- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.461
İnşallah olmaz canım benim 25 gün sonra kötü sürpriz olduYa gerçekte mi? Dur ben de dikkat edeyim bir değişme olacak mıinşallah olmaz
Perinatolog sanki daha net şeyler söyler gibi düşünüyordum o da iyice karıştırmış kafanı. Bebekte gerilik olsa takibini yapan doktorun bunu farkedemez miydi? Plesantayla ilgili neden net bir şey söyleyemiyorlar acaba ultrasonda görüntüleyemiyorlar mı onun durumunu. Valla canım bence senin gittiğin doktorlarda sanki biraz sorun varmış gibi gelmeye başladı bana. Eğer sizin için çok zor olmayacaksa bence Diyarbakır Memoriala gidin orda iyice bi baksınlar durum gerçekte neymiş. Allah yardımcın olsun. İnşallah bebekte gerilik yoktur herşey yolundadır. Dua edelim bol bol paşamız sağlıkla gelsinMerhaba hanımlar. Evet bugün perinatoloji bölümüne gittim. Moralim sıfır neye inanacağımı bilmiyorum, 35 haftalık 2200gr geçmesi gerekirken 32 hafta 2kg çıktı bebekte gerilik var dedi. Plazenta için yine netlik yok Malesef. Heralde ben. Kendi şehrimde doğum yapamicam. Ayrıca virüs de bu tarafta çok artı oğlumu düşünüyorum bir yandan da, canım çok sıkkın. Kendi doktorum cumartesi gel dedi..
Vosvos88 allah sağlıkla bir avazda kurtarsın, duanı bize de eksik etme..
Perinatolog sanki daha net şeyler söyler gibi düşünüyordum o da iyice karıştırmış kafanı. Bebekte gerilik olsa takibini yapan doktorun bunu farkedemez miydi? Plesantayla ilgili neden net bir şey söyleyemiyorlar acaba ultrasonda görüntüleyemiyorlar mı onun durumunu. Valla canım bence senin gittiğin doktorlarda sanki biraz sorun varmış gibi gelmeye başladı bana. Eğer sizin için çok zor olmayacaksa bence Diyarbakır Memoriala gidin orda iyice bi baksınlar durum gerçekte neymiş. Allah yardımcın olsun. İnşallah bebekte gerilik yoktur herşey yolundadır. Dua edelim bol bol paşamız sağlıkla gelsin
Hakkında hayrlisi nereyse orda devam et canm insallah annende gelince moral olur sana insallah kuvözYarın annemin bulunduğu ülkeden uçuşlar açılıyor. Kısmetse bu günlerde gelecek annem. Bu gittiğim bölümden tamamen net sonuç alırım diye düşünürken böyle şeylerle karşılaştım. Evet ilk oğlumdan çok daha ilerde ama yinede küvezde kalmasını istemiyorum pandemi durumu da burda artı. Bilmiyorum artık cumartesi ne diyecek doktor. Ama en ufak şüpheye düşersem artık diyarbakır'da devam edecem, öyle karar verdik.
Hakkinda hayırlısı nereyse orda devam et canm ınsallah annen gelince moral olarakda iyilesceksin inşallah doktoruna gittiginde çıkar zaten yanlış ölçümse ki bence öyledirYarın annemin bulunduğu ülkeden uçuşlar açılıyor. Kısmetse bu günlerde gelecek annem. Bu gittiğim bölümden tamamen net sonuç alırım diye düşünürken böyle şeylerle karşılaştım. Evet ilk oğlumdan çok daha ilerde ama yinede küvezde kalmasını istemiyorum pandemi durumu da burda artı. Bilmiyorum artık cumartesi ne diyecek doktor. Ama en ufak şüpheye düşersem artık diyarbakır'da devam edecem, öyle karar verdik.
