- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.101
Canim hic takma benim bebegim hep onde gitti iki haftaYa kızlar kontrole gittim de bebek iki hafta önde dedi 35 haftalık 2200 görünüyo şu an bu bana dert oldu geçen ay böyle bişey yoktu
Kardiyakarrest90 canım senin doktor neye göre öyle dedi acaba? Benim 35+6 da 3060 kilosu doktorum gülerek sadece bebeğin iri olacak dedi. Bunu bir sorun olarak dile getirmedi. Bence üzülecek bir durum yok senin için Rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin
ayy sona doğru yaklaşıyoruz inşallah sağlıkla gelsin hepsideBende kontroldan geldim kizlar bugun 29+6 rapor yarin verecekmis bir gun once bile veremiyormus yarin esimi gondercem35.haftaya kadar calisabilir verecekmis ve gerekli gordugu zaman calisamaz seklinde cevirebilirmis . Bebislerim iyiler bir tanesi onden gidyor hep oyledi zaten 1713gram, digeri tam haftasinda dedi 1377gram. Pozison olarak da iri olanin kafasi asagida, digerin kafasi yukarda yani yin yang seklindeler . Ciger gelistirici igne rutin olarak yapmiyorlarmis etkisi 2 hafta gecerliyimis ve gerekli gorurse ancak yapiyoruz yoksa tekrar tekrar yaptirmis olcaksin dedi. 32.hafta sonraki kontrol ve ondan sonra her hafta olcakmis. Coraspin 31. haftadan birakabilirsin dedi. Hayirlisi olsun insallah cok duygulandim
Maşallah canım bebişlerine. Hayırlı uğurlu olsun 30 lu haftalara birini daha girmiş olarak görmenin mutluluğunu yaşıyoruzBende kontroldan geldim kizlar bugun 29+6 rapor yarin verecekmis bir gun once bile veremiyormus yarin esimi gondercem35.haftaya kadar calisabilir verecekmis ve gerekli gordugu zaman calisamaz seklinde cevirebilirmis . Bebislerim iyiler bir tanesi onden gidyor hep oyledi zaten 1713gram, digeri tam haftasinda dedi 1377gram. Pozison olarak da iri olanin kafasi asagida, digerin kafasi yukarda yani yin yang seklindeler . Ciger gelistirici igne rutin olarak yapmiyorlarmis etkisi 2 hafta gecerliyimis ve gerekli gorurse ancak yapiyoruz yoksa tekrar tekrar yaptirmis olcaksin dedi. 32.hafta sonraki kontrol ve ondan sonra her hafta olcakmis. Coraspin 31. haftadan birakabilirsin dedi. Hayirlisi olsun insallah cok duygulandim
Kesinlikle katılıyorum ikiz bebislerin aynı anda gelişmesi gerekiyor. Ama seninki tek istediği kadar büyüyebilirKardiyakarrest90 bence de ilerde giden bebek bir sorun degil cnm yani ikizlerde belki arasi cok acilmamali ama seninki tek bebek iyi besleniyor demek ki
Ya yerim onları inşallah birbirlerine yetişirler gelişimde kuzum. Maşallah nazar değmesin ikiz olmasına rağmen gelişimleri çok iyi. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebisleriniBende kontroldan geldim kizlar bugun 29+6 rapor yarin verecekmis bir gun once bile veremiyormus yarin esimi gondercem35.haftaya kadar calisabilir verecekmis ve gerekli gordugu zaman calisamaz seklinde cevirebilirmis . Bebislerim iyiler bir tanesi onden gidyor hep oyledi zaten 1713gram, digeri tam haftasinda dedi 1377gram. Pozison olarak da iri olanin kafasi asagida, digerin kafasi yukarda yani yin yang seklindeler . Ciger gelistirici igne rutin olarak yapmiyorlarmis etkisi 2 hafta gecerliyimis ve gerekli gorurse ancak yapiyoruz yoksa tekrar tekrar yaptirmis olcaksin dedi. 32.hafta sonraki kontrol ve ondan sonra her hafta olcakmis. Coraspin 31. haftadan birakabilirsin dedi. Hayirlisi olsun insallah cok duygulandim
