Ay sanki benim de dudaklarım şişti hahahahaŞimdi size çok komik bir şey yazıcam ama gülmeyn lütfen. Benm burnum büyümüş ucu normalde de minnak burnum ay neoldu buna resmen bıraz büyümüşacaba belirti mi burun etim hafif şiş gb sanki ondan mı
evet kimyasal da olabilir o da bir ihtimalkızlar benim o kuruma çizgisimi olup olmadığı belli belirsiz test günü aşırı gögüs ağrım vardı , sızı gibi , oda azaldı , zaten dün tamamen negatif çıktı yoksa kimyasal felan mı yaşıyorum ben bilemedim, hala regl de olmadım
zaten kimyasal gebeliğin çoğu farkedilmiyor bile diyorlar ya , normal gecikme sanılıyorevet kimyasal da olabilir o da bir ihtimal
kaan kocatepenin videolarını izliyorum youtubedan o da öyle söylüyor. kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolay diyolar. bende kimyasal geçirdikten sonra hemen gebe kalmıştım. bakalım adet görmezsen belki de devam ediyo gebelik testlerde bi sıkıntı varzaten kimyasal gebeliğin çoğu farkedilmiyor bile diyorlar ya , normal gecikme sanılıyor
bugün trendyoldan başka marka siprariş edicem ya toplu yinekaan kocatepenin videolarını izliyorum youtubedan o da öyle söylüyor. kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolay diyolar. bende kimyasal geçirdikten sonra hemen gebe kalmıştım. bakalım adet görmezsen belki de devam ediyo gebelik testlerde bi sıkıntı var
Kimyasalsa sağlıksız gebelik diye okudum bende.ama şeye kafam takıldı eğer bu kimyasalsa veya şuan ben uydurdumbir kalp atışı durması 1 kimyasal neden olur , genetik bir sorun mu var sorusu aklıma geldi
yok zaten sağlıksız embriyo da , yani pozitif çıkıp negatife dönmesi durumunda diyorlar, o ilk testte pozitif miydi değilmiydi ne düşünmeliyim şaşırdımKimyasalsa sağlıksız gebelik diye okudum bende.
Bence hiç o kafaya girme. Zaten bir kayıp olunca insan tedirgin oluyor gebelik oluşsa bile, daha da gerileceksin. Test bozuktur büyük ihtimalle gecikmen de kürtaj sonrası düzensizlik olabilir.ama şeye kafam takıldı eğer bu kimyasalsa veya şuan ben uydurdumbir kalp atışı durması 1 kimyasal neden olur , genetik bir sorun mu var sorusu aklıma geldi
aynen kaan kocatepenin bununla ilgili youtube da çok güzel açıklayıcı bir videosu da var. Başlarken vücut bakıyor yanlış bişeyler var hemen sonlandırıyor diye anlatıyor.Kimyasalsa sağlıksız gebelik diye okudum bende.
Benim de hala bişey yok. Deodorant sıktım midemi bulandırdı. Kendim resmen belirti uyduruyorum farkındayım.bugün trendyoldan başka marka siprariş edicem ya toplu yine
Bende öyleyim şuan ama neyse ne diyorum artık.yok zaten sağlıksız embriyo da , yani pozitif çıkıp negatife dönmesi durumunda diyorlar, o ilk testte pozitif miydi değilmiydi ne düşünmeliyim şaşırdım
Evet ben kimyasal yaşadığım ay çok değişti aşır aşırı belirtiler vardı iştahım açıldı sırtım belim 2 hafta ağrı çektim hatta kesin hamileyim nasıl bir çocuk gelecek acaba daha bu kadar erkenden kesin erkek falan diyordum o derece belirtiler vardı ama bu şekilde sağlıksız olduğunu öğrenince hem bi tık üzüldüm bi tık da sevindim. Varmış bir hayır dedimaynen kaan kocatepenin bununla ilgili youtube da çok güzel açıklayıcı bir videosu da var. Başlarken vücut bakıyor yanlış bişeyler var hemen sonlandırıyor diye anlatıyor.
Ay sitece şiştik resmen belirti ararkenAy sanki benim de dudaklarım şişti hahahaha
Şiştik yeminle yaaAy sitece şiştik resmen belirti ararkenhala gecıkmen devam mı canm
canım kalp atışı durması olayı kaçıncı haftada olduama şeye kafam takıldı eğer bu kimyasalsa veya şuan ben uydurdumbir kalp atışı durması 1 kimyasal neden olur , genetik bir sorun mu var sorusu aklıma geldi
aralık ayında kimyasal geçirdim çok üzülmüştüm ocakta gebelik oldu o zaman iştahım açılmıştı ve inanılmaz bi uykum halim vardı kafamı kaldıramıyodum. onda da kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. haziran ayı hepimizi sevindirir inşallahEvet ben kimyasal yaşadığım ay çok değişti aşır aşırı belirtiler vardı iştahım açıldı sırtım belim 2 hafta ağrı çektim hatta kesin hamileyim nasıl bir çocuk gelecek acaba daha bu kadar erkenden kesin erkek falan diyordum o derece belirtiler vardı ama bu şekilde sağlıksız olduğunu öğrenince hem bi tık üzüldüm bi tık da sevindim. Varmış bir hayır dedim
Ah canım inşallah sağlıkla ilerler bütün gebelikler bütün anneler de sağlıkla alır yavrularını kucaklarına inşallaharalık ayında kimyasal geçirdim çok üzülmüştüm ocakta gebelik oldu o zaman iştahım açılmıştı ve inanılmaz bi uykum halim vardı kafamı kaldıramıyodum. onda da kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. haziran ayı hepimizi sevindirir inşallah