- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.281
Beni biri senin imza haftana ışınlasa diyorum sayıyorum sayıyorum hep 4 hafta var hiç ilerleme yok gibiHele benim sezeryan tarihi belli olduktan sonra zaman geçmek bilmiyor. Canım sıkılıyor evde
Bizim doktor 37 den sonraya bekletmiyoruz pek ikizleri dedi dur bakalım kaça kadar gitcez çatlaya patlayaBeni biri senin imza haftana ışınlasa diyorum sayıyorum sayıyorum hep 4 hafta var hiç ilerleme yok gibi38 Kayseri plakası görsem bin şükür rabbime
Sayılı gün çabuk geçer canım inşallah sbaır ne kaldı kiHele benim sezeryan tarihi belli olduktan sonra zaman geçmek bilmiyor. Canım sıkılıyor evde
Benimki en son 37 yi çıkarırız dedi. hani olmuşken 38+0 olsa diyorum işte o zaman yine 4 hafta hiç geçmemiş oluyorBizim doktor 37 den sonraya bekletmiyoruz pek ikizleri dedi dur bakalım kaça kadar gitcez çatlaya patlaya
Kaçırdım ben heralde belli oldu mu senin tam tarih?Hele benim sezeryan tarihi belli olduktan sonra zaman geçmek bilmiyor. Canım sıkılıyor evde
Doğrudur canım benim bu zamana kadar bir sıkıntım olmamıstı şükür. Enfeksiyon için tedavi görüyor musun?Canim benim ilk zamanlar cok zor geçmişti o yuzden o zmanlara özlem yok şuan ki en büyük sıkıntim devamli wc ihtiyacı enfeksiyonda var ondan galiba
Ay beni güldürdün Rabbim de seni güldürsünBeni biri senin imza haftana ışınlasa diyorum sayıyorum sayıyorum hep 4 hafta var hiç ilerleme yok gibi38 Kayseri plakası görsem bin şükür rabbime
Evet canım sen görmedin demekKaçırdım ben heralde belli oldu mu senin tam tarih?
Ah ah sanki şu son günler geçmiyor koca 8 ay geçti son haftalar geçmek bilmiyor. Kızıma kavusmama son 9 gün kaldıSayılı gün çabuk geçer canım inşallah sbaır ne kaldı ki
Ay senin ne guzel belli benimki belli degil cok kotuymus heran geldi gelcek dye bekliyorumHele benim sezeryan tarihi belli olduktan sonra zaman geçmek bilmiyor. Canım sıkılıyor evde
Gordum canm en basindan beri araliklarla tek kullanimlik suya katilip icilen antibiyotik ictim 4 kere falan 2 kutu da aralikla yine antibiyotik hap kullandim ama gecmiyo bi azalip artiyo doguma kadar boyle gidicek gibiDoğrudur canım benim bu zamana kadar bir sıkıntım olmamıstı şükür. Enfeksiyon için tedavi görüyor musun?
Kız evet bakarsın sen de bize sürpriz yapıp benden önce dogurursunAy senin ne guzel belli benimki belli degil cok kotuymus heran geldi gelcek dye bekliyorum
Ay cok heycanli canim ama keske benimkide seninki gbi belli olsaydiKız evet bakarsın sen de bize sürpriz yapıp benden önce dogurursunevet sizinki baya farklı ne zaman geleceği belli değil yerim onları ya
Yok canım kayserili değilim sadece şu ara plaka numarasına odaklıyımAy beni güldürdün Rabbim de seni güldürsünooo Kayserili misin? Benim eşim Kayserili ben Karadeniz kızı. Severim Kayserillieri ya ben de milletin takviminde 38, 39 görürdüm de benim takvimim ne zaman ilerleyecek derdim ey gidi şimdi ilerledikçe ilerlemesini istiyoruz
Sen normal doğum mu yapacaksın? Neden bilmiyorum ama içimdeki his topikte sadeceAy cok heycanli canim ama keske benimkide seninki gbi belli olsaydi
Anammm sağlıkla kavusun ınsallahEvet canım sen görmedin demek4 hazirana sezeryan tarihi verdi doktorum 36. Haftada gittiğimde cuma günü son kontrolüme gideceğim ondan sonraki hafta hoppp kızım gelecek inşallah
Gebe degılken acaba bana da nasip olur mu diyordum cok sukur nasıp olduYok canım kayserili değilim sadece şu ara plaka numarasına odaklıyımbende sizin takvime bakıp duruyorum çok şükür baka baka 34 e geldik
Vucut bir kere aldı mı bırakmıyor enfeksıyonu ya Allah yardımcın olsun.Gordum canm en basindan beri araliklarla tek kullanimlik suya katilip icilen antibiyotik ictim 4 kere falan 2 kutu da aralikla yine antibiyotik hap kullandim ama gecmiyo bi azalip artiyo doguma kadar boyle gidicek gibi
Öyle deme kız nasipse bende istiyorum normal doğumSen normal doğum mu yapacaksın? Neden bilmiyorum ama içimdeki his topikte sadeceKardiyakarrest90 normal doğum yapacak diyor
Merhabalar her zaman girip bakmaya fırsatım olamıyor artık arada gelebiliyorum sizleri merak ettiğim için.ben lansinoh göğüs kremi almıştım bir kaç hafta öncede duştan sonra kullanmaya başlamıştım.emiyor çok şükür.krem silinmeden de kullanılabildiği icinn tercih etmiştim.dun kullandım ama kızım ememedi ağzından kaydı silmek zorunda kaldım.Acı ilk zamanlar çok oldu arada da oluyor ama benim gözlemlerime göre bebeğin ucu doğru kavramasiyla acı oluşmuyor.eger doğru kavrayamiyorsa çok acı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?