Bizim bebişler seçilmiş bebiş teyzesi inşallah hepsi çok sağlıklı, zeki, çok tatlı bebiş olacaklar. Ünlüler para verip tedavi oluyorlar ki en iyi kalitede sperm ile yumurta birleşsin çocukları sağlıklı ve zeki doğsun diyeYa yerim onları inşallah birbirlerine yetişirler gelişimde kuzum. Maşallah nazar değmesin ikiz olmasına rağmen gelişimleri çok iyi. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebislerini
Ay olmaz inşallah ya, ciddiye alıyorum bu konuyu evet şakası yok. Ayyy Allah korusunBi yazıda gebelik diyabeti çılan kadınların ilerde %80 diyabeti olabileceği yazıyor yine dikkat et canım sen nolur nolmaz inşallah olmaz
Allah korusun canım gebe bir çocuk doktoru takip ediyorum o kadınında ailesinde hiç yokmuş ve zayıf olmasına rağmen diyabet çıkmış. En azından artık anlaşılıyorda önlemi var hiç canını sıkma bunun içinAy olmaz inşallah ya, ciddiye alıyorum bu konuyu evet şakası yok. Ayyy Allah korusun
lcw den ben bi kere outlet denk geldi 30 lirayamı ne almıştım nevresim takımınıSagol kizlar iyiki varsiniz kontrolden gelir gelmez size yazmak istiyorumBu haftalarda omega ve kalsiyum eksik etmiyelim canlar. Gunde 2 adet ceviz ve 1 bardak sut yada yogurt icmeyi gayret gosteriyom hersey bebislerimiz icin cok sukur bu gunlere geldik. Yesil anneden deterjan ve yumusaticilari geldi artik yavas yavas yikamaya baslayacam. Lcden nevresim takim aldim orasi daha uygun geldi 2 tane olunca da malum . Karacada ispanyol batteniye 50% indirim yapmis 100liraya 2tane aldim bakalim ne zaman gelcek. Isterseniz sizde bir bakin
Ya ne güzel eşyaları görünce nasıl duygulancaksın acaba? Bende sabirsizlikla eşya bekliyorum odamızı boyadık hazır :)lcw den ben bi kere outlet denk geldi 30 lirayamı ne almıştım nevresim takımınıbende yeşil annenin babys green lerinden aldım ama denemedim daha 1 haziranda eşyalarımız gelcek kısmetse o zaman yıkıycam
Ne bileyim ben de ona şaşırdım kilosu fazla da değil bence öyle çok. İlerde deyince ben de 3 kilo oldu heralde demiştim. Sadece Ayrıntılı falan deyince aklım karıştı acaba kafasında falan bişey var da göremediler mi diye. Hayırlısı artıkKardiyakarrest90 canım senin doktor neye göre öyle dedi acaba? Benim 35+6 da 3060 kilosu doktorum gülerek sadece bebeğin iri olacak dedi. Bunu bir sorun olarak dile getirmedi. Bence üzülecek bir durum yok senin için Rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin
inşallah canımm boyacı var şimdi evde bizim evin tamamı boyanıyor baya tadilat falan Allaha emanet ev bende çocuklarımı aldım anneme geldimYa ne güzel eşyaları görünce nasıl duygulancaksın acaba? Bende sabirsizlikla eşya bekliyorum odamızı boyadık hazır :)
Inşallah Hazıran'da çok geç kalmadan gelir
Ya evet sorma sorma benim embriyolar arasında tek tutunan bebiş. Baya iradeli dirençli çıktı kızım. Bizim güçlü bebislerimiz sıkı sıkı tutundular bizeBizim bebişler seçilmiş bebiş teyzesi inşallah hepsi çok sağlıklı, zeki, çok tatlı bebiş olacaklar. Ünlüler para verip tedavi oluyorlar ki en iyi kalitede sperm ile yumurta birleşsin çocukları sağlıklı ve zeki doğsun diyetabi onlar genetik tarama da yaptırıyorlar
Aynen canim benimkide oyle sayilir iki tedavi 13 embriyo 3 tane kaldi embriyomuz ve doktorum elimzdekilrri bitiricegiz artik belliki cok kaliteli degiller demisti digerleri tutmayinca ama benim oğlusum Rabbiminde izniyle annesini sıkı sıkı tutundu cok şükürYa evet sorma sorma benim embriyolar arasında tek tutunan bebiş. Baya iradeli dirençli çıktı kızım. Bizim güçlü bebislerimiz sıkı sıkı tutundular bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?