Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Beni biri senin imza haftana ışınlasa diyorum sayıyorum sayıyorum hep 4 hafta var hiç ilerleme yok gibi 38 Kayseri plakası görsem bin şükür rabbime
Bizim doktor 37 den sonraya bekletmiyoruz pek ikizleri dedi dur bakalım kaça kadar gitcez çatlaya patlaya

Bizim doktor 37 den sonraya bekletmiyoruz pek ikizleri dedi dur bakalım kaça kadar gitcez çatlaya patlaya
Benimki en son 37 yi çıkarırız dedi. hani olmuşken 38+0 olsa diyorum işte o zaman yine 4 hafta hiç geçmemiş oluyor en hayırlı zamanda gelsinler rabbim eyler eylerse güzel eyler

Canim benim ilk zamanlar cok zor geçmişti o yuzden o zmanlara özlem yok şuan ki en büyük sıkıntim devamli wc ihtiyacı enfeksiyonda var ondan galiba
Doğrudur canım benim bu zamana kadar bir sıkıntım olmamıstı şükür. Enfeksiyon için tedavi görüyor musun?

Beni biri senin imza haftana ışınlasa diyorum sayıyorum sayıyorum hep 4 hafta var hiç ilerleme yok gibi 38 Kayseri plakası görsem bin şükür rabbime
Ay beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün ooo Kayserili misin? Benim eşim Kayserili ben Karadeniz kızı. Severim Kayserillieri ya ben de milletin takviminde 38, 39 görürdüm de benim takvimim ne zaman ilerleyecek derdim ey gidi şimdi ilerledikçe ilerlemesini istiyoruz

Doğrudur canım benim bu zamana kadar bir sıkıntım olmamıstı şükür. Enfeksiyon için tedavi görüyor musun?
Gordum canm en basindan beri araliklarla tek kullanimlik suya katilip icilen antibiyotik ictim 4 kere falan 2 kutu da aralikla yine antibiyotik hap kullandim ama gecmiyo bi azalip artiyo doguma kadar boyle gidicek gibi

Yok canım kayserili değilim sadece şu ara plaka numarasına odaklıyım bende sizin takvime bakıp duruyorum çok şükür baka baka 34 e geldik

Yok canım kayserili değilim sadece şu ara plaka numarasına odaklıyım bende sizin takvime bakıp duruyorum çok şükür baka baka 34 e geldik
Gebe degılken acaba bana da nasip olur mu diyordum cok sukur nasıp oldu Sonra 20 li 30 lu haftalarda ki takvımlere denk geldikçe bende görebilecek miyim derdim şimdi de doğum için bekliyoruz bana hiç geçmiyor şu günler

Gordum canm en basindan beri araliklarla tek kullanimlik suya katilip icilen antibiyotik ictim 4 kere falan 2 kutu da aralikla yine antibiyotik hap kullandim ama gecmiyo bi azalip artiyo doguma kadar boyle gidicek gibi
Vucut bir kere aldı mı bırakmıyor enfeksıyonu ya Allah yardımcın olsun.

Jhulia canım nasılsın nasıl gidiyor bebişle emziriyor musun? Ağrı oldu mu sende?
Merhabalar her zaman girip bakmaya fırsatım olamıyor artık arada gelebiliyorum sizleri merak ettiğim için.ben lansinoh göğüs kremi almıştım bir kaç hafta öncede duştan sonra kullanmaya başlamıştım.emiyor çok şükür.krem silinmeden de kullanılabildiği icinn tercih etmiştim.dun kullandım ama kızım ememedi ağzından kaydı silmek zorunda kaldım.Acı ilk zamanlar çok oldu arada da oluyor ama benim gözlemlerime göre bebeğin ucu doğru kavramasiyla acı oluşmuyor.eger doğru kavrayamiyorsa çok acı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…