- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.361
yaa dün doktor 31 haftalık 1500 gr bir bebek paylaştı benim minişkolar bundandan küçük diye oturup ağladım biz bekleriz ayında gününde doğsun kuzularNesirciğim kuzum ben de bebeğime biran önce kavuşmak istiyorum ama bir yandan da içerde bekleyebildiği kadar beklesin babamız doğuma yetişsin istiyorum☺32. Haftamızın içindeyiz 33e az kaldı çok hızlı geçiyor haftalar Bakalım inşallah bugün doktor amcamız güzel şeyler söyler. Bugün hepimizin de kontrol günüymüş ne güzel tesadüf inşallah hep hayırlı haberler alırız kızlar
aynen tek doz yaptırmışsın zaten bende oda yok boşver Allah korusun deyip dua edelimAynen banada o seni sadece pasli çivi bıçak gibi seylerden korur dedi bizim ameliyathanelerimizdeki malzemelerimizde oyle birsey olmaz dedi ama Allaha emanetiz ya olacağın önüne de geçilmiyo zaten ikinci dozu artik o desede ben vurdurmam psikolojik midir nedir ara ara sancim oluyo ağrılarım artiyo aşı mi yapti diyorum
Hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum kendi bebisimi merak ettiğim kadar sizlerinkini de merak ediyorumYarın benim de kontrol günüm canım
Hayırlı güzel haberler ver sen de bize inşallah kuzum benim
Insallah canimHayırlı güzel haberler ver sen de bize inşallah kuzum benim
Ayy ınsallah hayirlisiyla o günlere ışınlanmak istiyorum
Ay canım sen de baya yaklaşmışsın sona 32. Haftadan sonra hızlı geçiyor zaman maşallah maşallahAyy ınsallah hayirlisiyla o günlere ışınlanmak istiyorum
Amin kuzum inşallah sizinkiler de sağlıkla zamanında gelir inşallah bana 36 dan sonra zaman geçmiyor geldi. Şu son hafta çıldırdımSağlıkla gelsin inşallah 30 a gelince zaman geçmiyomuş
Kuzum çok haklısın zamanında gelsin bebisler anne karnı her zaman daha iyiNesirciğim kuzum ben de bebeğime biran önce kavuşmak istiyorum ama bir yandan da içerde bekleyebildiği kadar beklesin babamız doğuma yetişsin istiyorum☺32. Haftamızın içindeyiz 33e az kaldı çok hızlı geçiyor haftalar Bakalım inşallah bugün doktor amcamız güzel şeyler söyler. Bugün hepimizin de kontrol günüymüş ne güzel tesadüf inşallah hep hayırlı haberler alırız kızlar
Aynen canim oğlumu zaten icerde zor tutuyo gibiyim sanki heran gelme havasinda ama ınsallah vaktini bekler sabirsiz kusAy canım sen de baya yaklaşmışsın sona 32. Haftadan sonra hızlı geçiyor zaman maşallah maşallah
Amin canım hepimiz iyi haberler alalım sağlıkla kavusalım inşallahHayırlı haberlerle gel inşallah kuzum kendi bebisimi merak ettiğim kadar sizlerinkini de merak ediyorum
Ya yerim o yayamazıAynen canim oğlumu zaten icerde zor tutuyo gibiyim sanki heran gelme havasinda ama ınsallah vaktini bekler sabirsiz kus
Gözün aydın canımKızlar ben muayeneden çıktım. Doktor bir sıkıntı yok dedi ama bebeğin fl değeri gerilemiş ben hesapladım da. Doktor bir şey demedi. O an soramadım geçen hafta 49,90 çıkıyordu boyu. Şimdi 49.05 çıkıyor. Neyse nst sonucumu gösterirken sorarım. Minyon yüzlü bir bebiş geliyor dedianasına çekmiş diyecektim kilosu 3360 çıktı. 4 Haziran sabah 7 de yatış yapacağım en geç 9.30 gibi ameliyat olurmuşum. Bir de epidural anestezi olacaksın dedi
Canimm gozun aydin kilosu cok iyi maasallh sen boyuna takilma arkdsimin en son 49 cikmisti bugun dogum ypti boyu 55 cmKızlar ben muayeneden çıktım. Doktor bir sıkıntı yok dedi ama bebeğin fl değeri gerilemiş ben hesapladım da. Doktor bir şey demedi. O an soramadım geçen hafta 49,90 çıkıyordu boyu. Şimdi 49.05 çıkıyor. Neyse nst sonucumu gösterirken sorarım. Minyon yüzlü bir bebiş geliyor dedianasına çekmiş diyecektim kilosu 3360 çıktı. 4 Haziran sabah 7 de yatış yapacağım en geç 9.30 gibi ameliyat olurmuşum. Bir de epidural anestezi olacaksın dedi
Maşallah kuzuya boşver artık sorgulama hiçbişey i kokusunu içine çekeceğini düşün hayırla gelsinKızlar ben muayeneden çıktım. Doktor bir sıkıntı yok dedi ama bebeğin fl değeri gerilemiş ben hesapladım da. Doktor bir şey demedi. O an soramadım geçen hafta 49,90 çıkıyordu boyu. Şimdi 49.05 çıkıyor. Neyse nst sonucumu gösterirken sorarım. Minyon yüzlü bir bebiş geliyor dedianasına çekmiş diyecektim kilosu 3360 çıktı. 4 Haziran sabah 7 de yatış yapacağım en geç 9.30 gibi ameliyat olurmuşum. Bir de epidural anestezi olacaksın dedi
Sağolasın kuzum Allah razı olsunGözün aydın canımaz bir zaman kaldı minnoş kızla buluşmaya. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Şaka yapıyorsun oy maşallahCanimm gozun aydin kilosu cok iyi maasallh sen boyuna takilma arkdsimin en son 49 cikmisti bugun dogum ypti boyu 55 cm
Haklısın canım şükürler olsunMaşallah kuzuya boşver artık sorgulama hiçbişey i kokusunu içine çekeceğini düşün hayırla gelsin
Maşallah canim kilosu boyu cok guzelKızlar ben muayeneden çıktım. Doktor bir sıkıntı yok dedi ama bebeğin fl değeri gerilemiş ben hesapladım da. Doktor bir şey demedi. O an soramadım geçen hafta 49,90 çıkıyordu boyu. Şimdi 49.05 çıkıyor. Neyse nst sonucumu gösterirken sorarım. Minyon yüzlü bir bebiş geliyor dedianasına çekmiş diyecektim kilosu 3360 çıktı. 4 Haziran sabah 7 de yatış yapacağım en geç 9.30 gibi ameliyat olurmuşum. Bir de epidural anestezi olacaksın dedi
Aaa öyle mi canım sen de benzer şey yaşamissin demek. Gerçi doğru diyorsun ultrasonda bebek kilosuna bile givenmemek gerekiyor doğarken farklı çıkabiliyormusMaşallah canim kilosu boyu cok guzelfl değeri gerilememistir belki yanlis ölçüm olmustur bi öncekinde benimde oglum her defasinda uzun cikiyodu haftasindan ama son kontrolde kisa geldi doktora sut urunu bol tuket dedi bence olcumlerde yanılma oluyo haftaya bugun kuzun yaninda ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?