Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Diyorum ya canım herkes şuan buna yönelmiş. Kanser tedavisinden tut birçok ağır hastalıkta işe yarıyormuş. İnşallah tabiki gerek kalmasında böyle bir şey varken niye yararlanmayalım. Fiyatları atarsan sevinirim.

Merakla beklediğim doğumlardan biri daha gün aldı demek maşallah oğluşlarına ne güzel büyümüşler beni bile heyecan bastı seni düşünemiyorum acele etmesinler, vaktinde gelsinler inşallah canım

İnşallah kuzum hepimiz vaktinde saatinde alalım bebişleri kucağımıza sağlıkla❤

Bu arada spinal + epidural kullanıyormuş doktor anesteziyi tamam dedim geçtim valla olayı tam bilmiyorum spinal ile yarım uyuşuruyo belden aşağı epidural sonrasında ağrıyı azaltmak içinmiş

Kızlar kordon kanı saklama olayını merak eden varsa yaşambankası ile görüştüm. 35. haftayı doldurmuş olması gerekiyormuş bebeğin. Tek çocukta kordon kanı+kordon dokusu ikizde sadece 2. çocuk için kordon kanı saklanması yeterliymiş. Bana gönderdikleri fiyatlar ve şu anki kampanyalı fiyatlarını gönderiyorum. Allah kimseyi kullanmak durumunda bırakmasın

Ödeme planı ile ilgili olarak yine Ek’te tarafınıza sunulan 2020 yolu kapsamında asıl hizmet fiyatları mevcuttur. Bu fiyatlardan ziyade siz değerli ailelerimiz için kampanya kapsamında belirlenen fiyatlarımız şu şekildedir.

Kordon Kanı = 500₺ ön ödeme ücreti + 2300₺ işlem ücreti = 2800₺ / 650₺ yıllık saklama ücreti*

Kordon Kanı + Kordon Dokusu = 750₺ ön ödeme ücreti + 3400₺ işlem ücreti = 4150₺ / 1190 yıllık saklama ücreti*

*Takip eden yıllardaki yıllık saklama ücreti, bir önceki yıllık saklama ücretine vade tarihindeki TÜFE oranında artış eklenerek hesaplanacak miktardır.

Ekran yakalama yaptım sanırım kendi merkezimide arayacağım. Çok pahalı. Hem embriyolar hem bunlar birde 18 aya kadar mı sadece saklanıyor. Adlarına altın hesabı açtık artık ordaki parayı buraya veririz

Benim hic catlama olmadi hatta karnimda cok fazla büyümedi
Benim de hiç çatlağım yok şükürler olsun. Son ay ne olur bilemiyorum ama Çatlamamak için düzenli krem kullandım ve bol bol su tükettim. Günde nerdeyse 3lt su içiyorum. Zaten şuana kadar aldığım toplam kilo da 6.8 kg. Sanırım kilo ve çatlak konusunda şanslı bir hamilelik geçirdim

Çok faydalı oldu canım çok sağol

Kilo konusunda cok şanslısın ben 20 kilo aldım nerdeyse ama benim karin yapim genis birde daha onceden kilo alıp verme oldugundan catlamadim sanırım

Ekran yakalama yaptım sanırım kendi merkezimide arayacağım. Çok pahalı. Hem embriyolar hem bunlar birde 18 aya kadar mı sadece saklanıyor. Adlarına altın hesabı açtık artık ordaki parayı buraya veririz
Canim o ay degil yil galiba 18 ay icin o kadar para cok fazla çünkü ya aslinda bende düşünmüştüm ama esim ne tepki verir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…