- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.581
Çarşamba günü rutin kontrole gitmiştim.Tansiyon ve gebelik zehirlenmesiyle hastaneye yatırıldım.Tansiyonum düşürülemedi 2 gün sonra suni sancı verildi ama bir türlü sancı gelmedi.Ertesi gün tekrar suni sacı denendi bu sferde olmayınca sezeryan oldumCanimmm hayirli olsun nasil olduu?
Gözün aydın canım Rabbim bebisine sağlık sıhhat versin. Normal doğum mu oldu? Erken doğum için nedenin neydi kuzumMerhaba kızlar bende oğluma kavuştum.4 gün önce kucağıma aldım çok şükür Rabbime .Zorlu anlar geçirdim ama hepsi geçti
Sorduğum sorunun cevabını aldım. Demek bebişin hayırlı vakti o zamanmış Rabbim sağlık sıhhat versin hem sana hem bebisineÇarşamba günü rutin kontrole gitmiştim.Tansiyon ve gebelik zehirlenmesiyle hastaneye yatırıldım.Tansiyonum düşürülemedi 2 gün sonra suni sancı verildi ama bir türlü sancı gelmedi.Ertesi gün tekrar suni sacı denendi bu sferde olmayınca sezeryan oldumYeni yeni toparlanmaya başlıyorum
Hayırlı olsun cnm gözün aydın. Darısı bizlere.Çarşamba günü rutin kontrole gitmiştim.Tansiyon ve gebelik zehirlenmesiyle hastaneye yatırıldım.Tansiyonum düşürülemedi 2 gün sonra suni sancı verildi ama bir türlü sancı gelmedi.Ertesi gün tekrar suni sacı denendi bu sferde olmayınca sezeryan oldumYeni yeni toparlanmaya başlıyorum
Yok canım o arkadaş değil. Onun ikizdi. O ikinci hesaptanda ban yedi. Fındık diye ikinci üyelik almıştı da. O da kapandı daha üyelik vermezler öylece kaldı sanırım.
Gözünaydın canim bebeğini saglicakla büyüt ınsallahÇarşamba günü rutin kontrole gitmiştim.Tansiyon ve gebelik zehirlenmesiyle hastaneye yatırıldım.Tansiyonum düşürülemedi 2 gün sonra suni sancı verildi ama bir türlü sancı gelmedi.Ertesi gün tekrar suni sacı denendi bu sferde olmayınca sezeryan oldumYeni yeni toparlanmaya başlıyorum
Ben de onu merak ediyordum aslında nerelerde ne yaptı diyeYok canım o arkadaş değil. Onun ikizdi. O ikinci hesaptanda ban yedi. Fındık diye ikinci üyelik almıştı da. O da kapandı daha üyelik vermezler öylece kaldı sanırım.
Hadi geçmiş olsun gözün aydın canımÇarşamba günü rutin kontrole gitmiştim.Tansiyon ve gebelik zehirlenmesiyle hastaneye yatırıldım.Tansiyonum düşürülemedi 2 gün sonra suni sancı verildi ama bir türlü sancı gelmedi.Ertesi gün tekrar suni sacı denendi bu sferde olmayınca sezeryan oldumYeni yeni toparlanmaya başlıyorum
Allah korumus canim yaaa cok sukur atlatmissin bebis nasil kac kilo dogduÇarşamba günü rutin kontrole gitmiştim.Tansiyon ve gebelik zehirlenmesiyle hastaneye yatırıldım.Tansiyonum düşürülemedi 2 gün sonra suni sancı verildi ama bir türlü sancı gelmedi.Ertesi gün tekrar suni sacı denendi bu sferde olmayınca sezeryan oldumYeni yeni toparlanmaya başlıyorum
Merhaba arkadaslar, bebeklerini kucaklarina alan arkadaşlara hayırlı olsun bekleyenlere kolaylıklar dilerim. Son bir haftadır tansiyonum yüksek çıkıyordu. Bu sabah kontrolüm vardı. Yarın Allahın izniyle 38+3 'te bebegime kavuşacağım. Dualarınızı beklerim. Dualarım sizlerle...
