyorum bence hiç farkımız yokSanki hiç girmeyecek gibigece kaç saatte besliyorsunuz?? Ben iki saatte. Sabah ezanı ikinci seans
Valla benimkiler bi çıkmaya yeltendi. Drlar oturun oturduğunuz yerde dedi.Valla bende sıcaktan gecede 4 5 kez uyanıyorum geride uyuyamıyorum bence hiç farkımız yokbizde hayırlısıyla doğursaydık böyle olcanı bilsem yaza gelmesin diye ayarlardık bu hafta doktora sorsammıki olmuşlarsa doğurayım ben artık
Yok yok sakin olun siz yinede az kaldıValla bende sıcaktan gecede 4 5 kez uyanıyorum geride uyuyamıyorum bence hiç farkımız yokbizde hayırlısıyla doğursaydık böyle olcanı bilsem yaza gelmesin diye ayarlardık bu hafta doktora sorsammıki olmuşlarsa doğurayım ben artık
iyi yapmışlar canım tabikide otursunlar oturdukları yerdeValla benimkiler bi çıkmaya yeltendi. Drlar oturun oturduğunuz yerde dedi.
geçen hafta doktor doğsalarda korkmayın deyince aklıma gelmedi değilYok yok sakin olun siz yinede az kaldı
Yorucu canim benimkide gunduz uyumuyoKızlar bebekle günleriniz nasıl geçiyor?
Gece bol uykusuz bol emzirmeli geçiyor bizim. Haliyle uykusuzlukta baya yoruyor. Uyumuyor gece oğluş
Benim de öyle cok uyudugu söylenemez gündüz. Sürekli emmek istiyor memede yatıyor koydugum an tekrar uyanıyorYorucu canim benimkide gunduz uyumuyo
Ben saat kurmayı bıraktım canım saolsun oğluş acıktıgında kalkıyor dun saat bası kalktı mesela ama bu gece 3 saat uyumus sonra tekrar saat basıSanki hiç girmeyecek gibigece kaç saatte besliyorsunuz?? Ben iki saatte. Sabah ezanı ikinci seans
Bu gün çıkış dedi dr ama perinatolog görecekti önce oda izne çıkmış. Dr u bekliyoruz. Sancılarım azaldı. Ağrı değilde karnım sertleşiyo arada. Bende hastanede klimayı açtırıyorum annem kapatıyo hasta olacam diye ayaklarım terliyo sürekli. Sürekli bi uyku hali.iyi yapmışlar canım tabikide otursunlar oturdukları yerdebana arada geliyolar sadece geceleri çok yoruluyorum cam pencere açıyorum bu seferde hasta olcam diye korkuyorum sen nasıl oldun eve çıkabildinmi
Benimkilerde iki saate alıştı. Bugün 6.30 a alarm kurmuştum kapatmışım fark etmeden. 6.40 a iki tane kuş sesine uyandımBenim de öyle cok uyudugu söylenemez gündüz. Sürekli emmek istiyor memede yatıyor koydugum an tekrar uyanıyorNormalde aksam 7-8 gibi banyo yaptırıyorduk bu gece 11 de yaptırdık iyi yattı masallah
Ben saat kurmayı bıraktım canım saolsun oğluş acıktıgında kalkıyor dun saat bası kalktı mesela ama bu gece 3 saat uyumus sonra tekrar saat bası
Nişanın gelmiş olabilir canım . Hadi bakalım hayırlısı olsunGunaydin kizlar ben dun gece tuvalete kalktim ve peceteme cok acik pembe leke geldi ama daha sonra beyaz akintim geldi sabaha kadar zaten uyuyamiyordum iyce uykum kacti tuvalet yatak arasi mekik dokudum ağrım sancim bisey yok normal arada vuran agrilar haric doktoruma yazdım cevap bekliyorum doğum nişanı dedikleri olabilir mi acaba ağrısız sancisiz birden doğurmam heralde bide sezeryan düşünüyodum bi sitres sardiki geceden beri
Inşallah doktor hanm mesajimi gorene kadar doğurmamNişanın gelmiş olabilir canım . Hadi bakalım hayırlısı olsun
Canım nişanın gelmiş hareketlerini ve kasılmaları takip et. Hatta bence dr.una git.Gunaydin kizlar ben dun gece tuvalete kalktim ve peceteme cok acik pembe leke geldi ama daha sonra beyaz akintim geldi sabaha kadar zaten uyuyamiyordum iyce uykum kacti tuvalet yatak arasi mekik dokudum ağrım sancim bisey yok normal arada vuran agrilar haric doktoruma yazdım cevap bekliyorum doğum nişanı dedikleri olabilir mi acaba ağrısız sancisiz birden doğurmam heralde bide sezeryan düşünüyodum bi sitres sardiki geceden beri
Yok anam olan da doğmuyoValla bende sıcaktan gecede 4 5 kez uyanıyorum geride uyuyamıyorum bence hiç farkımız yokbizde hayırlısıyla doğursaydık böyle olcanı bilsem yaza gelmesin diye ayarlardık bu hafta doktora sorsammıki olmuşlarsa doğurayım ben artık
sertleşme bendede var arada oluyo doktora sorduğumda yalancı kasılma normal olur dedi geçen hafta, nst de bişey çıkmadı zatenBu gün çıkış dedi dr ama perinatolog görecekti önce oda izne çıkmış. Dr u bekliyoruz. Sancılarım azaldı. Ağrı değilde karnım sertleşiyo arada. Bende hastanede klimayı açtırıyorum annem kapatıyo hasta olacam diye ayaklarım terliyo sürekli. Sürekli bi uyku hali.
hahahah alttan müzik falanmı dinletsen sese doğru gelir belkiYok anam olan da doğmuyo
ya taa geçen haftalarda bendede oldu ama nerden olduğunu anlayamadım sancım falanda yoktu sonra kontrole falanda gittim ben hiç bişey çıkmadı, doktora söylemeyide unuttum sonraGunaydin kizlar ben dun gece tuvalete kalktim ve peceteme cok acik pembe leke geldi ama daha sonra beyaz akintim geldi sabaha kadar zaten uyuyamiyordum iyce uykum kacti tuvalet yatak arasi mekik dokudum ağrım sancim bisey yok normal arada vuran agrilar haric doktoruma yazdım cevap bekliyorum doğum nişanı dedikleri olabilir mi acaba ağrısız sancisiz birden doğurmam heralde bide sezeryan düşünüyodum bi sitres sardiki geceden beri
oyy maşallah canım ederiz tabikiiiSonunda dogum tarihi aldim kizlar bu cuma 10 Temmuz sabah saat 10da allah nasip ederse dogurcam kuzularimi :) tam 37+0 olacak ve fazla riske girmeden alalim dedik :) Bir mutluluk sardi artik gun sayacam. Kizlarim biri 2950gr digeri 2450gr olmuslar duanizi eksik etmeyin canlar ismim Gul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?