- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.301
aynen canım bende çoküzülmüştüm Allah kimseye yaşatmasınBunu bende hatirliyorum cnm maalesef dusuk yapmisti cok uzulmustum. Ayrica ilik bekleyen kardesi de baya rahatsiz acil lazim demisti
Bende korkunç şeyler görüyorum. Kabus görüyorum psikolojik bilinçaltı herhaldeCok heyacanliyiz ilk ikizlerimiz gelcek insallah. Bende sagdaki bebegimi daha az hissediyorum doktorum bu bebek daha derinde demisti demek plasentasi arka duvarda mi oyle birsey. Ben bile gun sayiyorum haftalar gecmiyor tuaf ruyalar gormeye basladim. Dun gece mesela bir bebegimin elini karnimdan hissediyorum diye ruya gordum hatta sanki sadece eli cikmis ta tirnaklari varmis diyeKordon kan hakkinda bende sorcam carsamba gidince bence saklamakta faydasi var insallah maaliyeti uygun olur.
Sen dediğine hatırladım doğru diyorsun öyle biri vardı. Rabbim yaşatmasınevet ama bizimle birlikte transfer olan bi kadın vardı onu hatırladım oğlu için kardeş yapmak istemişti ilik ihtiyacından sanıırm uyumlu olanları transfer etmişlerdi diğerleri oğluyla uyumlu değildi. Tutmuş düşmüştü sonra bebekleri tekrar sıfırdan başlıycaklardı. Allah kimseye göstermesin bunları çok zor. Tutma olasılığı yüksek tabi kardeşte ama tutacak die bişey yok.
Kilo alma bende de çok yavaşladı buaralar. Son 3 haftadır sadece 500gr almıştım cumadan bu tarafa da 200gr vermişim. Cuma günkü kontrolde bebeğim 2 haftada 379gr almıştı sanki o da az almış diğer haftalarına göre. İnşallah bu geçici bir durumdur doğuma kadar bebeklerimiz sağlıklı kilo alımına devam ederlerBu arada kizlar son 2-3 haftadir hic kilo almadim hep 82kg da kaldim ama bebeklerim tabii kg aliyor demek ben vucuttaki odem mi atiyorum? Zaten ayaklarim ve ellerim sis eklemlerim agiryor resmen. Bu arada ebebekten gecen hafta verdigim lansinoh biberon siparis 5 dak once teslim edildi ektre emzik ucu flan var biberon almadisaniz alin derim kalitesi belli ve indirimli fiyat.
Biz ilk tedavide 1500 ikinci tedavide 2200 vermiştik. Aslında yeni fiyatları 2600dü de bize indirim yapmışlardı güyaCanım ilk ücret yüksek dondurma ve saklama olduğu için sonra sadece saklama istiyorlar bizim klinikte yarın onu 1500 vermiştik şimdi 750 lira vermemiz gerek saklama için hatta onunda günü dolmuşarıyolar klinikten yarın bakcaz
Ben ölçümden olduğunu düşünüyorum artık. Üç haftada 180 gr ben şok oldum. Hani hep eksik olsa hep geriden gelse tamamdı. Oğlanı fazla kızı eksik ölçtü bende merakla haftayı bekliyorum. Çok moralim bozulmuştu şuan ölçüm kaynaklı olduğunu düşünüyorum. En son oğlanı yakalayıp geçmişti üstelikKızlar bende iki haftadır kilo almamışım bebekler de 32.haftadaki kiloda çıktılar doktor biz yanlış ölçmüşüzdür gelişmemişler gibi düşünme dedi. Yani 32. Hafta 2250 idiler bu haftada öyle çıktılar. Acaba ben kilo almayınca onlar da mı almadı sanki göbeğinde büyümemiş gibi geliyorson ay kafalar karışık hayırlısıyla kucağımıza alsaydık. Bi de jokerde gümüş kapaklar 150 lira almak isteyen olursa dondurulmuş embriyolar için ödemeyi 1 sene sonra mı yapıyoruz bize kimse bişey demedi daha hiç ödeme yapmadık. Devletin hastanesinde de mi paralı acaba. Bizim bebekler ankara Üniversitesi hastanesinde şuan.
Bu arada bende kilo almadığım ay bu durum çıktı. 3 haftada sadece 1.5 kilo almıştım. Kıza 180, oğlana güya 700 gr gitmiş. 880 gr bebekler bana bir şey kalmamış. Yine iştah sıfırKızlar bende iki haftadır kilo almamışım bebekler de 32.haftadaki kiloda çıktılar doktor biz yanlış ölçmüşüzdür gelişmemişler gibi düşünme dedi. Yani 32. Hafta 2250 idiler bu haftada öyle çıktılar. Acaba ben kilo almayınca onlar da mı almadı sanki göbeğinde büyümemiş gibi geliyorson ay kafalar karışık hayırlısıyla kucağımıza alsaydık. Bi de jokerde gümüş kapaklar 150 lira almak isteyen olursa dondurulmuş embriyolar için ödemeyi 1 sene sonra mı yapıyoruz bize kimse bişey demedi daha hiç ödeme yapmadık. Devletin hastanesinde de mi paralı acaba. Bizim bebekler ankara Üniversitesi hastanesinde şuan.
