Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar bende kontrolden geldım. Şükür iyiymiş bebiş 3300 gram olmus. Nst de sancım orta halli devam ediyor. Catı muayenesi oldum. Kemik yapım cok uygunmuş. Hiç acı hissetmedim doktor bu bile cok iyi bişey normal doğum için dedi. Acıklık var mıydı dıye hıc sormadım ama olsaydı soylerdı heralde 🤷🏼‍♀️
Bu arada kızlar sizin dondurma ücretleri ne kadar pahalıymış ya biz 5 yıllıgına 1000 tl ödedik.

Kızlar bende kontrolden geldım. Şükür iyiymiş bebiş 3300 gram olmus. Nst de sancım orta halli devam ediyor. Catı muayenesi oldum. Kemik yapım cok uygunmuş. Hiç acı hissetmedim doktor bu bile cok iyi bişey normal doğum için dedi. Acıklık var mıydı dıye hıc sormadım ama olsaydı soylerdı heralde 🤷🏼‍♀️
Bu arada kızlar sizin dondurma ücretleri ne kadar pahalıymış ya biz 5 yıllıgına 1000 tl ödedik.
Annem bana hamileyken tam bir ay sancı çekmiş canım. Belki normaldir böyle derken 38 39 larda normal doğum yaparsın inşallah 🙏bizimki 750 dedi ama emin değilim yıllık mı o ücret yoksa 5 yıllık mı?

Haftaları yakın olan arkadaslarım doktordan geldıgımden beri kucuk tuvaletim varmıs gibi bir his gelıyor. Yani birden gelecekmıs gibi oluyor sıkıyorum hatta tutmaya çalışıyorum değişik bir his 🤷🏼‍♀️ Yaşayan var mı acaba

Haftaları yakın olan arkadaslarım doktordan geldıgımden beri kucuk tuvaletim varmıs gibi bir his gelıyor. Yani birden gelecekmıs gibi oluyor sıkıyorum hatta tutmaya çalışıyorum değişik bir his 🤷🏼‍♀️ Yaşayan var mı acaba
Canim o bende hep vardi baslarda enfeksiyondandi simdide bebis hareket ettiğinde bile hemen tuvaletim geliyo

Canım ben altıma kaçırıyorum 🙈 oğlum sağ olsun top gibi tekmeliyor. Ve genellikle alt karını sıkıştırınca kaçıyor haberim bile olmuyor. İki haftadır.

O kadar beklet beklet şimdi de suni sancıyla gel de 😂 yavrunun kafa karışcak 😂 ay hemen bu persembe ya nasıl gececek zaman😍 persembe gunu tam ne kadarlık oluyorsun canım bebişin kılosu nasılmıs
Ay sorma canim ya suni de cok fena diyolr :-) valla cok heycanliyim ya :-) :-) persem e 39+4 oluyor canim bebisin kilosu 3200 50 cm boyu bu hafta hic almamis dedi birazda o yuzden bekltmk istemiyor. Yok canim nst de hic sacim cikmadi

Canimm seninde maasallah oglusunun kilosu cok iyi :-) insallah saglikla normal yaprsin canim suan kac oldun

Back