Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim Allah yardimcin olsun insallah bu mubarek gecenin yuzusuyu hurmetine saglikla bebegini kucagina alirsin

Canim rahme yapisik olup olmadigini emarda goruyorlr benim duzelmesydi eger perinatologum emar cekickti ama cok sukur duzeldi

Heralde benim bir sezeryanı. Olduğu için bu ihtimal daha. Yüksel anladığım kadarıyla
Evet sezaryen riski artiryor ama hic belli olmaz yer gok dua ustune canim benim baslrda hic normal dogum sansim yoktu simdi normal bekliyorum insallah o yuzden rabbime guven hic stres yapma

Canım korkma inşallah Allah yardımcımız olsun ❤

Allah yardımcın olsun canim inşallah sağlıkla sihhatle vaktinde gelir dualarim seninle ❤

Kızlar bizim Minnaklar ikiyken dört oldular
Onlara da yapcan annelik mecbur geçen yıl iki tane de ben büyüttüm hiç dokunmadık dokununca anne yumurtaya oturmazmış. Bakıp dua ederdim Allahım ugur olsun benim yuvana da yavru konsun diye büyüttük uçtular benim kuşum da yolda bin şükür

Bu mübarek gecede hepimiz tastamam sıkıntısız kucagımıza alalım evlatlarımızı. Allah sıkıntıdan çıkarsın seni de inşallah iyi olacak lütfen inan

Bu mübarek gecede hepimiz tastamam sıkıntısız kucagımıza alalım evlatlarımızı. Allah sıkıntıdan çıkarsın seni de inşallah iyi olacak lütfen inan
Benim de aşağıda hala ama tamamen kapamıyor dedi rahat ol diyor baş aşagı da dönmüş benimki Allah a sıgınalım iyi düşünelim inşallah

Allah'ın izniyle bir şey olmayacak kuzum. Doktorlar hep en kötüsünü diyorlar ama her şey güzel oluyor. Stres yapıp bebişi üzme. Bugün kadir gecesi bol bol dua edeceğim sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…