- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #8.381
Arkafaşlar 13. Gün değerim az önce çıktı 952 nasıl ![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelArkafaşlar 13. Gün değerim az önce çıktı 952 nasıl![]()
Gayet güzel masallahArkafaşlar 13. Gün değerim az önce çıktı 952 nasıl![]()
Çok şükür canım son kritik iki haftan kaldıKızlarr Allahtan bişey olmazsa 24 temmuz sezaryen günüm 37+1oluyoruz erken gelmek istemezlerseçok ilginç bişey oldu ölçümlerde minnak oğlan depara kalkmış 1450 den 2116 olmuş tospik oğlan 1630 dan 1800 olmuş 2 haftada
doktor makine değil bunlar normal dedi
34 yani 2 hafta sonra randevum var ondan sonra korkmayın zaten dedi nst ye bağlayacak o kontrolde
Kızlarr Allahtan bişey olmazsa 24 temmuz sezaryen günüm 37+1oluyoruz erken gelmek istemezlerseçok ilginç bişey oldu ölçümlerde minnak oğlan depara kalkmış 1450 den 2116 olmuş tospik oğlan 1630 dan 1800 olmuş 2 haftada
34 yani 2 hafta sonra randevum var ondan sonra korkmayın zaten dedi nst ye bağlayacak o kontrolde
Gozunaydin canim maşallah kuzulara sende artik geri sayıma başladınKızlarr Allahtan bişey olmazsa 24 temmuz sezaryen günüm 37+1oluyoruz erken gelmek istemezlerseçok ilginç bişey oldu ölçümlerde minnak oğlan depara kalkmış 1450 den 2116 olmuş tospik oğlan 1630 dan 1800 olmuş 2 haftada
GözünaydınArkafaşlar 13. Gün değerim az önce çıktı 952 nasıl![]()
Seninle yakin zamanlarda hamile oldugumuzu ogrenmistik. Ben dha kontrole gitmedim ama 19 temmuz istiyorum sezaryan oldugi icin olur heraldeKızlarr Allahtan bişey olmazsa 24 temmuz sezaryen günüm 37+1oluyoruz erken gelmek istemezlerseçok ilginç bişey oldu ölçümlerde minnak oğlan depara kalkmış 1450 den 2116 olmuş tospik oğlan 1630 dan 1800 olmuş 2 haftada
Maşallah kuzularaKızlarr Allahtan bişey olmazsa 24 temmuz sezaryen günüm 37+1oluyoruz erken gelmek istemezlerseçok ilginç bişey oldu ölçümlerde minnak oğlan depara kalkmış 1450 den 2116 olmuş tospik oğlan 1630 dan 1800 olmuş 2 haftada
İnşallah canımmmMaşallah kuzularaminnak olana bak sen nasıl da tombik olmuş
Çok güzel haberlerle geldin canım sezaryen tarihin de hayırlı olsun. Benim uygulama da 24 temmuzu gösteriyor doğum tarihi olarak belki de aynı gün doğururuz
![]()
Dururlarsa doktor bu tarihi verdi canım hayırlısı olsun inşallah❤Seninle yakin zamanlarda hamile oldugumuzu ogrenmistik. Ben dha kontrole gitmedim ama 19 temmuz istiyorum sezaryan oldugi icin olur heralde
yaa evett ben tarih falan beklemiyordum açıkcası doktor söyledi çat diyeGozunaydin canim maşallah kuzulara sende artik geri sayıma başladınbenimde bi dahaki kontrole tarih verir heralde doktorum ay bi heyecan geliyo burda böyle tarihleri duyunca
![]()
Amin canımm inşallahhSenin de gözün aydın cnm. O güne güle oynaya gelesin inşallah![]()
Aynen canım çok şükürÇok şükür canım son kritik iki haftan kaldıpandemim de bitmeyen çok önemli iki hafta gibi bizimkide
![]()
Çok şükür bitiyor canımAynen canım çok şükürhiç düşünmemiştim bu haftaları bi 28 bitse diyodum
![]()
Bu arada yaşam bankası ile görüştüm canım fiyatlar için mail atacak ikizlerde bir kan bir kan artı doku alıyorlarmış. Doktorum ben kendi çocuğumunkinide saklattım sigorta sonuçta bu dedi inşallah hiç lazım olmaz. Fiyatları falan gönderince yazarım sizede. Bu işlem için 35 haftanın bitmiş olması gerekiyormuş.Çok şükür bitiyor canım![]()
Tesekkur ederim canim insallah bende kolay saglikli bir sekilde atlatirim cokk heycanliyim icim icime sigmiyorGruba pek giremiyorum malum minnoşla ilgilenmektenama senin heyecanlı haberini gördüm sevindim Perşembe grubumuza prens katılacak desene. Çok güzel kuzum Rabbim kolay doğum yapmani nasip etsin. Doğurduktan sonra insan çok duygusal oluyor ben sürekli ağlıyorum. Hamilelik surecim aklıma geliyor duygulaniyorum. Stresi ile tekmesi ile çok güzel bir surecti. Ne kadar sukretsek azdır Rabbim nasip etti oldu. İnşallah sizler de kavuşacaksınız. Gruba girmeyeli herkes 37, 38, 39. Haftalara gelmiş maşallah zaman hızlı geçiyor
![]()
Canim gozun aydin seninde belli olmus sukurKızlarr Allahtan bişey olmazsa 24 temmuz sezaryen günüm 37+1oluyoruz erken gelmek istemezlerseçok ilginç bişey oldu ölçümlerde minnak oğlan depara kalkmış 1450 den 2116 olmuş tospik oğlan 1630 dan 1800 olmuş 2 haftada
Şükür canım 5 haftadan geriye say say bitmez artıkCanim gozun aydin seninde belli olmus sukur![]()