evet 30. haftada yapılmıştı 24 saat ara ile 34 te tekrar yapalım dediGözünaydın cnm o dedigin ciger gelistiricimi
Seninde ikizdi sanırımevet 30. haftada yapılmıştı 24 saat ara ile 34 te tekrar yapalım dedi
canım takılma böyle şeylere ultrason kağıdında mesela +- 300 gr falan yazıyo yani mesela benim tospikte 2400 de olabilir sonuçtaBir daha hamile kalırsam sanırım bu kadar doktora gitmeyeceğim. Ben kontrolden geldikten sonra iki gün çok kötü psikolojiye giriyorum. Eşimde farkında ne oluyor diyor geldikten sonra bir garip oluyorsun. İri bebek muhabbeti var çocuk bir doğuyor 3500 neresi iri oluyor. Normal bebek bunun için birde doğumu erkene çekme oluyor sezeryan devreye giriyor. Üçüncü çocuğum olursa gidip dağ evinde bağ evinde doğuracamdün benimle günü aynı olan tanıdık var annemin komşusu. Aramış kıyamam beni soruyor doğum ne zaman diye. Onu da benle aynı gün alacaklar bebeği iri bebekmiş kadının morali bozuktu. Açılma olmuş sanırım bu sefer benim psikolojim gitti. O zaman benimkiler kesin 1.5 ar kilo ancak varlar. Onun tek bebek 3.5 kilo iri bebekse ve doğumu benle olacaksa benim ikisi anca 3.5 eder herhalde. 6 gün geçse hayırlısı ile kafayı kırmadan
canım erken doğum riskin yoksa bahsetmemiştir doktorun benim ikiz benimki bile hiç ciğer geliştirici yapalım falan demedi şu an şükür iyi gidiyoruzSeninde ikizdi sanırımbana boyle bi igneden hic bahsetmedi doktorum galiba ikizlerde yapiliyo
canım 36. haftadasın artık bebiş kuvözde kalmaz inşallah sağlıklıdırda paşa bana bile doktor 34 den sonrası sorun değil dedi 2 bebekleAllah razı olsun inşallah. Aynen dediğin gibi bizde öyle düşünüyoruz..
Canim naptin dogum oldumu?gelen nisanmiymis canim?Günaydın kızlar oğlum gününü beklemedi sabah küçük bir kanama oldu hastaneye yatışımız yapıldı inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız duanızı esirgemeyinhepinizi öpüyorum
Valla ole oldu canimCanım benim duam seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz ay resmen sizin oğlanlar yarışa girdiAngelnursee
canım 36. haftadasın artık bebiş kuvözde kalmaz inşallah sağlıklıdırda paşa bana bile doktor 34 den sonrası sorun değil dedi 2 bebekle
Canim hic moralini bozma yanlis olcmus olabilirler makinelerde farkli cunku . Plasenta icin ne dedi?Yarın annemin bulunduğu ülkeden uçuşlar açılıyor. Kısmetse bu günlerde gelecek annem. Bu gittiğim bölümden tamamen net sonuç alırım diye düşünürken böyle şeylerle karşılaştım. Evet ilk oğlumdan çok daha ilerde ama yinede küvezde kalmasını istemiyorum pandemi durumu da burda artı. Bilmiyorum artık cumartesi ne diyecek doktor. Ama en ufak şüpheye düşersem artık diyarbakır'da devam edecem, öyle karar verdik.
Aslında 15. Haftamda lekem olmustu kasilmalarim vardi bi kac haftada devam etmisti ama şuan yok galiba zaten öyle böyle geldik 35. Haftaya artik kafaya takmiyorum ya kuzuda rahatladi baski yapmiyocanım erken doğum riskin yoksa bahsetmemiştir doktorun benim ikiz benimki bile hiç ciğer geliştirici yapalım falan demedi şu an şükür iyi gidiyoruz
Bende çok şiştim canım 30. Haftaya kadar sıfır şişti. 32 den sonra birden helyum gazı verilmiş balonlar gibi oldum. Bence buda ölçümü etkiledi. Üzülme bebişler 2500 geçmiş olacak inanıyorum haftaları da güzel evimizde besler tamamlarız inşallah.B Babydust80 sağolasın cnm Allah hayırla sağlıkla artık kavuşmayı nasip etsin
Kilosu geriden gelse bile mi?
Bende ölçümde yanlışlık olduğunu düşünmek istiyorum açıkçası. Bide. Bugün perinatolog dedi ki çok fazla ödem var ölçümde zorlanıyorumben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?