- 19 Nisan 2024
- 1.062
- 1.180
Yoksa diğerleri kurudu ondan mı böyle geldi gozumeKizlar 30 olana bı bakar mısınız sanki yine koyulasmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa diğerleri kurudu ondan mı böyle geldi gozumeKizlar 30 olana bı bakar mısınız sanki yine koyulasmis
Umarım o sabah guzel haberı verırırz burada kuzum.inşallah bu yaşadığımız tüm belirtiler doğrudur ve hamileyizdir.. regli gecikene kadar test yapmayı düşünmüyorum hiç bende. 3 ünde olmam gerekiyor bakalım.. beklemek zor
Çok güzel bence hayırlı olsun benm bat gunu 65.40 dı kızımda. 2 gün sonrası 250ydıKızlar 3 günlük gecikmede hcg 223,5 çıktı normal mi sizce değer?
Benim de 3 günlük gecikmede 255 çıkmıştı bence gayet güzel bir değer. 2 gün sonra tekrarlayın 510 civarı olması gerekir. Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 3 günlük gecikmede hcg 223,5 çıktı normal mi sizce değer?
Benim ilk zamanlar bahsettiğim buydu yumurtanın buyumesı ve ayrılmaya kadar olan süresi yumurtlama rezervden ayrılıp tiplere yerleşmesine çatlama diyorlar diye ama o zamanda pek anlatamamıştım anşasılamamıstı benim dediğim p yüzden bence de çatlama üzerine 14 gün ekleniyorCanım bende öyle biliyorum ama adını hatırlamıyorum dün bı doktor dinledim. 2 gün süren yumurtlamalar oluyor 3 gün çatlama oluyor o yüzden adet tarihini hesaplamak için çatlama gününü baz alıyoruz dedi.
Kızlar 3 günlük gecikmede hcg 223,5 çıktı normal mi sizce değer?
Banami öyle geliyorAma daha silik duruyor c çizgisinden eşit değiller.
Ayyy hadi görelim pozitifleriişten yetişebilirsem gitmek istiyorum umarımm ,
sen adetleri kürtajdan sonra kaçar gün arayla oldu ?
Bence de c yi baz al sen her testin hassasiyet farklıdır canm ama bugun degerlendırmelsn benceKizlar 30 olana bı bakar mısınız sanki yine koyulasmis
Canım c çizgisindeki koyulaşmayı baz alma t nin de bu kadar dalgalanması normal eşit koyulukta ya da daha koyu t yoksa dikkate almayın. Ben 6 aydır test yapıyorum çok yaşadım bu durumu.Kizlar 30 olana bı bakar mısınız sanki yine koyulasmis
Benim de 3 günlük gecikmede 255 çıkmıştı bence gayet güzel bir değer. 2 gün sonra tekrarlayın 510 civarı olması gerekir. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun canım rabbim kolaylikla mutlu sona eristirsin.simdi sen önce kendime sonra bize dua et.hamislerin duasını alalımKızlar 3 günlük gecikmede hcg 223,5 çıktı normal mi sizce değer?
Çok teşekkür ederim. Şu an yurtdışındayım ve maalesef burda istediğin gibi gidip kan testi veremiyorsun doktorun talebi olması gerekiyor. Doktor da gerekli duymadı hatta çok şaşırdı 2 günde bir değer artışı takibi talebime. Ama birkaç gün sonra Türkiye’ye geliyorum orada vereceğim hemenBenim de 3 günlük gecikmede 255 çıkmıştı bence gayet güzel bir değer. 2 gün sonra tekrarlayın 510 civarı olması gerekir. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben 6 martta kürtaj oldumAyyy hadi görelim pozitifleri
15 martta kürtaj oldum 12 Nisan ilk adetim, 12 Mayıs ikinci adetim.
Adam bana host diyecek yakindaBence de c yi baz al sen her testin hassasiyet farklıdır canm ama bugun degerlendırmelsn bence
Canım sen ozaman ilk yaptığın yorumda sanırım adet oluncaksa çatlar yazmıstın. Çatlama adet olmak degıl demıstm ben de sanrm orda yanlslkla adet demıs olablrsnBenim ilk zamanlar bahsettiğim buydu yumurtanın buyumesı ve ayrılmaya kadar olan süresi yumurtlama rezervden ayrılıp tiplere yerleşmesine çatlama diyorlar diye ama o zamanda pek anlatamamıştım anşasılamamıstı benim dediğim p yüzden bence de çatlama üzerine 14 gün ekle
Kizlar diyelim 25 de yumurtlama gördünüz 27 sabah çatladı.27 yi baz alacakmisiz adet icinCanım sen ozaman ilk yaptığın yorumda sanırım adet oluncaksa çatlar yazmıstın. Çatlama adet olmak degıl demıstm ben de sanrm orda yanlslkla adet demıs olablrsn
Gebelik testinin pozitif çıktığını görünce kendim gebe kalmış gibi sevindim yine aynı topikte gebeliğimizi konuşuruz inşallahBen 6 martta kürtaj oldum
30 martta ilk regli oldum
sonra 1 mayısta oldum en son
ya ben neden pozitif gibi hissedemedim bilmiyorum , sevinçli, değilim sanırım üzülmekten çok korkuyorum , kan vermek istiyorum ama ayaklarım naısl gidecek bilmiyorum , test kuruma mı değil mi diye arafta kalmakta can sıkıcı yani psikoloji hasta oldum sanırım ben kafayı yiyorumGebelik testinin pozitif çıktığını görünce kendim gebe kalmış gibi sevindim yine aynı topikte gebeliğimizi konuşuruz inşallah