Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Olsun canim hakkinda hayirlisi böyleymis bebegin sağlıklı ya sukur onemli olan o simdi yaninda bol bol sev kokla
Çok şükür canım ama kendimi suçlu hissediyorum bazen içerde kaldığı bir gün bile onun sağlığına yararına olacakti diye ama Allah her şeyi en güzeli ile kararliyor.Darisi size olsun inşallah miss kokularla dolar odanızın eviniz

Arkadaşlar sabah 9 buçukta ameliyattan çıktım. Epidural sezeryan oldum. Ameliyat esnasında bir ara midem bulandı sadece. O sırada da ilaç verdiler.bir süre sonra geçti. Yani ameliyattan gayet canlı ve dinc çıktım korkulacak bir şey yok. Şuan odadayim. Bebeğim yanımda çok tatlı Allah'ım sana ne kadar sukretsem azdır. Sütüm gelmedi mama verdik biz de şuan ameliyat yerim ağrıyor azıcık sadece. Ama çok güzel bir duygu. Benim diye mi bilmiyorum ama çok güzel bebegim

Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı ömür versin. Maşallah size. Epidural sen mi istedin hangisi daha iyi sezeryanda? Bi de süt gelmesi için göğüs üstüne sıcak bişeyler konuşuyormuş sırta da masaj bunları da deneyin canim.

Cok şükür canim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşallah

Hoşgeldin güzel kız masallah

Hoşgeldi prenses gözün aydın canım. Çok şükür kazasız belasız kurtuldun her bebek güzeldir ama senin olduğu için sana ayrı bir güzeldir. Kargaya demişler şu peyniri al karşıda duran yavru kuşlardan en güzel olanının ağzına ver. götürüp kendi yavrusunun ağzına bırakmış. Evlattan daha tatlısı yok diyorlar iki hafta sonra inşallah bende tadacağım sütün gelir canım doktorun gelmeme ihtimalini söylemişti onun için stres oluşturma. Geleceği varsa da stres önüne geçer. Bir şeycik olmaz mamalar anne sütüne yakın oluyor artık.

Ayyy kuzum çok sevindim gözün aydın oh maşallah size kuzuna saglıklı hayırlı bir ömür diliyorum bizlere de dua et

yaa çok duygulandım hoşgelmiş prenses sağlıkla büyüsün ayağına taş değmesin inşallah

Canimm hayirli olsun rabbim anali babali buyutsun insallahh oh ne guzel prensesine kavustun

canım onun hormonal bir sorunu vardı diye hatırlıyorum sütle ilgili ondan gelmiyor olabilir

Kızlar bugün çalışabilir raporu aldım çoğul gebelik için 35 haftaya kadar veriliyormuş yasal olarak 2 hafta erken doğacağı için 3 hafta önceden izne çıkarıyor. Gerçi Çoğunuz benden önde ama bilginiz olsun diye yazayım dedim

Kizlar baska dogum icin tarih alan varmi
Sırada senle ben varız bakalım hangimizinki önce olacak 15 Haziran dı sonra doktor bir hafta daha atarız gibi dedi 22 ye kaydık tabi kuşlar bir çılgınlık yapmazsa pazartesi artık netleşir benimki. 35+2 olmuş olacaklar.

Gözün aydın canımm ne guzel kokuyordur şimdi kuzun bol bol emzir sütünde gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…