• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben doğum sonrası için önü düğmeli ferah uçuş uçuş rahat elbiseler bakmaya başladım. Buralar sıcak ve bebek doğduktan sonra paspal gezmek istemiyorum artık, çok bunaldım 😅🙄
Tesettür elbise alan Var mi internetten?? Ben sefa Merve den alışveriş yaparım ama emzirmek için fazla seçenek yok bildiğiniz güvenilir site. Var mi?

Ben doğum sonrası için önü düğmeli ferah uçuş uçuş rahat elbiseler bakmaya başladım. Buralar sıcak ve bebek doğduktan sonra paspal gezmek istemiyorum artık, çok bunaldım 😅🙄
Tesettür elbise alan Var mi internetten?? Ben sefa Merve den alışveriş yaparım ama emzirmek için fazla seçenek yok bildiğiniz güvenilir site. Var mi?
Bende senin gibi düşünüyorum doğum sonrası salmak istemiyorum. Ben önce bir önümü görmek istiyorum yani kaç kilo gideceğini 😂😂😂 ben İnternetten alamıyorum yani mağazada bedenim zor bulunur. Biraz toparlandıktan sonra çarşıya çıkacağım. Alırsanız öncesinde buraya atın bakalım bizde. Topuklu ayakkabılarımı çok özledim 😂😂😂

Canım bende doğum sonrasi hastane cekimi yaptirabilirsem eger yasak yoksa beyaz elbise almak istiyorum hem o elbiseyle son haftalarimda da bi cekim yaptrmak istiyorum hemde mevlidimiz olursa insallah onda da giymek istiyorum kontrolde konusup hastaneyle bakicam ama netten alamam cunku aşırı kilo aldim bedeni tutturamam

Çokta arayı açmasınlar tembih et canım ben oğlana ediyordum benimde oğlan öndeydi haha anneyi dinledi kızçemi beklemişti en son 😂😂😂😂 birlikte önden gitmeleri sorun olmaz zaten ikisi birlikte gidiyor 😂😂 çok şükür çok canım ya vallahi kan kustum kızılcık şerbeti içtim lafı bizde çok meşhurdur. Bugünlere bin şükür 🙏
çok şükür kuzum söylüyorum ama bu bebikler pek analarını dinlemiyo gibi :KK48: öteki hareketten büyümüyodu bence o daha hareketli:KK48:

Bende senin gibi düşünüyorum doğum sonrası salmak istemiyorum. Ben önce bir önümü görmek istiyorum yani kaç kilo gideceğini 😂😂😂 ben İnternetten alamıyorum yani mağazada bedenim zor bulunur. Biraz toparlandıktan sonra çarşıya çıkacağım. Alırsanız öncesinde buraya atın bakalım bizde. Topuklu ayakkabılarımı çok özledim 😂😂😂

Topukluyu bende çok. Özledim ama uzun süredir giyemedim
İnan çocuklu. Olunca olmuyor 🙄😅kendileri serbest yürüyene kadar unutabilirsin 👠bunu.
Ben efil efil olursa kuşakli elbiseler almayı düşünüyorum, ben çok kilolu durmuyorum 🤷‍♀️ hala 5 6aylik diyorlar.

Canım bende doğum sonrasi hastane cekimi yaptirabilirsem eger yasak yoksa beyaz elbise almak istiyorum hem o elbiseyle son haftalarimda da bi cekim yaptrmak istiyorum hemde mevlidimiz olursa insallah onda da giymek istiyorum kontrolde konusup hastaneyle bakicam ama netten alamam cunku aşırı kilo aldim bedeni tutturamam

Ay ne güzel inşallah içinde hiç birsey kalmasın. Yazlıklar arasında kesin beyaz bir. Elbise bulursun eminim 😊

bence topukluları uzun bir süre unut artık :KK48:

bende modanisadan alıyodum önceden canım ama doğurana kadar almıycam sanırım:KK48: Bi bakalım ne kalıyo ne gidiyo. Fotoğraf çekimi için alırım belki bi tane beyaz elbise

Bende bakıyorum netten ama hamile elbiseleri abiye gibi öyle istemiyorum. Fotoğraf çekimi olursa hastanede lohusa takımımla yaptırabilirim canım. Yenidoğan çekimi için ayarladık ama fotoğrafçı aile çekimide yaptırcaz hastanede çekilmezse

Ay haklısın valla canım denk gelirsem yazarım bende. Bulursan sende haber verir canım

Ayakkabiler bu sekilde hanimlar 😁😁

Eklentiler

• 82323534_621572991922899_5481839234608128294_n.jpg
    82323534_621572991922899_5481839234608128294_n.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 38
Beyaz elbise benim de cok hosuma gidiyor terletmeyecek guzel yazlik elbise olsa dogumdan sonra ziyarete flan da giyilebilir. Bakmaya baslacam bulursaniz paylasin hanimlar

Ben instagramdan önü düğmeli diye bunu sipariş verdim ama daha gelmedi gelince kalitesini söylerim.pembesi olsa o rengini alırdım 😊 hem bayrama giyerim hem kalan şu süreçte giyerim alt geniş olduğundan her türlü giyilir😊

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-03-19-27-52.png
    Screenshot_2020-06-03-19-27-52.png
    553,7 KB · Görüntüleme: 37
Back