Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bu arada kizlar son 2-3 haftadir hic kilo almadim hep 82kg da kaldim ama bebeklerim tabii kg aliyor demek ben vucuttaki odem mi atiyorum? Zaten ayaklarim ve ellerim sis eklemlerim agiryor resmen. Bu arada ebebekten gecen hafta verdigim lansinoh biberon siparis 5 dak once teslim edildi ektre emzik ucu flan var biberon almadisaniz alin derim kalitesi belli ve indirimli fiyat.

Bende korkunç şeyler görüyorum. Kabus görüyorum psikolojik bilinçaltı herhalde ikizlerin halay başı olarak inşallah sizlerede moral Olacağız

Sen dediğine hatırladım doğru diyorsun öyle biri vardı. Rabbim yaşatmasın

Kilo alma bende de çok yavaşladı buaralar. Son 3 haftadır sadece 500gr almıştım cumadan bu tarafa da 200gr vermişim. Cuma günkü kontrolde bebeğim 2 haftada 379gr almıştı sanki o da az almış diğer haftalarına göre. İnşallah bu geçici bir durumdur doğuma kadar bebeklerimiz sağlıklı kilo alımına devam ederler

Biz ilk tedavide 1500 ikinci tedavide 2200 vermiştik. Aslında yeni fiyatları 2600dü de bize indirim yapmışlardı güya bakalım eylülde doluyor günü kira parası ne kadar isteyecekler acaba

Kızlar bende iki haftadır kilo almamışım bebekler de 32.haftadaki kiloda çıktılar doktor biz yanlış ölçmüşüzdür gelişmemişler gibi düşünme dedi. Yani 32. Hafta 2250 idiler bu haftada öyle çıktılar. Acaba ben kilo almayınca onlar da mı almadı sanki göbeğinde büyümemiş gibi geliyor son ay kafalar karışık hayırlısıyla kucağımıza alsaydık. Bi de jokerde gümüş kapaklar 150 lira almak isteyen olursa dondurulmuş embriyolar için ödemeyi 1 sene sonra mı yapıyoruz bize kimse bişey demedi daha hiç ödeme yapmadık. Devletin hastanesinde de mi paralı acaba. Bizim bebekler ankara Üniversitesi hastanesinde şuan.

Ben ölçümden olduğunu düşünüyorum artık. Üç haftada 180 gr ben şok oldum. Hani hep eksik olsa hep geriden gelse tamamdı. Oğlanı fazla kızı eksik ölçtü bende merakla haftayı bekliyorum. Çok moralim bozulmuştu şuan ölçüm kaynaklı olduğunu düşünüyorum. En son oğlanı yakalayıp geçmişti üstelik bizim Eylül e ilk ödeme dediler ama kağıtta 750 yazıyordu bakalım bizim bebeler de Ankara da arada aklıma geliyorlar yuvaya vermiş gibi hissediyorum tövbe 8 tane çok fazla istesem de hepsini alamam ama belki bir delilik yapıp dört yıl sonra iki tane daha transfer ettirebilirim

Bu arada bende kilo almadığım ay bu durum çıktı. 3 haftada sadece 1.5 kilo almıştım. Kıza 180, oğlana güya 700 gr gitmiş. 880 gr bebekler bana bir şey kalmamış. Yine iştah sıfır

dondurma tarihinden 1 yıl sonra saklama ücreti ödüyosun canım dondururken ücret ödemişmiydin. Benimde karnım çok büyümedi yarın bakcaz bakalım tospikler ne olmuş

Benim 3 tanecik kaldı ama bende delilik yapıp 3 ünü koydurursam kocaciga kalsa 2 sene sonra 3 ünü de koyduralim daha karindakini büyütmeden ne cesaret bizimki

Benim 3 tanecik kaldı ama bende delilik yapıp 3 ünü koydurursam kocaciga kalsa 2 sene sonra 3 ünü de koyduralim daha karindakini büyütmeden ne cesaret bizimki
Benimki de aynı daha bunları doğurmadan diğerlerini diyor. Bir doğsunlarda gör gününü diyorum öyle susuyor

Benim de az aldı bu sefer iki haftada 150 gram anca almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…