- 11 Nisan 2019
- 485
- 510
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.821
Allah yardımcın olsun canım ferah ol inşallahKızlar hastanedeyim ben. Güzel dualarınıza ihtiyacım var. Dünden beri karnım sertleşiyordu bebişin de hareketleri azalınca geldık. Sancım cıktı ciger gelıstırıcı yapıldı tekrar muayene olucam
Cok saol canım Allah razı olsunCanım benim ya bugün hiç giremedim evi temizledik şimdi gördüm. Merak etme 33. İçindeyiz sancın çok bile olsa 5 hafta ilaç ile durdururlar. Haftası geride olanların bile önüne geçiliyor. Tostos oğlan duracak daha zamanı var. Çok dua edeceğim senin için
Saol canımAllah yardımcın olsun canım ferah ol inşallah
Öyle canım önceliğim iyi olmasızuzu3838 dualarım seninle. Bebek iyi olsunda hiç takma kafana erken gelmesini, iğne de yapildiysa inşallah daha durur içeride
Öyle canım önceliğim iyi olmasıHareket etsin yüreğim ferahlasın bekler inşallah birazcıkda
Banada ciger gelistirici yaplmsti canim 24 saat aryla iki doz. 1 cm acilmam vrda daha fazla olmadi sukur. Progesteron igne haftada bir gunde iki fitil baslmstik canim igneyi bu hafta kestik fitilide haftaya kescez. Sancim hic cikmamsti canim arada yalanci sanci oluyorÖyle canım ya inşAcılmam yok şükür. Ciğer geliştirici dışında bişey yapılmadı canım senin nasıl olmustu şuan sancın var mı mesela
Suyu iyiydi cok sukur 2 kilo olmus. Suan hala devam ediyor sertleşiyor 10-15 sanıye sonra gevsiyorSuyu için ne dedi doktor? Bide karnının sertliği duruyor mu hala?
Banada ciger gelistirici yaplmsti canim 24 saat aryla iki doz. 1 cm acilmam vrda daha fazla olmadi sukur. Progesteron igne haftada bir gunde iki fitil baslmstik canim igneyi bu hafta kestik fitilide haftaya kescez. Sancim hic cikmamsti canim arada yalanci sanci oluyor
Aynen canim bol bol yatmk iyi gdliyor bide progesteron cok etkili tabii herseyden once dualarEvet aklıma sen geldin şimdi çok daha erken çıktı ama çok şükür 35 i gördünüz.
Celeston mu yapildi canim?29+4 iken ciğer geliştirici iğneyi sabah 2 akşam 2 vurdumherkesde 24 saat arayla demiş. Benim ki niye böyle oldu, ben anlamadım.
Suyu iyiydi cok sukur 2 kilo olmus. Suan hala devam ediyor sertleşiyor 10-15 sanıye sonra gevsiyor
benim dr da aynı senin gibi 12 saat arayla dedi 30 haftada yapılacak benimde29+4 iken ciğer geliştirici iğneyi sabah 2 akşam 2 vurdumherkesde 24 saat arayla demiş. Benim ki niye böyle oldu, ben anlamadım.
Celeston mu yapildi canim?
Cok sukur canim kilosuda iyi. Sanci icin ilac verdimi?Suyu iyiydi cok sukur 2 kilo olmus. Suan hala devam ediyor sertleşiyor 10-15 sanıye sonra gevsiyor
benim dr da aynı senin gibi 12 saat arayla dedi 30 haftada yapılacak benimde
Celeston 24 saat aryla iki doz ama bi ilac daha var o senin dedigin gbi ypliyor adini hatrliyamdimGaliba oydu.
Anlıyorsun canım o kasılmayı ya. Normalin dışında bişey. Birden geliyor içerdede hissediyorsun onu zaten 10-15 sanıye sonra gecıyor. Benim kasık agrım fılan hıc olmadı hala da yok. Ama dedıgın gibi dönerken filan sızı oluyorduBu sertlik nasıl bir şey. Benim öğrendiğim aydan sert bende sertleşme sancı yani olsa tövbe anlamam. Göbeğim şuan yuvarlak ve sert.Benimde iki gündür alt karın ağrısı var. Karın ağrısı hep ve hep normal dedi doktor. Pelvik kasları oradaymış sanırım onlar gerildi. Ağrıda değil sızı oluyor. Oturunca kalınca, sağa sola yatakta dönünce. Herhangi bir şeyle temas etmese sızı yok. Peçete koydum bir yere değmedi çok rahatladım. Çarşamba günü soracağım.
Celeston 24 saat aryla iki doz ama bi ilac daha var o senin dedigin gbi ypliyor adini hatrliyamdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?