- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.341
Aa hadi hayırlı olsun çok heyecanlıKizlarrr persembe gunu Allah izin verirse suni sanciyla doguma alcak doktorum
Normal doğum yapacak ilk annemiz sen olacaksın galiba. Rabbim güç versin inşallah kolay bir doğum olurKizlarrr persembe gunu Allah izin verirse suni sanciyla doguma alcak doktorum
Oyy hafi gözün aydın bir avazdaKizlarrr persembe gunu Allah izin verirse suni sanciyla doguma alcak doktorum
Sagol canim acayip heycanliyimAa hadi hayırlı olsun çok heyecanlı
Insallah canim normal olur sagliklaOyy hafi gözün aydın bir avazda
Insallh canim yapabilirim 3 cm aciklik var ama sancim yok doktorumda tup bebek daha fazla beklemeyelim dediNormal doğum yapacak ilk annemiz sen olacaksın galiba. Rabbim güç versin inşallah kolay bir doğum olurTecrübelerine ihtiyacım olacak doğumdan sonra
Gözün aydın canım benimKizlarrr persembe gunu Allah izin verirse suni sanciyla doguma alcak doktorum
Sagol canim oyle olcak gbi gozukuyorGözün aydın canım benimsenin oğluş Vosvos88 un oğluşun önüne geçti :))) bu durumda 2 kızçeden sonra 2 oğluş sıraya girmiş olacak
O kadar beklet beklet şimdi de suni sancıyla gel deSagol canim oyle olcak gbi gozukuyorcok heycanliyim valla
Hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallahInsallh canim yapabilirim 3 cm aciklik var ama sancim yok doktorumda tup bebek daha fazla beklemeyelim dedi
Annem bana hamileyken tam bir ay sancı çekmiş canım. Belki normaldir böyle derken 38 39 larda normal doğum yaparsın inşallahKızlar bende kontrolden geldım. Şükür iyiymiş bebiş 3300 gram olmus. Nst de sancım orta halli devam ediyor. Catı muayenesi oldum. Kemik yapım cok uygunmuş. Hiç acı hissetmedim doktor bu bile cok iyi bişey normal doğum için dedi. Acıklık var mıydı dıye hıc sormadım ama olsaydı soylerdı heralde
Bu arada kızlar sizin dondurma ücretleri ne kadar pahalıymış ya biz 5 yıllıgına 1000 tl ödedik.
Gelebilir artık sınırı astık canım ya görmeden özledimAnnem bana hamileyken tam bir ay sancı çekmiş canım. Belki normaldir böyle derken 38 39 larda normal doğum yaparsın inşallahbizimki 750 dedi ama emin değilim yıllık mı o ücret yoksa 5 yıllık mı?
Ne kadar dursa iyidir canım biraz iki haftalık özlemden sonra kucağına minik kuşGelebilir artık sınırı astık canım ya görmeden özledim
Canim o bende hep vardi baslarda enfeksiyondandi simdide bebis hareket ettiğinde bile hemen tuvaletim geliyoHaftaları yakın olan arkadaslarım doktordan geldıgımden beri kucuk tuvaletim varmıs gibi bir his gelıyor. Yani birden gelecekmıs gibi oluyor sıkıyorum hatta tutmaya çalışıyorum değişik bir hisYaşayan var mı acaba
Canım ben altıma kaçırıyorumHaftaları yakın olan arkadaslarım doktordan geldıgımden beri kucuk tuvaletim varmıs gibi bir his gelıyor. Yani birden gelecekmıs gibi oluyor sıkıyorum hatta tutmaya çalışıyorum değişik bir hisYaşayan var mı acaba
Ay sorma canim ya suni de cok fena diyolrO kadar beklet beklet şimdi de suni sancıyla gel deyavrunun kafa karışcak ay hemen bu persembe ya nasıl gececek zaman persembe gunu tam ne kadarlık oluyorsun canım bebişin kılosu nasılmıs
Canimm seninde maasallah oglusunun kilosu cok iyiKızlar bende kontrolden geldım. Şükür iyiymiş bebiş 3300 gram olmus. Nst de sancım orta halli devam ediyor. Catı muayenesi oldum. Kemik yapım cok uygunmuş. Hiç acı hissetmedim doktor bu bile cok iyi bişey normal doğum için dedi. Acıklık var mıydı dıye hıc sormadım ama olsaydı soylerdı heralde
Bu arada kızlar sizin dondurma ücretleri ne kadar pahalıymış ya biz 5 yıllıgına 1000 tl ödedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?