Aynen taktir Allah’ın artık canım. Benim hafiften mide bulantım var şuanAynen ya valla çok iyi oldu diğer testlerini orta ve düşük çıkardı 28 dede yumurtlama 29 da çatlama olmuş.allahtan değerlendirmelerim uygun oldu.saldim artık yok değerlendirme filan birkaç gün.huzura ermek istiyorum
İnşallah bebistendir yaAynen taktir Allah’ın artık canım. Benim hafiften mide bulantım var şuan
Ay bilmiyorum ama bu kadar da erken olur mu ki kızım da 6. Haftada başlamıştıİnşallah bebistendir ya
sdaak canim bat tarihi değişti.13 haziran oldu.
Yardımımım olduysa memnun kaldıysanız ne mutlu bana
Benimde kimyasal gebelik de öyleydi canım reglime 2 hafta kala sırtımdan ağrı bir başladı vucüdüm heryerim döküldü resmen belim kasıklarım 2 hafta boyunca perttim bende hatta imkansız dedim bu kadar erken nasıl belli olacak ama sağlıksız gebeliklerde böyle çok çok erkenden başlıyor herhalde genelleme de yapmayayım ama benim tecrübe ettiğim buyduŞuan vücudun değişme ugruyorsa olabilir düşük yaptığım zaman ben bildiğin canlı cenazeydim bilmiyordum hamile olduğumu tabi ilişkinin 2. Gününden sonra bildiğin varya dedim canım çıkacak kusma halsizlik eklem ağrıları ne ararsan vardi
AyyyAynen taktir Allah’ın artık canım. Benim hafiften mide bulantım var şuan
İnşallah takıp et canım ovulasyon dan emın deglsen daha garanti olurBenim de ayaklarımın altı yanmaya başladı ya ellerim de öylee. Bende regl olursam hemen sipariş vericem arkadaşın dediğinden, çok çok uyguna geliyor öyle
Günaydın canım çatlatma iğnesinden kaç gün sonra belli oluyor yani belki negatif olması yanlış sonuç olabilir mi acabaKizlar günaydın. Çatlatma ignesinin 14. Gunu bat a 3 gun kaldi. Erken gebelik testi yaptim sabah. Tertemiz negatif.
Regl gelmeden umut kesilmez ama yoksa da diğer aya inşallah güzel haber alalımGünaydın kızlarr dün çok yoğun bir gündü çok bakamadım. Dün sabah test yaptım negatifti şüpheye yer bırakmayacak şekilde. Vücut sıcaklığım da düştü zaten regli bekliyorum
Ay test yap artık lütfennn bu kadar belirtiye pozitifi görücez inşallahŞimdi size çok komik bir şey yazıcam ama gülmeyn lütfen. Benm burnum büyümüş ucu normalde de minnak burnum ay neoldu buna resmen bıraz büyümüşacaba belirti mi burun etim hafif şiş gb sanki ondan mı
Şimdi size çok komik bir şey yazıcam ama gülmeyn lütfen. Benm burnum büyümüş ucu normalde de minnak burnum ay neoldu buna resmen bıraz büyümüşacaba belirti mi burun etim hafif şiş gb sanki ondan mı
Olabilir cnm. Kaldı 3 günün dimiŞimdi size çok komik bir şey yazıcam ama gülmeyn lütfen. Benm burnum büyümüş ucu normalde de minnak burnum ay neoldu buna resmen bıraz büyümüşacaba belirti mi burun etim hafif şiş gb sanki ondan mı
Burun etim şişmişş ondan büyük görünüyor vallahibunu ilk defa duyuyorum
Pazartesi adetim canım yarn yapmayı düşünyrmAy test yap artık lütfennn bu kadar belirtiye pozitifi görücez inşallahhangi gün yapacaksın?