Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sanki hiç girmeyecek gibi gece kaç saatte besliyorsunuz?? Ben iki saatte. Sabah ezanı ikinci seans
Valla bende sıcaktan gecede 4 5 kez uyanıyorum geride uyuyamıyorum bence hiç farkımız yok bizde hayırlısıyla doğursaydık böyle olcanı bilsem yaza gelmesin diye ayarlardık bu hafta doktora sorsammıki olmuşlarsa doğurayım ben artık

Valla benimkiler bi çıkmaya yeltendi. Drlar oturun oturduğunuz yerde dedi.

Yok yok sakin olun siz yinede az kaldı

Valla benimkiler bi çıkmaya yeltendi. Drlar oturun oturduğunuz yerde dedi.
iyi yapmışlar canım tabikide otursunlar oturdukları yerde bana arada geliyolar sadece geceleri çok yoruluyorum cam pencere açıyorum bu seferde hasta olcam diye korkuyorum sen nasıl oldun eve çıkabildinmi

Yorucu canim benimkide gunduz uyumuyo
Benim de öyle cok uyudugu söylenemez gündüz. Sürekli emmek istiyor memede yatıyor koydugum an tekrar uyanıyor Normalde aksam 7-8 gibi banyo yaptırıyorduk bu gece 11 de yaptırdık iyi yattı masallah
Sanki hiç girmeyecek gibi gece kaç saatte besliyorsunuz?? Ben iki saatte. Sabah ezanı ikinci seans
Ben saat kurmayı bıraktım canım saolsun oğluş acıktıgında kalkıyor dun saat bası kalktı mesela ama bu gece 3 saat uyumus sonra tekrar saat bası

iyi yapmışlar canım tabikide otursunlar oturdukları yerde bana arada geliyolar sadece geceleri çok yoruluyorum cam pencere açıyorum bu seferde hasta olcam diye korkuyorum sen nasıl oldun eve çıkabildinmi
Bu gün çıkış dedi dr ama perinatolog görecekti önce oda izne çıkmış. Dr u bekliyoruz. Sancılarım azaldı. Ağrı değilde karnım sertleşiyo arada. Bende hastanede klimayı açtırıyorum annem kapatıyo hasta olacam diye ayaklarım terliyo sürekli. Sürekli bi uyku hali.

Gunaydin kizlar ben dun gece tuvalete kalktim ve peceteme cok acik pembe leke geldi ama daha sonra beyaz akintim geldi sabaha kadar zaten uyuyamiyordum iyce uykum kacti tuvalet yatak arasi mekik dokudum ağrım sancim bisey yok normal arada vuran agrilar haric doktoruma yazdım cevap bekliyorum doğum nişanı dedikleri olabilir mi acaba ağrısız sancisiz birden doğurmam heralde bide sezeryan düşünüyodum bi sitres sardiki geceden beri

Benimkilerde iki saate alıştı. Bugün 6.30 a alarm kurmuştum kapatmışım fark etmeden. 6.40 a iki tane kuş sesine uyandım ilk düzeni oturtmuş olduk

Nişanın gelmiş olabilir canım . Hadi bakalım hayırlısı olsun

Canım nişanın gelmiş hareketlerini ve kasılmaları takip et. Hatta bence dr.una git.

Yok anam olan da doğmuyo

sertleşme bendede var arada oluyo doktora sorduğumda yalancı kasılma normal olur dedi geçen hafta, nst de bişey çıkmadı zaten

ya taa geçen haftalarda bendede oldu ama nerden olduğunu anlayamadım sancım falanda yoktu sonra kontrole falanda gittim ben hiç bişey çıkmadı, doktora söylemeyide unuttum sonra hala doğurmadığıma göre bişey olmaz heralde

oyy maşallah canım ederiz tabikiii çok hızlı belli olmuş birden bizim doktor gibi 1 ay önceden gün vermemiş neyseki daha stresli oldu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…