- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.661
Düzenli mi seninde canım? Hala 6-7 dakıka da bir devam edıyor benımCanim nasil oldun? Bence yalanci olabilir canim bende de cok oluyor
Bazen bir gun suruyor canim duzenli bi sekilde bazen hemen geciyor doktorum gercek olsa cok siddetli olur demistiDüzenli mi seninde canım? Hala 6-7 dakıka da bir devam edıyor benım
Bugun 3. Gun benım canımBazen bir gun suruyor canim duzenli bi sekilde bazen hemen geciyor doktorum gercek olsa cok siddetli olur demisti
Artık alıştım canımNasil gidiyor canim hamilelik
Çok şükür canım ama kendimi suçlu hissediyorum bazen içerde kaldığı bir gün bile onun sağlığına yararına olacakti diye ama Allah her şeyi en güzeli ile kararliyor.Darisi size olsun inşallah miss kokularla dolar odanızın evinizOlsun canim hakkinda hayirlisi böyleymis bebegin sağlıklı ya sukur onemli olan o simdi yaninda bol bol sev kokla
Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı ömür versin. Maşallah size. Epidural sen mi istedin hangisi daha iyi sezeryanda? Bi de süt gelmesi için göğüs üstüne sıcak bişeyler konuşuyormuş sırta da masaj bunları da deneyin canim.Arkadaşlar sabah 9 buçukta ameliyattan çıktım. Epidural sezeryan oldum. Ameliyat esnasında bir ara midem bulandı sadece. O sırada da ilaç verdiler.bir süre sonra geçti. Yani ameliyattan gayet canlı ve dinc çıktım korkulacak bir şey yok. Şuan odadayim. Bebeğim yanımda çok tatlıAllah'ım sana ne kadar sukretsem azdır. Sütüm gelmedi mama verdik biz de şuan ameliyat yerim ağrıyor azıcık sadece. Ama çok güzel bir duygu. Benim diye mi bilmiyorum ama çok güzel bebegim
Cok şükür canim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşallahArkadaşlar sabah 9 buçukta ameliyattan çıktım. Epidural sezeryan oldum. Ameliyat esnasında bir ara midem bulandı sadece. O sırada da ilaç verdiler.bir süre sonra geçti. Yani ameliyattan gayet canlı ve dinc çıktım korkulacak bir şey yok. Şuan odadayim. Bebeğim yanımda çok tatlıAllah'ım sana ne kadar sukretsem azdır. Sütüm gelmedi mama verdik biz de şuan ameliyat yerim ağrıyor azıcık sadece. Ama çok güzel bir duygu. Benim diye mi bilmiyorum ama çok güzel bebegim
Hoşgeldin güzel kızArkadaşlar sabah 9 buçukta ameliyattan çıktım. Epidural sezeryan oldum. Ameliyat esnasında bir ara midem bulandı sadece. O sırada da ilaç verdiler.bir süre sonra geçti. Yani ameliyattan gayet canlı ve dinc çıktım korkulacak bir şey yok. Şuan odadayim. Bebeğim yanımda çok tatlıAllah'ım sana ne kadar sukretsem azdır. Sütüm gelmedi mama verdik biz de şuan ameliyat yerim ağrıyor azıcık sadece. Ama çok güzel bir duygu. Benim diye mi bilmiyorum ama çok güzel bebegim
Hoşgeldi prensesArkadaşlar sabah 9 buçukta ameliyattan çıktım. Epidural sezeryan oldum. Ameliyat esnasında bir ara midem bulandı sadece. O sırada da ilaç verdiler.bir süre sonra geçti. Yani ameliyattan gayet canlı ve dinc çıktım korkulacak bir şey yok. Şuan odadayim. Bebeğim yanımda çok tatlıAllah'ım sana ne kadar sukretsem azdır. Sütüm gelmedi mama verdik biz de şuan ameliyat yerim ağrıyor azıcık sadece. Ama çok güzel bir duygu. Benim diye mi bilmiyorum ama çok güzel bebegim
