Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bende bundan aldim guzeller :) Fark ettim ki ebata gore fiyatlar 5-10lira fark cikiyor. Civilden de aldim oda guzeldi.
Pembe kalpli civil den de aldım onların ebatı daha küçüktü fiyatı da ona göre evet. Şuan ebebek çok iyi indirim yapmış ben 35 liraya almıştım aynı ebatlar şuan 20 TL bence de hemen alın illaki lazım olur

Pembe kalpli civil den de aldım onların ebatı daha küçüktü fiyatı da ona göre evet. Şuan ebebek çok iyi indirim yapmış ben 35 liraya almıştım aynı ebatlar şuan 20 TL bence de hemen alın illaki lazım olur
2 bebek icin 2er aldim ayni olanlar 20tl ise tekrar 2er alsami acaba ya? Cok kullanisli diyorlar

Kizlar kanguru yada sling alcakmisiniz yada aldiniz mi??
Ben henüz almadım ama geçenlerde instagramda solomombaby kanguru diye bir marka gördüm araştırdım biraz kullananların yorumları baya olumlu. Doğumdan sonra bakarım o işlere diye düşünüyorum doğar doğmaz kangruya ihtiyaç duyarmıyız bilemiyorum

Angelnursee Angelnursee Doğar doğmaz belki kullanmasın ama ilerde daha pratik bence
Oğlumda kullandım yürüyüşe markete gidip gelmek İçin birebir.
Ben manduca markası olanı kullandım

Ben henüz almadım ama geçenlerde instagramda solomombaby kanguru diye bir marka gördüm araştırdım biraz kullananların yorumları baya olumlu. Doğumdan sonra bakarım o işlere diye düşünüyorum doğar doğmaz kangruya ihtiyaç duyarmıyız bilemiyorum
4 kilodan itibaren kullaniliyormus ama cok kararsizim ihtiyac olurmuki dye :-)

Son bir hafta nasıl geçecek 🤗🤗 sağ tarafta kalan bebişi daha az hissediyorum. Plesantalar yüzünden. Cuma gününe kadar gelsek gerisi geçer herhalde 🤷 babaannesi ile dedesi gelecek birazda onların getirdikleriyle uğraşır yerleştirmesini yaparız bir bakmışız salı günü gelmiş. Sanki sonuç bekliyormuş gibi gergin ve heyecanlıyım 😅😅:emir_bebek::emir_bebek:

Back