- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.401
Diyorum ya canım herkes şuan buna yönelmiş. Kanser tedavisinden tut birçok ağır hastalıkta işe yarıyormuş. İnşallah tabiki gerek kalmasında böyle bir şey varken niye yararlanmayalım. Fiyatları atarsan sevinirim.Bu arada yaşam bankası ile görüştüm canım fiyatlar için mail atacak ikizlerde bir kan bir kan artı doku alıyorlarmış. Doktorum ben kendi çocuğumunkinide saklattım sigorta sonuçta bu dedi inşallah hiç lazım olmaz. Fiyatları falan gönderince yazarım sizede. Bu işlem için 35 haftanın bitmiş olması gerekiyormuş.
Gözün aydın canımKizlarrr persembe gunu Allah izin verirse suni sanciyla doguma alcak doktorum
Merakla beklediğim doğumlardan biri daha gün aldı demekKızlarr Allahtan bişey olmazsa 24 temmuz sezaryen günüm 37+1oluyoruz erken gelmek istemezlerseçok ilginç bişey oldu ölçümlerde minnak oğlan depara kalkmış 1450 den 2116 olmuş tospik oğlan 1630 dan 1800 olmuş 2 haftada doktor makine değil bunlar normal dedi 34 yani 2 hafta sonra randevum var ondan sonra korkmayın zaten dedi nst ye bağlayacak o kontrolde
İnşallah kuzumMerakla beklediğim doğumlardan biri daha gün aldı demekmaşallah oğluşlarına ne güzel büyümüşler ♥ beni bile heyecan bastı seni düşünemiyorum acele etmesinler, vaktinde gelsinler inşallah canım
Benim iki gun bile bitmiyomus gibi canim seni dusunemiyorumŞükür canım 5 haftadan geriye say say bitmez artık
Sagol canim oyle valla hic gelmiycek sandim sukurGözün aydın canımnerden nereye ya maşallah iyi dayandın sonuna geldin şükür şimdi gel perşembe gel ♥
Hayırlı olsun canım günün. bakalım bana ne zaman gün verecekler?Bu arada spinal + epidural kullanıyormuş doktor anesteziyi tamam dedim geçtim valla olayı tam bilmiyorum spinal ile yarım uyuşuruyo belden aşağı epidural sonrasında ağrıyı azaltmak içinmiş
sağol canım bu gittiğinde söyler belki :)Hayırlı olsun canım günün. bakalım bana ne zaman gün verecekler?
Benim hic catlama olmadi hatta karnimda cok fazla büyümediKızlar çatlak kremi ihtiyacınız varsa indirime girmiş bi bakın derim. Ben sipariş verdim. Burts Bees Annelere Özel Karın Bölgesi Bakım Kremi - Mama Bee Belly Butter 185 g 792850010314 | Trendyol
Ekran yakalama yaptım sanırım kendi merkezimide arayacağım. Çok pahalı. Hem embriyolar hem bunlar birde 18 aya kadar mı sadece saklanıyor. Adlarına altın hesabı açtık artık ordaki parayı buraya veririzKızlar kordon kanı saklama olayını merak eden varsa yaşambankası ile görüştüm. 35. haftayı doldurmuş olması gerekiyormuş bebeğin. Tek çocukta kordon kanı+kordon dokusu ikizde sadece 2. çocuk için kordon kanı saklanması yeterliymiş. Bana gönderdikleri fiyatlar ve şu anki kampanyalı fiyatlarını gönderiyorum. Allah kimseyi kullanmak durumunda bırakmasın
Ödeme planı ile ilgili olarak yine Ek’te tarafınıza sunulan 2020 yolu kapsamında asıl hizmet fiyatları mevcuttur. Bu fiyatlardan ziyade siz değerli ailelerimiz için kampanya kapsamında belirlenen fiyatlarımız şu şekildedir.
Kordon Kanı = 500₺ ön ödeme ücreti + 2300₺ işlem ücreti = 2800₺ / 650₺ yıllık saklama ücreti*
Kordon Kanı + Kordon Dokusu = 750₺ ön ödeme ücreti + 3400₺ işlem ücreti = 4150₺ / 1190 yıllık saklama ücreti*
*Takip eden yıllardaki yıllık saklama ücreti, bir önceki yıllık saklama ücretine vade tarihindeki TÜFE oranında artış eklenerek hesaplanacak miktardır.
Eki Görüntüle 2649799
Benim de hiç çatlağım yok şükürler olsun. Son ay ne olur bilemiyorum amaBenim hic catlama olmadi hatta karnimda cok fazla büyümedi
Çok faydalı oldu canım çok sağolKızlar kordon kanı saklama olayını merak eden varsa yaşambankası ile görüştüm. 35. haftayı doldurmuş olması gerekiyormuş bebeğin. Tek çocukta kordon kanı+kordon dokusu ikizde sadece 2. çocuk için kordon kanı saklanması yeterliymiş. Bana gönderdikleri fiyatlar ve şu anki kampanyalı fiyatlarını gönderiyorum. Allah kimseyi kullanmak durumunda bırakmasın
Ödeme planı ile ilgili olarak yine Ek’te tarafınıza sunulan 2020 yolu kapsamında asıl hizmet fiyatları mevcuttur. Bu fiyatlardan ziyade siz değerli ailelerimiz için kampanya kapsamında belirlenen fiyatlarımız şu şekildedir.
Kordon Kanı = 500₺ ön ödeme ücreti + 2300₺ işlem ücreti = 2800₺ / 650₺ yıllık saklama ücreti*
Kordon Kanı + Kordon Dokusu = 750₺ ön ödeme ücreti + 3400₺ işlem ücreti = 4150₺ / 1190 yıllık saklama ücreti*
*Takip eden yıllardaki yıllık saklama ücreti, bir önceki yıllık saklama ücretine vade tarihindeki TÜFE oranında artış eklenerek hesaplanacak miktardır.
Eki Görüntüle 2649799
Kilo konusunda cok şanslısınBenim de hiç çatlağım yok şükürler olsun. Son ay ne olur bilemiyorum amaÇatlamamak için düzenli krem kullandım ve bol bol su tükettim. Günde nerdeyse 3lt su içiyorum. Zaten şuana kadar aldığım toplam kilo da 6.8 kg. Sanırım kilo ve çatlak konusunda şanslı bir hamilelik geçirdim
Canim o ay degil yil galiba 18 ay icin o kadar para cok fazla çünkü ya aslinda bende düşünmüştüm ama esim ne tepki verir bilmiyorumEkran yakalama yaptım sanırım kendi merkezimide arayacağım. Çok pahalı. Hem embriyolar hem bunlar birde 18 aya kadar mı sadece saklanıyor. Adlarına altın hesabı açtık artık ordaki parayı buraya veririz
Verilen fiyatlar yıllık tatlım, 18 yıla kadarEkran yakalama yaptım sanırım kendi merkezimide arayacağım. Çok pahalı. Hem embriyolar hem bunlar birde 18 aya kadar mı sadece saklanıyor. Adlarına altın hesabı açtık artık ordaki parayı buraya veririz
Dikkat etmedim mi sanki ay okudum. Yıllıksa yine iyiVerilen fiyatlar yıllık tatlım, 18 yıla kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?