Ayyy kuzum çok sevindim gözün aydın oh maşallah size kuzuna saglıklı hayırlı bir ömür diliyorum bizlere de dua etArkadaşlar sabah 9 buçukta ameliyattan çıktım. Epidural sezeryan oldum. Ameliyat esnasında bir ara midem bulandı sadece. O sırada da ilaç verdiler.bir süre sonra geçti. Yani ameliyattan gayet canlı ve dinc çıktım korkulacak bir şey yok. Şuan odadayim. Bebeğim yanımda çok tatlıAllah'ım sana ne kadar sukretsem azdır. Sütüm gelmedi mama verdik biz de şuan ameliyat yerim ağrıyor azıcık sadece. Ama çok güzel bir duygu. Benim diye mi bilmiyorum ama çok güzel bebegim
siddeti nasil canim?Bugun 3. Gun benım canım
Artık alıştım canımilk zamanlar bağırsaklar içerde bı saga bı sola hareket ediyordu gurk gurk hareket gibi
yaa çok duygulandım hoşgelmiş prenses sağlıkla büyüsün ayağına taş değmesin inşallahArkadaşlar sabah 9 buçukta ameliyattan çıktım. Epidural sezeryan oldum. Ameliyat esnasında bir ara midem bulandı sadece. O sırada da ilaç verdiler.bir süre sonra geçti. Yani ameliyattan gayet canlı ve dinc çıktım korkulacak bir şey yok. Şuan odadayim. Bebeğim yanımda çok tatlıAllah'ım sana ne kadar sukretsem azdır. Sütüm gelmedi mama verdik biz de şuan ameliyat yerim ağrıyor azıcık sadece. Ama çok güzel bir duygu. Benim diye mi bilmiyorum ama çok güzel bebegim
Canimm hayirli olsun rabbim anali babali buyutsun insallahhArkadaşlar sabah 9 buçukta ameliyattan çıktım. Epidural sezeryan oldum. Ameliyat esnasında bir ara midem bulandı sadece. O sırada da ilaç verdiler.bir süre sonra geçti. Yani ameliyattan gayet canlı ve dinc çıktım korkulacak bir şey yok. Şuan odadayim. Bebeğim yanımda çok tatlıAllah'ım sana ne kadar sukretsem azdır. Sütüm gelmedi mama verdik biz de şuan ameliyat yerim ağrıyor azıcık sadece. Ama çok güzel bir duygu. Benim diye mi bilmiyorum ama çok güzel bebegim
canım onun hormonal bir sorunu vardı diye hatırlıyorum sütle ilgili ondan gelmiyor olabilirRabbim analı babalı büyütsün hayırlı ömür versin. Maşallah size. Epidural sen mi istedin hangisi daha iyi sezeryanda? Bi de süt gelmesi için göğüs üstüne sıcak bişeyler konuşuyormuş sırta da masaj bunları da deneyin canim.
Sırada senle ben varız bakalım hangimizinki önce olacakKizlar baska dogum icin tarih alan varmi
Arkadaşlar sabah 9 buçukta ameliyattan çıktım. Epidural sezeryan oldum. Ameliyat esnasında bir ara midem bulandı sadece. O sırada da ilaç verdiler.bir süre sonra geçti. Yani ameliyattan gayet canlı ve dinc çıktım korkulacak bir şey yok. Şuan odadayim. Bebeğim yanımda çok tatlıAllah'ım sana ne kadar sukretsem azdır. Sütüm gelmedi mama verdik biz de şuan ameliyat yerim ağrıyor azıcık sadece. Ama çok güzel bir duygu. Benim diye mi bilmiyorum ama çok güzel bebegim
Gözün aydın canımmArkadaşlar sabah 9 buçukta ameliyattan çıktım. Epidural sezeryan oldum. Ameliyat esnasında bir ara midem bulandı sadece. O sırada da ilaç verdiler.bir süre sonra geçti. Yani ameliyattan gayet canlı ve dinc çıktım korkulacak bir şey yok. Şuan odadayim. Bebeğim yanımda çok tatlıAllah'ım sana ne kadar sukretsem azdır. Sütüm gelmedi mama verdik biz de şuan ameliyat yerim ağrıyor azıcık sadece. Ama çok güzel bir duygu. Benim diye mi bilmiyorum ama çok güzel bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?