- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #8.361
Aminnn insallah canim cok sagolHakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallahdualarımız, kalbimiz ve heyecanımız seninle olacak
![]()
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn insallah canim cok sagolHakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallahdualarımız, kalbimiz ve heyecanımız seninle olacak
![]()
Amin inşallah canım bugun 36*6 yım.Canimm seninde maasallah oglusunun kilosu cok iyiinsallah saglikla normal yaprsin canim suan kac oldun
Enfeksıyon belirtisi hıc yok bende ama bayadır tahlıl de vermedim.Canim o bende hep vardi baslarda enfeksiyondandi simdide bebis hareket ettiğinde bile hemen tuvaletim geliyo
Ben daha kacırmadım senin ikiz canım normal ya. Değişik bir his yaCanım ben altıma kaçırıyorumoğlum sağ olsun top gibi tekmeliyor. Ve genellikle alt karını sıkıştırınca kaçıyor haberim bile olmuyor. İki haftadır.
Benim doktorum da 40 a kadar geldı geldı yoksa bekletmem dedi. Sancısız nasıl acılman oluyor sasırdım canım ya benim sancı var nst de ama acılma yok galıba. İnşallah o zamana kadar kendı sancın gelır yaAy sorma canim ya suni de cok fena diyolrvalla cok heycanliyim ya
![]()
persem e 39+4 oluyor canim bebisin kilosu 3200 50 cm boyu bu hafta hic almamis dedi birazda o yuzden bekltmk istemiyor. Yok canim nst de hic sacim cikmadi
Fıstık hanımlara öncelik veriyoruzGözün aydın canım benimsenin oğluş
Vosvos88 un oğluşun önüne geçti :))) bu durumda 2 kızçeden sonra 2 oğluş sıraya girmiş olacak
![]()
Canim senin geri sayim herkezi solladi birandaAy sorma canim ya suni de cok fena diyolrvalla cok heycanliyim ya
![]()
persem e 39+4 oluyor canim bebisin kilosu 3200 50 cm boyu bu hafta hic almamis dedi birazda o yuzden bekltmk istemiyor. Yok canim nst de hic sacim cikmadi
Servikal yetmzlik gelismsti 29.haftada canim sonra acilmam oldu sancim hic cikmadi amaAmin inşallah canım bugun 36*6 yım.
Enfeksıyon belirtisi hıc yok bende ama bayadır tahlıl de vermedim.
Ben daha kacırmadım senin ikiz canım normal ya. Değişik bir his ya
Benim doktorum da 40 a kadar geldı geldı yoksa bekletmem dedi. Sancısız nasıl acılman oluyor sasırdım canım ya benim sancı var nst de ama acılma yok galıba. İnşallah o zamana kadar kendı sancın gelır ya
Ole oldu canim hic beklemiyodum doktorum persembe suni verelim dyince heycandan tutuldumCanim senin geri sayim herkezi solladi birandahadi bakalim ilk paşamızda gelsin sağlıkla
![]()
Kilo konusunda kesinlikle yanliz degilmisim demek son haftalarda olabilen bir durum ki hepimiz oyle olmus. Yeterki bebisler saglikli olsun.bende 79 kg dan 77 ye düştüm. çok yiyemiyo insan sadece serin serin meyve ve su ile yaşayacam neredeyse. yediğim şişiriyo mideyi. şimdiye kadar dr lar hep çok kilo aldın dedi ama bundan sonra stoktan devam edecez heralde![]()
Aminnn insallah canim cok heycanliKilo konusunda kesinlikle yanliz degilmisim demek son haftalarda olabilen bir durum ki hepimiz oyle olmus. Yeterki bebisler saglikli olsun.
Angelnursee hayirli olsun cnmm nereden nereye geldin cok sukur kendi dogumu kolyalikla yaparsin eminim zaten acilma olanlara daha kolay olmali
![]()
Canım iki gün kaldım hastanede şükür iyilestim. Şimdi iyiyim. Ben 36. Gebelik haftamda doktora sormuştum öyle bir şey görünmüyordu zaten senin için bir anlam ifade etmiyor bir belirti bizim için önemli değil. Bu bir sağlık sorunu değil down sendromu belirtisi demişti. Şükürler olsun bebegim sağlıklı sıhhatli doğdu. Ekstra kalbî için bir şey yapmadılar.Nesir nasıl oldun canım taburcu ettiler mi evinde misin? Bir de aklıma detaylı ultrason çekiminde kalpte parlaklık çıkmıştı ya onunla ilgili bir şey yaptidin mi gecmismiydi merak ettim.
Gruba pek giremiyorum malum minnoşla ilgilenmektenOle oldu canim hic beklemiyodum doktorum persembe suni verelim dyince heycandan tutuldum![]()
![]()
bence değerlerinin yükselişi gayet güzel. çalışma konusunda ben 2 hafta rapor almıştım ama ben hemşireyim malüm sürekli eğil bükül hareket halinde olduğum için. bana doktorum ananas önermişti. günde 1 dilim yiyodum. benim başlarda koku hassasiyeti başlamıştı hemen. ilaçlardan mı bilmiyorum ama aşırı karında şişkinlik, gazım olmuştu. korkunun ecele faydası yok. olacağı varsa olur. bu kadar stres yapma. stres herşeyden zararlı. Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sevgili anneler merhaba tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
1- 7. Gün değerim 69 9.gün 175 11.gün 388 ilk gebeliğim kimyasaldı eşimde sprem dna sorunu var sizce hala kimyasal riskim devam ediyor mu?
