öyle ümit etmek istiorum canım ama erken gebelik testi predictor 6 gun önce gösterir diyor. çatlatma iğnesinde tarif ettiği günleri değerlendirdik. sonraki günleri de düzenli değerlendirdik. geç döllenme olursa bilemiyorum tabi kısmetGünaydın canım çatlatma iğnesinden kaç gün sonra belli oluyor yani belki negatif olması yanlış sonuç olabilir mi acaba
hoş benim yumurtalarım kendiliğinden çatlıyor ztn 1 ay öncekinde iğneye gerek yok demişti dr. kendi ..çatlamasından 21 gün sonra adet oldum. 27 gün olan döngüm 35 sürmüştü. bu ay korkudan gerek yok demesine ragmen ovitrelle yaptırdık. bakalım normale göre bat 03.06 ama artık hesaplar birbirine karıştı.
ben prof un özel muayenesine gidiyorum ona sordum hani çatlama sonrası her kadında ortalama 14 gün idi benim çatlamayı görmeme rağmen 21 gün sonra adet oldum kist de olmamış. neden? hiçbir cevap yok. bünye hormon içerde gelişen olaylar vs vs. iyi de herşey normal 14 ay olmuş korunmayalı. bırak düşünmeyi diyor olur diyor diyor da diyor. iyi de sorgulamaktan bu haldeyız ztn.