dondurma tarihinden 1 yıl sonra saklama ücreti ödüyosun canım dondururken ücret ödemişmiydin. Benimde karnım çok büyümedi yarın bakcaz bakalım tospikler ne olmuşKızlar bende iki haftadır kilo almamışım bebekler de 32.haftadaki kiloda çıktılar doktor biz yanlış ölçmüşüzdür gelişmemişler gibi düşünme dedi. Yani 32. Hafta 2250 idiler bu haftada öyle çıktılar. Acaba ben kilo almayınca onlar da mı almadı sanki göbeğinde büyümemiş gibi geliyorson ay kafalar karışık hayırlısıyla kucağımıza alsaydık. Bi de jokerde gümüş kapaklar 150 lira almak isteyen olursa dondurulmuş embriyolar için ödemeyi 1 sene sonra mı yapıyoruz bize kimse bişey demedi daha hiç ödeme yapmadık. Devletin hastanesinde de mi paralı acaba. Bizim bebekler ankara Üniversitesi hastanesinde şuan.
Bende ona bi bakiyim canim sagolİlk zamanlar sling daha kullanıslı. Ama kanguruların yenidoğan aparatı var ve doğar doğmaz kullanılabiliyor. İkisine gerek yok diye düşünüyorum. Solomombaby kanguru alıcam nasipse canım. Ergonomik arkadasımda kullandı cok memnundu.
Benim 3 tanecik kaldı ama bende delilik yapıp 3 ünü koydurursamBen ölçümden olduğunu düşünüyorum artık. Üç haftada 180 gr ben şok oldum. Hani hep eksik olsa hep geriden gelse tamamdı. Oğlanı fazla kızı eksik ölçtü bende merakla haftayı bekliyorum. Çok moralim bozulmuştu şuan ölçüm kaynaklı olduğunu düşünüyorum. En son oğlanı yakalayıp geçmişti üstelikbizim Eylül e ilk ödeme dediler ama kağıtta 750 yazıyordu bakalım bizim bebeler de Ankara da arada aklıma geliyorlar yuvaya vermiş gibi hissediyorum tövbe 8 tane çok fazla istesem de hepsini alamam ama belki bir delilik yapıp dört yıl sonra iki tane daha transfer ettirebilirim
Ona bi bakiyim canimSolomom baby nin yeni doğan aparatı var canım direkte kullanılıyoben ikiz olduğu için mantıklı gelmedi
Hiç ödeme yapmadım hastanede birşey demedi arada arayıp durumumu soruyorlar sadece.dondurma tarihinden 1 yıl sonra saklama ücreti ödüyosun canım dondururken ücret ödemişmiydin. Benimde karnım çok büyümedi yarın bakcaz bakalım tospikler ne olmuş
Biz eylülde senelik dondurma ve saklama ücreti olarak 2200₺ vermiştik bu eylülde tekrar arayıp ne kadar ödeme yapacağımızı hatırlatacaklar herhaldeHiç ödeme yapmadım hastanede birşey demedi arada arayıp durumumu soruyorlar sadece.
Devlet hastanesi mi? Yoksa bizimkileri dondurmadılar mı yaBiz eylülde senelik dondurma ve saklama ücreti olarak 2200₺ vermiştik bu eylülde tekrar arayıp ne kadar ödeme yapacağımızı hatırlatacaklar herhalde ☺
Kontrollerini yapan doktorla olmiycak mi doğumun ben tup bebek sonrasi başladigim yerde yapicam ınsallahYok canım doktor sadece 37 den sonra pek bekletmiyoruz ikizleri dedi ona göre söyledim yoksa hastanem bile belli değil
Benimki de aynı daha bunları doğurmadan diğerlerini diyor. Bir doğsunlarda gör gününü diyorum öyle susuyorBenim 3 tanecik kaldı ama bende delilik yapıp 3 ünü koydurursamkocaciga kalsa 2 sene sonra 3 ünü de koyduralim daha karindakini büyütmeden ne cesaret bizimki
Benim de az aldı bu sefer iki haftada 150 gram anca almış.Kızlar bende iki haftadır kilo almamışım bebekler de 32.haftadaki kiloda çıktılar doktor biz yanlış ölçmüşüzdür gelişmemişler gibi düşünme dedi. Yani 32. Hafta 2250 idiler bu haftada öyle çıktılar. Acaba ben kilo almayınca onlar da mı almadı sanki göbeğinde büyümemiş gibi geliyorson ay kafalar karışık hayırlısıyla kucağımıza alsaydık. Bi de jokerde gümüş kapaklar 150 lira almak isteyen olursa dondurulmuş embriyolar için ödemeyi 1 sene sonra mı yapıyoruz bize kimse bişey demedi daha hiç ödeme yapmadık. Devletin hastanesinde de mi paralı acaba. Bizim bebekler ankara Üniversitesi hastanesinde şuan.
Eski iştahım olsa ortadan ayrılırım ben kesin. Bence kurban olduğum ona göre ayarlıyor. Ben aynı hız gitsem kesin yani artık karnımda açılacak alan kalmadı.Benim de az aldı bu sefer iki haftada 150 gram anca almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?