- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.261
Kaçırmayalım o zaman bu fiyataHellobayb markasının şu an indirimde olanları çok güzel. 20 liraya aşırı büyük boy Müslinler ihtiyacı olanlar kaçırmasın. Yıkayınca daha da yumuşacık oluyor
Tamam canım zahmet olmazsa eve gidince bakarsan markası neymişBekliyorum o zaman
Bende bundan aldim guzeller :) Fark ettim ki ebata gore fiyatlar 5-10lira fark cikiyor. Civilden de aldim oda guzeldi.Hangi marka olduğu yazmiyor
Pembe kalpli civil den de aldım onların ebatı daha küçüktü fiyatı da ona göre evet. Şuan ebebek çok iyi indirim yapmış ben 35 liraya almıştım aynı ebatlar şuan 20 TL bence de hemen alın illaki lazım olurBende bundan aldim guzeller :) Fark ettim ki ebata gore fiyatlar 5-10lira fark cikiyor. Civilden de aldim oda guzeldi.
Internete baktım bu modeller de hello babyTamam canım çok teşekkür ederim. Yukardaki yorumda arkadaş Hellobaby güzel demiş o zaman ondan sipariş vereyim.
2 bebek icin 2er aldim ayni olanlar 20tl ise tekrar 2er alsami acaba ya? Cok kullanisli diyorlarPembe kalpli civil den de aldım onların ebatı daha küçüktü fiyatı da ona göre evet. Şuan ebebek çok iyi indirim yapmış ben 35 liraya almıştım aynı ebatlar şuan 20 TL bence de hemen alın illaki lazım olur
Bende aynı şekilde aldım alsam mı kararsızım.3 tane de her birinin penye battaniyesi oldu bu yaz yeter gibi.2 bebek icin 2er aldim ayni olanlar 20tl ise tekrar 2er alsami acaba ya? Cok kullanisli diyorlar
Markasini bilmiyorum canm ben annemde kaliyorum şuan ama 45 tl idi tekinin fiyatiCanım şuan ebebekte 3 ayrı marka müslin var. Seninkiler hangi marka?
2 tane hellobaby 1tane de Mollia olan markadan sipariş verdim. Daha önce deuxlapins diye bir markadan tek müsline 98₺ vermiştim bunlar çok uygun gelsin bakalım müslin çok kullanışlı oluyor diyorlar bol bol olsunInternete baktım bu modeller de hello baby
Ben kanguru aldim kanz markasi sanirim evde degilim ya unuttm herseyiKizlar kanguru yada sling alcakmisiniz yada aldiniz mi??
Sağol kuzum verdim siparişiMarkasini bilmiyorum canm ben annemde kaliyorum şuan ama 45 tl idi tekinin fiyati
Ben henüz almadım ama geçenlerde instagramda solomombaby kanguru diye bir marka gördüm araştırdım biraz kullananların yorumları baya olumlu. Doğumdan sonra bakarım o işlere diye düşünüyorum doğar doğmaz kangruya ihtiyaç duyarmıyız bilemiyorumKizlar kanguru yada sling alcakmisiniz yada aldiniz mi??
Bende cok kararsizim alsammi almasammiBen kanguru aldim kanz markasi sanirim evde degilim ya unuttm herseyisling konusunda da tereddütteyim alsam mi almasam mi diye
4 kilodan itibaren kullaniliyormus ama cok kararsizim ihtiyac olurmuki dyeBen henüz almadım ama geçenlerde instagramda solomombaby kanguru diye bir marka gördüm araştırdım biraz kullananların yorumları baya olumlu. Doğumdan sonra bakarım o işlere diye düşünüyorum doğar doğmaz kangruya ihtiyaç duyarmıyız bilemiyorum
Dogru diyosun canim biraz buyuyunce lazim olurAngelnursee Doğar doğmaz belki kullanmasın ama ilerde daha pratik bence
Oğlumda kullandım yürüyüşe markete gidip gelmek İçin birebir.
Ben manduca markası olanı kullandım
İlk zamanlar sling daha kullanıslı. Ama kanguruların yenidoğan aparatı var ve doğar doğmaz kullanılabiliyor. İkisine gerek yok diye düşünüyorum. Solomombaby kanguru alıcam nasipse canım. Ergonomik arkadasımda kullandı cok memnundu.Dogru diyosun canim biraz buyuyunce lazim olur
Solomom baby nin yeni doğan aparatı var canım direkte kullanılıyo4 kilodan itibaren kullaniliyormus ama cok kararsizim ihtiyac olurmuki dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?