- 17 Ocak 2018
- 10.295
- 9.808
Kız sen nerelerdesinAy yok ben değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen nerelerdesinAy yok ben değilim
Ağırlık kaldırma kuzum sen onun dısında bence sorun yokKizlar bu dönemde yani çatlama sonrası spor filan yapsam öle ağırlık filan değil squat tarzı filan zararlı olur mu sizce.benim kalça problemim var biraz küçülmesi lazım.
Buralardayım ya ama bakıp çıkıyorum. Bugün yine biriyle didişdimKız sen nerelerdesin
Bizim forumdami ben rastlamadımBuralardayım ya ama bakıp çıkıyorum. Bugün yine biriyle didişdim
Yok bu topic de değil. Profilinde 17 yaşında yazan bir üye hcg 0.51 çıkmış klomen kullandım yükselir mi diye sormuş. Bende 17 yaşında hamile kalmaya mı çalışıyorsun diye sordum sadece başka birşey demedim. Ordan başka biri atladı yok senin yorumlarını hep görüyorum yok şöyle yok böyle herkesi yargılıyorsun falan. Kendi açtığı konu olmamasına rağmen bana insanın tepesini attırma ikile dedi ya . 17 yaşında hamile kalmaya çalışması çok mu normal Allah aşkınaBizim forumdami ben rastlamadım
Allah akıl fikir versin.17 yaş ne yaaaaaa çocuğun çocuğu.hadi evlendin zaman geçsin millet 25 de evlense 2 3 sene bekliyor ki evliliği otursun diye.Yok bu topic de değil. Profilinde 17 yaşında yazan bir üye hcg 0.51 çıkmış klomen kullandım yükselir mi diye sormuş. Bende 17 yaşında hamile kalmaya mı çalışıyorsun diye sordum sadece başka birşey demedim. Ordan başka biri atladı yok senin yorumlarını hep görüyorum yok şöyle yok böyle herkesi yargılıyorsun falan diyor. Kendi açtığı konu olmamasına rağmen bana insanın tepesini attırma ikile dedi ya . 17 yaşında hamile kalmaya çalışması çok mu normal Allah aşkına
Gerçekten şaka gibi önce kendisini büyütsün ay merk ettm bakaymYok bu topic de değil. Profilinde 17 yaşında yazan bir üye hcg 0.51 çıkmış klomen kullandım yükselir mi diye sormuş. Bende 17 yaşında hamile kalmaya mı çalışıyorsun diye sordum sadece başka birşey demedim. Ordan başka biri atladı yok senin yorumlarını hep görüyorum yok şöyle yok böyle herkesi yargılıyorsun falan. Kendi açtığı konu olmamasına rağmen bana insanın tepesini attırma ikile dedi ya . 17 yaşında hamile kalmaya çalışması çok mu normal Allah aşkına
Çatlamaz diye endişe ediyorsan düzenli ısı takibi yapmanı öneririm, ısı değerin yükseldiğinde çatlamaya da emin olmuş olursunBunu kim söyleyecek diye bekliyordum günde 3 test tamam akşam biyane daha yapıp bırakıyorum.dun doktor dinledim dedim ya yumurta catlamaysa kiste donusuyormus büyüye büyüye ondan korktum kız yoksa standart türk kadını kadar evhamliyim
Dimi bende aynı şeyi düşündüm bide klomen kullanmış. Profilinde yaşı 17 yazdığı için teyit amaçlı sormuştum. Sorduğum kişi hiçbir şey demiyor başka biri ordan atlıyor herkesi yargılıyorsun diyeAllah akıl fikir versin.17 yaş ne yaaaaaa çocuğun çocuğu.hadi evlendin zaman geçsin millet 25 de evlense 2 3 sene bekliyor ki evliliği otursun diye.
Tamam canım bugün son yapışim test tamam mı son kez aticam darlamicam sizi daha. Sonra köşeme çekilip omzuma şalimi alıp beklicemÇatlamaz diye endişe ediyorsan düzenli ısı takibi yapmanı öneririm, ısı değerin yükseldiğinde çatlamaya da emin olmuş olursun
Benim mesajlarımdan bulursunGerçekten şaka gibi önce kendisini büyütsün ay merk ettm bakaym
Valla ne alacağız başka bilemedim. Benim burda first response ve clear blue meşhur. Birde marketlerin kendi markaları var bidahanonu deneyeceğim. Birde bu testlerin dijital olanları var onlarda çok hassasmış, hiç çizgi aramıyorsun ekranda hamşlesin ya da değilsin diyor geçen ay aldım direk no dedi, diğerleri biraz silik çıkarmasına rağmenBence clear Blue da çok sıkıntılı bi test bir daha almayı düşünmüyorum
Sat 26.05 Bat 21.06 olarak günceller misinKızlaaaar günü geçenler var neler oldu neler yaptınız bizi de bilgilendirin gebelik var mı yok mu yoksa yeni tarihleriniz neler @senosderler @amyjegga @duruasya @gardenya21 @bzcxa @Melek9501 @burrrr1331 @Bahar esinti @kendihalince @bluecam cookiep @halolita @bef45 @aalesya @royaal
Dimi bende aynı şeyi düşündüm bide klomen kullanmış. Profilinde yaşı 17 yazdığı için teyit amaçlı sormuştum. Sorduğum kişi hiçbir şey demiyor başka biri ordan atlıyor herkesi yargılıyorsun diye
Estağfurullah canım darlamak değil hem kendi için rahat eder diye dedimTamam canım bugün son yapışim test tamam mı son kez aticam darlamicam sizi daha. Sonra köşeme çekilip omzuma şalimi alıp beklicem
Bı yanak derdimize 17 lik kız klomene düşmüş biz daha bekliyozAllah akıl versin gerçekten.
Saka yapiyom bakicaniz tabi bu topic niye var.Estağfurullah canım darlamak değil hem kendi için rahat eder diye dedim
Bir yerde 21 bir yerde 22 demiş bence 17 olabilir 18 yaş altı diye şikayet ettimBenim mesajlarımdan bulursun
Hayır bide 40 yaşındayım hala doğal yollardan bekliyorumBı yanak derdimize 17 lik kız klomene düşmüş biz daha bekliyoz