2-İşe başladım çok yorucu değil masa başı ama ödün kopuyor bişey olacak diye sizler başamışmıydınız kese ve kalp atışına kadar acaba evde mi kalsam??
3-Bu sayfada havuç yenmemli gibi yorumlar var acaba ben hergün havuç suyu içiyorum acaba yanlış mı yapıyorum
Bu gece kabus gördüm uyandım ve uyandığımdan beri hiçbir belirtim yok 3 haziranda transfer olmuştum belirti için erken mi acaba sabahları bazen gözüm kararıyor o kdar kasık ağrımda olmadı korkuyorummmm yardımmmmmmmmm![]()
Benim izlediğim doktorda ananas yasak diyorbence değerlerinin yükselişi gayet güzel. çalışma konusunda ben 2 hafta rapor almıştım ama ben hemşireyim malüm sürekli eğil bükül hareket halinde olduğum için. bana doktorum ananas önermişti. günde 1 dilim yiyodum. benim başlarda koku hassasiyeti başlamıştı hemen. ilaçlardan mı bilmiyorum ama aşırı karında şişkinlik, gazım olmuştu. korkunun ecele faydası yok. olacağı varsa olur. bu kadar stres yapma. stres herşeyden zararlı. Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.![]()
Bu arada Birdaha izin almadın mıhalen çalışıyor musun maşallah ??bence değerlerinin yükselişi gayet güzel. çalışma konusunda ben 2 hafta rapor almıştım ama ben hemşireyim malüm sürekli eğil bükül hareket halinde olduğum için. bana doktorum ananas önermişti. günde 1 dilim yiyodum. benim başlarda koku hassasiyeti başlamıştı hemen. ilaçlardan mı bilmiyorum ama aşırı karında şişkinlik, gazım olmuştu. korkunun ecele faydası yok. olacağı varsa olur. bu kadar stres yapma. stres herşeyden zararlı. Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.![]()
sonraki 2 haftadan sonra almadım. 8. haftada kanamam oldu o zaman 3 hafta rapor almak zorunda kaldım. koronadan dolayı 23. haftadan beri evdeyim çalışmıyorum şuan, doğum öncesi iznim başladı zaten. benim ikiz olduğu için çalışmaya devam etmek zor. koronada olunca...Bu arada Birdaha izin almadın mıhalen çalışıyor musun maşallah ??
Değerler iyi maşallah bence hiç belirti arama fazla yorulma yukarı uzanma canım. Belirtiler ilaçların etkisiyle oluyor çoğunlukla iyi düşün iyi olsun sonuna kadar süper gitsinSevgili anneler merhaba tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
1- 7. Gün değerim 69 9.gün 175 11.gün 388 ilk gebeliğim kimyasaldı eşimde sprem dna sorunu var sizce hala kimyasal riskim devam ediyor mu?
2-İşe başladım çok yorucu değil masa başı ama ödün kopuyor bişey olacak diye sizler başamışmıydınız kese ve kalp atışına kadar acaba evde mi kalsam??
3-Bu sayfada havuç yenmemli gibi yorumlar var acaba ben hergün havuç suyu içiyorum acaba yanlış mı yapıyorum
Bu gece kabus gördüm uyandım ve uyandığımdan beri hiçbir belirtim yok 3 haziranda transfer olmuştum belirti için erken mi acaba sabahları bazen gözüm kararıyor o kdar kasık ağrımda olmadı korkuyorummmm yardımmmmmmmmm![]()
Ben transferden sonra 10. Gün başladım bilgisayar mühendisiyim zaten sürekli oturuyordum evde vakit geçmiyorSevgili anneler merhaba tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
Arkadaşlara katılıyorum. Gerçekten olacağı varsa oluyur yoksa kendini öldür olmuyor. Negatif olan iki tedavimde sonucu alana kadar evdeydim. Ananaslar mı dersin havuçlar mı ev yoğurtları mı kase kase olmayınca olmadı. Son tedavide transfer sonrası üç saat merkezde yattım. Sonra çıktık otele gittik. İki gün şehirdışına çıkmayın dediler. 2 gün sonra 3 saatlik ailemin yaşadığı yere önce geldik. İki gün durup sonda 8 saatlik yol geldim. 5. Gün işe başladım. Ne ananas yedim ne havuç. 11. Gün sonucumu aldım ve pandemimden dolayı 23. Haftaya kadar sadece 2 gün rapor kullandım. Onun için çok fazla kafanı oraya takma ne yaparsam olur ya da olmaz stes yaptırıyor. Allaha çok dua et sen elinden geleni yaptın gerisi onun takdiri.Sevgili anneler merhaba tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
3-Bu sayfada havuç yenmemli gibi yorumlar var acaba ben hergün havuç suyu içiyorum acaba yanlış mı yapıyorum![]()
Maşallah canim değerlerin cok güzel hayırlı olsun bebisin benim 11. Gun degerim 49 du hic kafana takma benim ilk 3 transferim negatifti 4. De tuttu hepsinde de ayni seyleri yaptim hemen hemen sadece sonuncuda havuc suyu içmiştim bende belirtilere gelince merak etme suan cok küçük daha kalp atisindan sonra vericek belirtirleri annesi benim keseye ve kalp atışına kadar hic bir belirtim yokdu sadece yoğurt ve avakado cok yiyodum ondan tiksinti gelmisti ama kalp atışını dinlemeye gittigim gunden beri bulanti kusma yasiyorumSevgili anneler merhaba tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
3-Bu sayfada havuç yenmemli gibi yorumlar var acaba ben hergün havuç suyu içiyorum acaba yanlış mı yapıyorum![]()