Sağlıkla gelsin canim yavrun Rabbim yardimciniz olsunMerhaba arkadaslar, bebeklerini kucaklarina alan arkadaşlara hayırlı olsun bekleyenlere kolaylıklar dilerim. Son bir haftadır tansiyonum yüksek çıkıyordu. Bu sabah kontrolüm vardı. Yarın Allahın izniyle 38+3 'te bebegime kavuşacağım. Dualarınızı beklerim. Dualarım sizlerle...
Yaa ne güzel olmuş odalarıNesir haber var mi acaba? Insallah prensesine kavusmusdur Bende kontrolden geldim Aylin 2000gr, Ayca 1800gr olmuslar. Simdi her hafta kontrolum olcakmis bide 33-34 hafta arasi ciger gelistirici yapacakmis. Saglik ocaginda son bir kac tahlil istedi onlari yaptiracam yaklastik doguma yavas yavas kizlar 2 tane buyuyen besik bir dolap almistim odam cok kucuk geldi nobetci tek kisilik yatagi cikarmak zorundayim galiba ve ilk aylarda bir besigi buyutup kendim yatarim diger besikte bebisler beraber yatar boyle bir cozum dusunduk.
Amin insallah hepimiz saglikla alalim bebislerimizi o kadar tedaviden sonra en cok biz hak ediyoruzYaa ne güzel olmuş odalarımaşallah prenseslere kiloları da çok iyi inşallah doğuma kadar da almaya devam ederler. Aylin & Ayça güzel olmuş ben de Beren&Berra düşünüyorum hayırlı sağlıklı gelsinler tüm bebişler inşallah.
Duvarların rengine bayıldım isimlerini sevsinler sizin ya çok minnoş olmuş canımNesir haber var mi acaba? Insallah prensesine kavusmusdur Bende kontrolden geldim Aylin 2000gr, Ayca 1800gr olmuslar. Simdi her hafta kontrolum olcakmis bide 33-34 hafta arasi ciger gelistirici yapacakmis. Saglik ocaginda son bir kac tahlil istedi onlari yaptiracam yaklastik doguma yavas yavas kizlar 2 tane buyuyen besik bir dolap almistim odam cok kucuk geldi nobetci tek kisilik yatagi cikarmak zorundayim galiba ve ilk aylarda bir besigi buyutup kendim yatarim diger besikte bebisler beraber yatar boyle bir cozum dusunduk.
Kuzum henüz sezeryan olmadım. Yarın olacağımNesir haber var mi acaba? Insallah prensesine kavusmusdur Bende kontrolden geldim Aylin 2000gr, Ayca 1800gr olmuslar. Simdi her hafta kontrolum olcakmis bide 33-34 hafta arasi ciger gelistirici yapacakmis. Saglik ocaginda son bir kac tahlil istedi onlari yaptiracam yaklastik doguma yavas yavas kizlar 2 tane buyuyen besik bir dolap almistim odam cok kucuk geldi nobetci tek kisilik yatagi cikarmak zorundayim galiba ve ilk aylarda bir besigi buyutup kendim yatarim diger besikte bebisler beraber yatar boyle bir cozum dusunduk.
vavv baya havalı bir kapı süsü olacakAmin insallah hepimiz saglikla alalim bebislerimizi o kadar tedaviden sonra en cok biz hak ediyoruzBeren@Berra da cok uyumlu cok guzel olmus cnm. Kizlara slogan 'Born together friends forever' seklinde kapi susleme dusunyorum.
Pazartesi randevum var eğer benimkiler bu haftada normal tek bebek gibi kilo almışlarsa tamamdır bilinki savaşçılar sonuna kadar ipin ucunu bırakmayacaklarYaa ne güzel olmuş odalarımaşallah prenseslere kiloları da çok iyi inşallah doğuma kadar da almaya devam ederler. Aylin & Ayça güzel olmuş ben de Beren&Berra düşünüyorum hayırlı sağlıklı gelsinler tüm bebişler inşallah.
Yarın ben de 38+5 sezeryan olacağım. İkimiz de bebisimize kavuşacağız. İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olurMerhaba arkadaslar, bebeklerini kucaklarina alan arkadaşlara hayırlı olsun bekleyenlere kolaylıklar dilerim. Son bir haftadır tansiyonum yüksek çıkıyordu. Bu sabah kontrolüm vardı. Yarın Allahın izniyle 38+3 'te bebegime kavuşacağım. Dualarınızı beklerim. Dualarım sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?